Mam problem s centralom, auto neotvara len zablikaju smerovky... potom otvorim klucom (svoje dvere), ...zamykanie funguje normalne.
Kde moze byt problem???
Pred casom som nabijal baterku... (neviem ci to moze byt indicia).
Dakujem za kazdu radu.
Centralne zamykanie...
Centralne zamykanie...
Avensis 2.0 VVTi
2004
147 k
2004
147 k
... ak otvaram svoje dvere klucom, ma sa otvorit cele auto???,
...mne sa otvoria len moje dvere.
Pri pouziti dialkaca na kluci zablikaju smerovky a otvori sa len kufor (odblojkuje).
Auto zatvara uplne normalne...
...ak by to bol vadný ten servomotorcek v soferovych dverach, ako dam dole plat (oblozenie dveri) a ako sa dostanem ku spominanemu motorceku???
Gabriel
...mne sa otvoria len moje dvere.
Pri pouziti dialkaca na kluci zablikaju smerovky a otvori sa len kufor (odblojkuje).
Auto zatvara uplne normalne...
...ak by to bol vadný ten servomotorcek v soferovych dverach, ako dam dole plat (oblozenie dveri) a ako sa dostanem ku spominanemu motorceku???
Gabriel
Avensis 2.0 VVTi
2004
147 k
2004
147 k
- waterford26
- Manager Týmu
- waterford26
- Manager Týmu
-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Chci se zeptat, zda jsi se dobral k nějakému řešení. Já mám Avensis 2001 D4-D a mám naprosto stejný problém. Před týdnem najednou nejde dálkou odemknout, ale lze zamknout. Odemknout jde, až když dám klíč do polohy ON a potom spínačem ve dveřích řidiče.
Zkoušel jsem už asi 20 různých sekvencí "Jak znovu spárovat dálku s centrálem", ale žádná nezafungovalal.... Také výměna baterii v klíči nejde.
Ptal jsem se jednom autorisovaném servisu, a tam vůbec netušil, čím to mlže být.
Nemáte někdo nápad?
PS: plánek umístění ovládání centrálu zde: http://www.toyodiy.com/parts/p_E_2001_T ... _8420.html
Zkoušel jsem už asi 20 různých sekvencí "Jak znovu spárovat dálku s centrálem", ale žádná nezafungovalal.... Také výměna baterii v klíči nejde.
Ptal jsem se jednom autorisovaném servisu, a tam vůbec netušil, čím to mlže být.
Nemáte někdo nápad?
PS: plánek umístění ovládání centrálu zde: http://www.toyodiy.com/parts/p_E_2001_T ... _8420.html