Ahoj už sem to tu přečet celý ale stejně má každý tu poruchu jinou..
U Ravky 2.0 D4D 2003, když je studená a trošku vytočím motor, tak skočí do nouzového režimu a svítí VSC-TRC. Vypnu a zapnu motor a vše OK.. Diagnostika nic konkretního neukázala. Tak nevím kde mám hledat chybu, nemáte nějaké tipy co by to mohlo být .? Děkuji za každou odpověď.
Spadnutí do nouzového režimu (VSC-TRC)
-
- Člen Týmu
asi stejný problém
Ahoj.
Rav4, 2.0 nafta, 2005
Asi odpověď dost pozdě, ale měl jsem asi problém stejný a dořešil jsem ho po půl roce minulý týden.
Na fórech jsem radu nenašel, diagnostiky ze začátku nic nepsaly, tak jsem dělal vše co mne napadlo. Došlo i k čištění nádrže.
Už jsem chtěl jít do vstřiků, čerpadla, turbo, atd., samozřejmě repas.
Jednou diagnostika zaznamenala problém kolem turba, tak jsem ještě vyzkoušel tu nejlevnější variantu, ventil DENSO 25819-27040, také stojí 9 000 kč, sehnal jsem ho za 3 000 kč. Trocha modlení a strachu, auto zase jezdí jako dříve. Je to sice krátká doba, týden, ale O.K..
Naftu beru jen u OMW, také jsem již měl problém, ale to zase příště.
Asi už máš problém vyřešen, jestli né, tak ti přeju štěstí a úspěch.
Rav4, 2.0 nafta, 2005
Asi odpověď dost pozdě, ale měl jsem asi problém stejný a dořešil jsem ho po půl roce minulý týden.
Na fórech jsem radu nenašel, diagnostiky ze začátku nic nepsaly, tak jsem dělal vše co mne napadlo. Došlo i k čištění nádrže.
Už jsem chtěl jít do vstřiků, čerpadla, turbo, atd., samozřejmě repas.
Jednou diagnostika zaznamenala problém kolem turba, tak jsem ještě vyzkoušel tu nejlevnější variantu, ventil DENSO 25819-27040, také stojí 9 000 kč, sehnal jsem ho za 3 000 kč. Trocha modlení a strachu, auto zase jezdí jako dříve. Je to sice krátká doba, týden, ale O.K..
Naftu beru jen u OMW, také jsem již měl problém, ale to zase příště.
Asi už máš problém vyřešen, jestli né, tak ti přeju štěstí a úspěch.
-
- Manager Týmu