1,8 vs 2,0 vvti co koupit ?

vše ohledně modelové řady Avensis
Odpovědět
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

Nikoho, ale asi bych si taky neodpustil hlasku ve smyslu... no jo... to zas bude spokojeny ridic auta na F* :-)
Back in Czech.
CommonUser
Věčnej rejpal

Příspěvek od CommonUser »

aczasa píše:Jen zcela okrajove, 1.8 ma tovarni maximalku pouze 200 km/h, neni tedy ani teoreticky duvod ji omezovat na 220 :-))))))) Proste na to neni dost silny, vykonny, rychly....
Len okrajovo aj 1,6 ma 200 :shock: Jo pane to je sok ! A taky 2.0 D co mu chyba 22 PS ...
A proste ten obmedzovac tam je, som ochotny dokazat. Staci ked zacalujes palivo (si bohaty a nehanbis sa).
Ten tvoj ladic je virtualny, ze ... ak to nevyvijal pre DENSO tak vie hovno. Nejake zmeny mapy ho este nepasuju za experta.

Urcite mi vysvetlis to vypnutie privodu paliva, viditelne, citelne.
Prestan trieskat voloviny ako si to uz tu robil o tvojom AV - VERSE ako lieta cez 200 ...

Ovsem kvoli nejakemu ftakovi z netu len tak to robit nebudem.
T27 2ZR-FAE Rice on wheels
krosmen
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krosmen »

já z pohledu servisování jak 1.8 tak i 2.0 bych raději volil dvoulitr a těch důvodů je více a nechce se mi plnit stránku popiskama :-)
specializovaný servis Toyot tel 777193983
dotazy? ktmotorsport@mujmail.cz
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

:-D usmevne.. .:-)
Commone... jen zcela v zertu, tak jak to, ze tvoje jede 220 a moje nemuze? :-) Ni nic.. to jen takova logicka hricka....
Jsi mlady a neklidny. A nevim nakolik mas prehled o jednotkach denso, ale uz jen uprava mapy je zrovna v tomto pripade velmi podobna vsem zkusenostem co potrebujes k vyvoji pro denso.. :-) Minimalne ke zpetnemu inzenyrstvi na jednotkach denso.
Vysvetleni pro posany ukaz nemam, neb jsem jej nezazil. Takze ano, souhlasim, platim benzin, prijed, kouknem na to, treba mas nekde neco spatne.. :-)
Back in Czech.
PaJaSoft
Navigátor

Příspěvek od PaJaSoft »

CommonUser píše:Myslim, ze som tu jediny, ktory otestoval obmedzovac rychlosti na T27, tak som si dovolil trochu opisat tu 1,8.
Uz ne...:-) Povedlo se mi to (fakt) nechtene v lete, dvojka, protoze za hovno mistem a uzke ceste bylo konecne misto, kde se dal kamion predjet... (v aute dve deti, to si clovek spoustu veci rozmysli...) priznam se, ze nic moc zazitek...:-) Nastesti i po kopnuti zpet a propadu vykonu Avik vesele plul dal jako by se nechumelilo, ale ten rozplynuty halo efekt z akcelerace mne dost vydesil nez mi doslo co se stalo.
Toyota Avensis T27 2.0 VVT-i kombi, 112 kW, r.v. 2011
Toyota Yaris HSD Style, r.v. 2013
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

Hmm pajasoft se nam prohani 220 po okreskach, nebo uplne presne necte.. .:-))))
Back in Czech.
CommonUser
Věčnej rejpal

aczasa píše:Hmm pajasoft se nam prohani 220 po okreskach, nebo uplne presne necte.. .:-))))
A ty citas ? Vysvetli nam preco motory v rozsahu 125 PS az 147 PS maju rovnaku maximalku.

Ved dojdi ty, tu v DE to skor otestujes ako u Vas. Ja ten dokaz nepotrebujem. Ale ako chces nieco odstranit, co tam podla teba nie je. :?

Myslis tychto borcov ?
http://www.chipfactory.at/index.php?CID=7&Marke=Toyota
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

Ne ne.. od takovych ruce pryc....
No, skoda... chtel jsem kouknout, ale v nemecku budu 6 - 9 listopadu v Mnichove, co ty na to? Rande? :-)
Back in Czech.
CommonUser
Věčnej rejpal

Skoda ze nejdes este 200 km na zapad ... ale za tu srandu by to mozno stalo. Kery ony je ten listopad ? :D 6.10. sobota by sla.
Cez tyzden je to nemozne. Pracovno vecerny radius mam tak 100 km :cry:
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

Jen listopad je November.. takze 6.11. a to je tusim utery nebo streda.. Ale kdyztak bych popojel kousek abychom to meli na pulcesty. :-)
Back in Czech.
CommonUser
Věčnej rejpal

No to je az o 1 mesiac, to ti neviem zarucit co bude.
To te mesiace mam furt prehodene :mad:
dyo
Člen Týmu

Příspěvek od dyo »

MadButcher píše:dyo, asi mas jiny manual nez ja, jaky mas to tvoje auto rok vyroby? Ja jsem tu knizku prosel nekolikrat a nenasel jsem tam o doporucenem benzinu ani zminku.
..omluvam sa neviem preco som si to tak zafixoval v hlave, takze na strane 370 je k mojmu typu 1AZ FSE .... "benzin s oktanovym cislom 95 a vyssim" ...este raz sorry.
..idem vyskusat OMV stovku... -)

prijemny den.
Toyota Avensis T25 2.0 VVTi D4
Lukess
Navigátor

Příspěvek od Lukess »

krosmen píše:já z pohledu servisování jak 1.8 tak i 2.0 bych raději volil dvoulitr a těch důvodů je více a nechce se mi plnit stránku popiskama :-)
tak alespoň pár příkladů. Asi nejen mě by zajímalo, jak může být jednodušší na servis motor se vstřiky tedy dle mého názoru konstrukčně složitější motor. odpusťte mi moji neodbornost :oops:
CommonUser
Věčnej rejpal

Lukess píše:
krosmen píše:já z pohledu servisování jak 1.8 tak i 2.0 bych raději volil dvoulitr a těch důvodů je více a nechce se mi plnit stránku popiskama :-)
tak alespoň pár příkladů. Asi nejen mě by zajímalo, jak může být jednodušší na servis motor se vstřiky tedy dle mého názoru konstrukčně složitější motor. odpusťte mi moji neodbornost :oops:
No krosmen ... vytiahni argumenta ! :D To by aj mna zaujimalo.
CommonUser
Věčnej rejpal

aczasa
Nejak mi uslo z dohladu to mapovanie ECU. Chces povedat, ze 1,8 Valve sa da slusne premapovat (podla tych frajirkov na 165 PS) ???
A ty poznas to praveho ???

Vyloz karty na stol. :tellme:
Odpovědět

Zpět na „Avensis“