Oprava Celdy zadarmo

vše ohledně modelové řady Celica
ALIEN
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Oprava Celdy zadarmo

Příspěvek od ALIEN »

Taxem to vyresil, na vsechny bolistky je nejaky lek :).
Chtel bych dat celde novej lak,pak potrebuju udelat zadni napravu(boucha to,to ty silentbloky :) ) a jeste par vecicek.Ale dulezity je, ze jsem dostal genialni napad.Puvodne jsem to chtel zatahnout vsechno ze svyho,ale proste se mi rozsvitilo :wink: :idea: .Necham to zaplatit pojistovnu :sneaky: .

Pockam az napadne trochu snehu a silnice zacnou trochu klouzat,pak vyrazim do ulic a budu hledat nepozorne ridice.Idealni by byl treba kruhac,jel bych na kruhaci a kdybych zmercil nakyho vola,co si mysli "ze to stihne",prislapnul bych plyn a vletel mu tam,on me nabori a bude 8) .
Ne ze me ukamenujete :lol: .Ale neni to snad sqely napad?Poslat Celdu nekomu do cesty,pod kola,na naraznik,poradne plech na plech,kuzi na kuzi uaaaaa :twisted:,sado maso ,plecho pleso :lol: ??
Jen pojd dal pani Zimo , pani silnicari zase budou setrit sul,jako kazdorocne,treba se bude hodit v lete ze..... Doufam ze jsem Vas inspiroval 8)
ALIEN
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ALIEN »

btw...taky milujete Celdu jako ja? :lol:
Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

Hm... tak zkus tohle pred Tatrou... treba dopadnes "jenom" takhle> Obrázek

ten vtip neni moc povedenej...
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor ;)
ALIEN
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ALIEN »

to je este dobry...mam za sebou horsi veci nez pomackanej zadni roh(ale nikdy jsem nebyl ridic POZOR) :!:
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

podle mě je to jeden z nejidiotštějších nápadů, jakej sem slyšel :lol: :lol:
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

ALIEN píše:to je este dobry...mam za sebou horsi veci nez pomackanej zadni roh(ale nikdy jsem nebyl ridic POZOR) :!:
dyz sedis vzadu a praskne nad tebou to sklo a pred tebou ten ve predu ne a ne vylist...ono to bohate staci..

a ty tomu rikas pomackanej zadni roh...vsichni ostatni tomu rikali trochu jinak, ale to je bezpredmetny...

a kazdej za sebou ma horsi veci, nez je tukes...a ani se u toho nemusi ridit... ale ne kazda bouracka dopadne takhle "dobre"...
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor ;)
Diablo
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Diablo »

To je zatim nejvěčí pi...... co jsi vypotil...pojišťovna ti zaplatí lak jen na bourane časti,a určitě ti neopraví nápravu... Dělam v servise a pojišťovna de do 80% obecné ceny vozu...když se ti to tam nevleze,odečtou zustatkovou cenu vozu,amortizaci,a vyplati ti rozdil,a to si kuř že tě natahnou...řeknou ti cenu vozu 50tis(5th.gen),takže oprava do 40tis,když ťukneš předek,tak jen kapota 8tis.,stěna,svetla,chladič,plno pičovinek... a maš 40tis. -udělaj ti z toho totalku,odečtou stáří,nechají ti zbořku,zaplatí rozdíl -tak 10tis.a budeš bez auta,a za deset ho nedaš do kupy ani za zlate prase... :roll:
TOYOTA Celica 2.0 Turbo 4WD
Obrázek
ALIEN
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ALIEN »

Artie píše:
ALIEN píše:to je este dobry...mam za sebou horsi veci nez pomackanej zadni roh(ale nikdy jsem nebyl ridic POZOR) :!:
dyz sedis vzadu a praskne nad tebou to sklo a pred tebou ten ve predu ne a ne vylist...ono to bohate staci..

a ty tomu rikas pomackanej zadni roh...vsichni ostatni tomu rikali trochu jinak, ale to je bezpredmetny...

a kazdej za sebou ma horsi veci, nez je tukes...a ani se u toho nemusi ridit... ale ne kazda bouracka dopadne takhle "dobre"...
me neco vypravejte o zavaznejch nehodach...Ale fklidu Artie..ja se neci hadat,hlavne s vama dvema ne...vis jak...jste good...
ALIEN
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ALIEN »

Diablo píše:To je zatim nejvěčí pi...... co jsi vypotil...pojišťovna ti zaplatí lak jen na bourane časti,a určitě ti neopraví nápravu... Dělam v servise a pojišťovna de do 80% obecné ceny vozu...když se ti to tam nevleze,odečtou zustatkovou cenu vozu,amortizaci,a vyplati ti rozdil,a to si kuř že tě natahnou...řeknou ti cenu vozu 50tis(5th.gen),takže oprava do 40tis,když ťukneš předek,tak jen kapota 8tis.,stěna,svetla,chladič,plno pičovinek... a maš 40tis. -udělaj ti z toho totalku,odečtou stáří,nechají ti zbořku,zaplatí rozdíl -tak 10tis.a budeš bez auta,a za deset ho nedaš do kupy ani za zlate prase... :roll:
:twisted: dalsi-......uz se chytate :) lidisky pojdte me jeste nekdo servat :lol:,nee byl to spis joke.Ale aspon je to tu trochu volnejsi... 8)
Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

ALIEN píše:
Artie píše:

me neco vypravejte o zavaznejch nehodach...Ale fklidu Artie..ja se neci hadat,hlavne s vama dvema ne...vis jak...jste good...
nikdo se nece hadat, ale vetsi koninu sem od Tebe nevidela...
petiss2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petiss2.0Gti »

koukám že se tady začínají probírat fakt ptákoviny :roll:
ale....... SRANDA MUSÍ BÝT :twisted: :lol:
takže jen tak dál 8)
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

Artie píše:nikdo se nece hadat, ale vetsi koninu sem od Tebe nevidela...
To buď ráda že tě imrvére neotravuje po ICQ jako mě :lol: :lol:
BTW vy všichni buďte rádi :lol: :lol:
ale ne, je to fajn borec, jen je občas mimo:)
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
TheEagle
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TheEagle »

garfielld píše: To buď ráda že tě imrvére neotravuje po ICQ jako mě :lol: :lol:
Myslis ze ne? :lol:
Moje holky:
Celica - na odvod peněz
Rav4 - na práci
Corolla - na zábavu
Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

garfielld píše:
Artie píše:nikdo se nece hadat, ale vetsi koninu sem od Tebe nevidela...
To buď ráda že tě imrvére neotravuje po ICQ jako mě :lol: :lol:
ale ne, je to fajn borec, jen je občas mimo:)
jak rikal TheEagle... naivo =) hnedka sem dostala zpravu, at se sem podivam.... =)))

a jo, je v pohode, akorat ma obcas megaskopovy napady...jako treba tenhle... :roll:
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

:lol: :lol: :lol:
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Celica“