Spadnutí do nouzového režimu (VSC-TRC)

vše ohledně modelové řady Rav 4
Odpovědět
mirbrzobohaty
Člen Týmu

Spadnutí do nouzového režimu (VSC-TRC)

Příspěvek od mirbrzobohaty »

Ahoj už sem to tu přečet celý ale stejně má každý tu poruchu jinou..
U Ravky 2.0 D4D 2003, když je studená a trošku vytočím motor, tak skočí do nouzového režimu a svítí VSC-TRC. Vypnu a zapnu motor a vše OK.. Diagnostika nic konkretního neukázala. Tak nevím kde mám hledat chybu, nemáte nějaké tipy co by to mohlo být .? Děkuji za každou odpověď.
fany84
Člen Týmu

Příspěvek od fany84 »

To si snad děláte srandu, nikdo nikde?? Poslední příspěvek z konce srpna???To je mazec!
Toyota RAV4, r.v. říjen 2006,VVT-i 2.0,automat,112kw
Kdo by chtěl levné autopojištění u velký a známých pojišťoven (Česká pojišťovna,Alianz,Kooperativa,AXA,Uniqa,ČPP,Kooperativa),dejte vědět,spokojenost!
lcal
Člen Týmu

asi stejný problém

Příspěvek od lcal »

Ahoj.
Rav4, 2.0 nafta, 2005

Asi odpověď dost pozdě, ale měl jsem asi problém stejný a dořešil jsem ho po půl roce minulý týden.

Na fórech jsem radu nenašel, diagnostiky ze začátku nic nepsaly, tak jsem dělal vše co mne napadlo. Došlo i k čištění nádrže.

Už jsem chtěl jít do vstřiků, čerpadla, turbo, atd., samozřejmě repas.
Jednou diagnostika zaznamenala problém kolem turba, tak jsem ještě vyzkoušel tu nejlevnější variantu, ventil DENSO 25819-27040, také stojí 9 000 kč, sehnal jsem ho za 3 000 kč. Trocha modlení a strachu, auto zase jezdí jako dříve. Je to sice krátká doba, týden, ale O.K..
Naftu beru jen u OMW, také jsem již měl problém, ale to zase příště.

Asi už máš problém vyřešen, jestli né, tak ti přeju štěstí a úspěch. :wink:
servis tomas
Manager Týmu

Příspěvek od servis tomas »

chceto promerit u toyoty znamena jedna chybe vice podchyb cim by to mohlo byt,netankovat nekvalitni palivo
servis vozidel toyota tomas ladra adresa ul. ke kablu 378 Praha 10 Hostivar tel.774174445
Odpovědět

Zpět na „Rav 4“