Celica 6G - přestavba z pravostranného řízení
Taky mě nějak zarazilo, že se tu vůbec neřeší legalizace přestavby, přitom jak jsem četl v různých příspěvcích zde na fóru, to je ta největší komplikace. Přehodit volant je oproti tomu brnkačka. Ale zvítězit nad úředníkem to je teprve kumšt. Ale něco kolem toho psal Zemi, že na to jakýsi recept má, tak třeba za nějaký poplatek poradí.
Toyota Celica 1,8/85kW (7A-FE) r.v.1999
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
Rozumny hvezdar pochopil ze jsem to hodil do autu a Kenny vi ze jde o srandu.
A kennyho zabijou az u toho budu! Uchyl vydrbany!
http://www.youtube.com/watch?v=ckKpcsJ27Wo
2 kila na kone znamena ze jses nad vahou!
A kennyho zabijou az u toho budu! Uchyl vydrbany!
http://www.youtube.com/watch?v=ckKpcsJ27Wo
2 kila na kone znamena ze jses nad vahou!
"Jsem zly a zeru male deti"
Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80
Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80
No nad tim prihlasenim jsem samozrejme taky premyslel, ze to asi nebude jen tak. Pokud se pletu tak se necham rad poucit ale myslim si, ze kdyz auto projde evidenckou tak pak na urade uz prece nijak nepoznaj ze to bylo pravostranny, to ze to je puvodem z Anglie jeste nemusi nutne znamenat pravostranny rizeni.
- Kenny
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
no to je ale hnus velebnosti u techto lidi se nedivim nicem
kdyz neco shodim tak budu mozna 1.8kg ale to se nestane
jinak ten posledni prispevek sem naprosto nezvladl co prosimte kubajs beres ja to chci taky
no at to tu neplacame mimo tak k tomu prepisu
pokud ma auto vin tak se vi ze bylo v uk protoze pri dovozu je jeden z dokladu tech odhlaseny v dane zemi kde se samozrejme dozvi ze je vozidlo rhd a i kdyby se toto jakkoliv opomenelo.. tak dovozy ktere sou v ramci eu sou rokove neomezene ale dovozi mimo eu sou porad omezene starim 8let...
kdyz neco shodim tak budu mozna 1.8kg ale to se nestane
jinak ten posledni prispevek sem naprosto nezvladl co prosimte kubajs beres ja to chci taky
no at to tu neplacame mimo tak k tomu prepisu
pokud ma auto vin tak se vi ze bylo v uk protoze pri dovozu je jeden z dokladu tech odhlaseny v dane zemi kde se samozrejme dozvi ze je vozidlo rhd a i kdyby se toto jakkoliv opomenelo.. tak dovozy ktere sou v ramci eu sou rokove neomezene ale dovozi mimo eu sou porad omezene starim 8let...
TeLe 1000R - rpm11200
nejedno 3S-GE 4g vcetne cabria vlastne toho co z nej zbylo
1UZ-FE
H.-C32
nejedno 3S-GE 4g vcetne cabria vlastne toho co z nej zbylo
1UZ-FE
H.-C32
rad by som ti napisal ze kokot dreveny mas v trenkach ale to by som ti asi lichotil citat viem. naucili ma to na zakladnej skole. bol som vyborny ziak tak mi to slo celkom rychlo ale obcas daco preskocim. no asi som dako preskocil aj tu cast s ktorou suvisi tvoj metanolom pocakany kompjuter a hladanie libora na fiktivnej fotografii. v teme o prestavbe GT4 na lhd...Kubrt píše:Stenky ty kokot dreveny ty nectes?
teda ten ocakany kompjuter by som este pochopil.
To jako ze na tom urade pri prihlasovani si podle VINka zjistujou jaky to ma rizeni jo? Ja bych teda rekl ze to je spis tak ze to maji zjistit na te evidencce ale kdyz uz od tam mas papir ze to proslo tak to uz na urade neresej. No a co se tyce tech osmi let, to jsem nak nepochopil, vzdyt to nevadi kdyz je to v ramci EU jak pises.
A pokud se teda pletu a poznaj to, tak je nejakej zpusob jak to po predelani prihlasit.
A pokud se teda pletu a poznaj to, tak je nejakej zpusob jak to po predelani prihlasit.
prvy clovek co prijde do kontaktu s tym RHD VINkom zisti po natukani do kompjutra ze je to RHD auto a posle ta s tym prec.PigNick píše:To jako ze na tom urade pri prihlasovani si podle VINka zjistujou jaky to ma rizeni jo? Ja bych teda rekl ze to je spis tak ze to maji zjistit na te evidencce ale kdyz uz od tam mas papir ze to proslo tak to uz na urade neresej. No a co se tyce tech osmi let, to jsem nak nepochopil, vzdyt to nevadi kdyz je to v ramci EU jak pises.