...

vše ohledně modelové řady MR2
Uživatelský avatar
Invader
Věčnej rejpal
Příspěvky: 605
Registrován: ned 07.12.2008, 13:14
Bydliště: Sedlec Rules
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Invader »

cus maciku jj ucitel to je moje ,ale uz si to fakt nepamatuju jak na ty obrázky to Porsche je takovej ulet, ale je hezky mit svi cile a za 180 000,- to jde to neni nic drastickyho a nic bych uz netunil hlavne na to nemam cas a nechtel bych do toho davat prachy trochu mi stve ze je to kabrio bral bych radsi kupe ,ale furt se rozhoduju mezi timhle boxerem a audi TT ,quatro ,165 kw , ale jak řikam je to hudba budoucnosti třeba si to ani nekoupim budou třeba jiný věci :( musim rozume za chvili ze me bude podruhy tatka a tak budou kam davat prachy,
Auto je dar od boha ale buh urcite nepocital s tim ze bude mit clovek lepsi karu nez mel on

MR2 MKII rev 1 (Crash)
MR2 MKII rev 1 + klima (Crash)
MR2 MKII rev 2 + invader kit (in used)

Audi 80 1,8 B3 1990 (car for works)
mazda mx5 1.8NA 96kw
marcelus
Věčnej rejpal
Příspěvky: 1037
Registrován: pon 20.02.2006, 18:31

Příspěvek od marcelus »

tak to je krásná cena-já když jsem vybíral mrku, tak sem po nich taky koukal, ale nejlevnější byly tak za 350.000,- ale byly to kaše.
Hele neblázni TT ne-to porsche je přeci jenom trošku vo něčem jiným, sice čtyřkola ale stále motor vepředu, středomotor je středomotor.
Hlavně designem se fakt ty dvě auta nemůžou rovnat, ten boxter alespoň připomíná 911, má to hezký tvary, ale to tt-to je takovej bochník chleba-kulatý a skoro stejný zepředu jak zezadu. Jestli ti vadí ta plátěná střecha, tak se snad i na boxtera dělá hard top, když ti nebude vadit že ho v létě nebudeš vodkládat.
tak to gratuluju a rozumim ti, taky už máme doma mladýho makrela a dostavujeme domek a vod tý doby se moje rozhazovačnost a utrácení za mý koníčky dosti omezilo, více méně na nulu, tak si z toho nic nedělej, vono to nějak dopadne, porše si koupíš a budeš u vás na vsi nejvječí lázeňskej švihák... :lol:
Odpovědět

Zpět na „MR2“