Denní svícení pro T25 FL

vše ohledně modelové řady Avensis
Odpovědět
Atreides6
Manager Týmu

Příspěvek od Atreides6 »

Já se taky přikláním k Matuš69 ta návrátnost tam asi žádná extra nebude. Navíc z bezpečnostního hlediska je lepší když svítí hlavní potkávací světla než nějaké dodělávky. Navíc při denních světlech nesvítí zadní parkovací a to je škoda -se divím že takovou blbost někdo schválil. Je to jen další věc jak dostat z lidí prachy. Raděj si kupujte kvalitní stěrače, pneumatiky, dobrou škrabku na sklo, a reflexní vestu v každých dveřích to má aspoň nějaký smysl.
Avensis 2.2 D-cat
stani
Věčnej rejpal

Příspěvek od stani »

Jen bych si pokorně dovolil upozornit, že téma nezní "Denní svícení - ANO či NE"...

Ti co se o toto denní svícení zajímají, nejsou nesvéprávní či zcela hloupí uživatelé, kteří by nevěděli co dělají nebo chtějí.

OK, jsou tací, co mají v tomto ohledu jasno, mají to "spočítané", o denní svícení nestojí, mají na to svůj názor. Jen bych je prosil, aby tedy ten svůj názor postovali tam, kde je to vhodné(viz první věta v tomto příspěvku).
Avensis T25 FL kombi 1.8 VVTi automat(HDM)
Nejsem natolik bohatý, abych si kupoval předražené věci.
stani.1blog.cz
ipkisek
Člen Týmu

Příspěvek od ipkisek »

stani píše:Jen bych si pokorně dovolil upozornit, že téma nezní "Denní svícení - ANO či NE"...

Ti co se o toto denní svícení zajímají, nejsou nesvéprávní či zcela hloupí uživatelé, kteří by nevěděli co dělají nebo chtějí.

OK, jsou tací, co mají v tomto ohledu jasno, mají to "spočítané", o denní svícení nestojí, mají na to svůj názor. Jen bych je prosil, aby tedy ten svůj názor postovali tam, kde je to vhodné(viz první věta v tomto příspěvku).
Přesně tak!!!
Toyota Avensis Combi 2,2 D-CAT 130 kW 2008
stani
Věčnej rejpal

Re: Denní svícení

Příspěvek od stani »

ipkisek píše:No já to udělám úplně stejně,jako psal Xfield. A je to vyřešený. 8)
Když tak sem hoď prosím link na toto řešení také, ať to máme pohromadě a nemusíme to zbytečně hledat.
stani.1blog.cz
ipkisek
Člen Týmu

Denní svícení

Příspěvek od ipkisek »

Pokud se nenajde do jara ještě něco.....půjdu do tohodle. Nechám si to zapojit na mlhovky,nastavím intenzitu tak,aby to nikoho neobtěžovalo,mlhovky zůstanou plně funkční a na technické jen z modulu vytáhnu pojistku a vše je jako dřív.Navíc to má tripling do blinkrů.Zapojení je pro blbý,takže pohoda.co se týče homologace,ptal jsem se u nás dopraváků,řešit to nebudou,páč jezdí tolik modelů,co jim svítí denní svícení místo mlhovek.A když si pustíte parkovačky,mlhovky,odmyslete si ty parkovačky a uberte míň jasu na mlhách....Jako tohle nikde řešit nebude...
8)
http://www.cybertronic-labs.cz/denni-sv ... it-i131c52

Jinak: V Budějovicích v Toyotě,když jsem jim psal,jestli by mi to tam namontovali,napsali že bez problémů...3800,- bez DPH :P ,tak třeba v Příbrami...3hodky práce cena do 2000,- :) .To jen,kdyby to chtěl mít někdo zapojený origo...;-)
stani
Věčnej rejpal

Příspěvek od stani »

Já také čekám, podle mě by byl nejlepší způsob mlhovky s DRL dohromady, jako třeba tady. Ale o tom jsme se už bavili, že na Avíka nejsou.
stani.1blog.cz
ipkisek
Člen Týmu

Příspěvek od ipkisek »

stani píše:Já také čekám, podle mě by byl nejlepší způsob mlhovky s DRL dohromady, jako třeba tady. Ale o tom jsme se už bavili, že na Avíka nejsou.
Tady jde o to,že i když tam ty světla pasovat budou a že třeba na Ebay takový jsou...Tak buď maj homologaci DRL,nebo mlhy...Nikdy obě.Takže když si je tam dám,bude to úplně stejný,jako s tím modulem.To jsou mlhy a DRL v jednom.A taky jedno bez homologace...:-) Takže zatím ještě počkám...
Xfield
Věčnej rejpal

Re: Denní svícení

Příspěvek od Xfield »

ipkisek píše:Jinak: V Budějovicích v Toyotě,když jsem jim psal,jestli by mi to tam namontovali,napsali že bez problémů...3800,- bez DPH :P ,tak třeba v Příbrami...3hodky práce cena do 2000,- :) .To jen,kdyby to chtěl mít někdo zapojený origo...;-)
Já si to nechal zapojit v IDauto ... cena za práci tuším kolem 800,- (modul jsem sehnal za 700,-) ... mám to přes vypínač, takže když je potřeba, nemusím vytahovat pojistky, ale jen z místa řidiče klapnout přepínačem a vše je jako z výroby :-)
reitmeier
Manager Týmu

Příspěvek od reitmeier »

waterford26 píše:tvoj podpis hovori za vsetko
Tak tak. Do podpisu si dej, jaký máš auto a motorizaci (ačkoliv si tam může každá dát co chce), ať každý ví, co "jsi zač".

Ohledně LED pro denní svícení - mít ve svělech obyč žárovku, tak na to prdím, ale pokud máš xenony a jezdí se kratší cesty (stačí vyjet, po pár minutách zastavit, vypnout světla a po pár minutách opět jet...), tak xenonové výbojky jdou do kytek poměrně brzo. Jedna výbojka = kupuješ obě nové. To stačí 1-2x a máš DRLka zaplacený.
Ale když má někdo zvrhlé potěšení v kupování výbojek, tak potom proti gustu... :D :D :D
Toyota Avensis Combi 2.2 D-CAT 130kW r.v. 2006 - 05/2012 sold
Chrysler 300C 5,7 HEMI V8 - 04/2013 sold
Dodge Magnum 5,7 HEMI V8
die.catana
Řidič

Příspěvek od die.catana »

Toyota Avensis 2,2 D4D 110KW T25
hudyss
Věčnej rejpal

Příspěvek od hudyss »

jo někde to tady už bylo. No Rusové si celkem vyhrajou viz. třeba tyto světla na OII. http://www.rozzlobenimuzi.com/?version= ... i_2_fl.htm
T Avensis Wagon 2.0 D-4D /2004/ -Ex
Ford Grand C-max 1,6 EB /2012/
Nohis
Řidič

Příspěvek od Nohis »

Tak když je nějaký kutil, tak jde všechno. Takhle jsem našel třeba dodělání xenonu do T22. Akorát u všech takových předělávek je otázka jak vyřešit stk.

Obrázek
extremehany
Věčnej rejpal

Příspěvek od extremehany »

doufat :-D
Toyota Avensis Combi 2,2 D-4D 110 kW 2008
Toyota Auris TS 1,6 VVT-i M/T - 2018
waterford26
Manager Týmu

Příspěvek od waterford26 »

Nohis píše:Tak když je nějaký kutil, tak jde všechno. Takhle jsem našel třeba dodělání xenonu do T22. Akorát u všech takových předělávek je otázka jak vyřešit stk.

Obrázek
odkial si mal projektor? ..to si komplet prekopal halogen na xenon alebo ma stary avik tiez v nejakej vybave xenonove svetla a to su oni na obrazku??
Avensis T25, r.v. 4/2003, 1,8 VVT-i (129hp), sedan.
Doteraz Ford maniak.. tak som skusil vsadit na spolahlivost ;)
waterford26
Manager Týmu

Příspěvek od waterford26 »

aha..sorry.. teraz som si vsimol ze si to nasiel :(
Avensis T25, r.v. 4/2003, 1,8 VVT-i (129hp), sedan.
Doteraz Ford maniak.. tak som skusil vsadit na spolahlivost ;)
Odpovědět

Zpět na „Avensis“