Predni tlumice na 162 - jak je mate tvrde ? :-))

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
Ditri
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Predni tlumice na 162 - jak je mate tvrde ? :-))

Příspěvek od Ditri »

Mam dotaz ohledne tvrdosti tlumicu. U nas v Luhacovicich jsou na okoli dost rozemlete cesty takze kdyz obcas prejedu nejakou vlnu na silnici ve vetsi rychlosti tak mi jeden (nebo druhy) z prednich tlumicu bouchne predpokladam ze o doraz z gumy co tam je. Stava se Vam to taky? Nebo vam tlumice az k dorazu nechodi?
> Celica 2.0 GT | 3SGE | Oldschool <> Celica 1.8 GTS | VVTL | Newschool < RAV4 2.Dv.
www.alkohol-tester.cz - Shop s alkohol testery / www.xenony.in - Shop s xenony & bixenony / www.plachty.as - Plachty na auta / www.tuning.as - Webik o autech
red
Řidič

Příspěvek od red »

Ja mam snizeny podvozek na sportovnich pruzinach + 17ky v 45 a nikdy se mi nestalo ze by sla guma o konstrukci. Ranu to samozrejme udela, vozovky jsou tu tragicky.
Kamos ma 100nx gti a vytekly mu zadni tlumice. V zime to dela rany jako krava. Ted je snad vymeni teplous!
vcelka V4-2.0 93 (prodano)
pazout 406 coupe V6-3.0 02 (prodano)
camaro z28 m6 V8-5.7 97 (valici se ingot)
Ditri
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ditri »

no a praskaji mu zadni tlumice nebo v dusledku toho ze mu vytekly zadni mu praskaji predni tim jak se auto houpe?
> Celica 2.0 GT | 3SGE | Oldschool <> Celica 1.8 GTS | VVTL | Newschool < RAV4 2.Dv.
www.alkohol-tester.cz - Shop s alkohol testery / www.xenony.in - Shop s xenony & bixenony / www.plachty.as - Plachty na auta / www.tuning.as - Webik o autech
red
Řidič

Příspěvek od red »

Dela to rany jako krava na nerovnostech, hlavne retardery jsou peklo, ale auto se mu nehoupe, navic mu to dela jen v zime. Dal tam silenbloky z druho vyroby, vydrzeli 3 tydny... Ted tam ma orig nissan a uz 5 mesicu drzi. Moc ti s tim neporadim mam auto i ridicak sotva 3 mesice :oops:
vcelka V4-2.0 93 (prodano)
pazout 406 coupe V6-3.0 02 (prodano)
camaro z28 m6 V8-5.7 97 (valici se ingot)
Petr Šlapák
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr Šlapák »

No já mám 5th a když vymetu ňákou díru tak to stojí zato.Né že by je to vystřelilo nadoraz ,ale rána je to jako kráva.U nás ty prdelní cesty moc neopravujou a proto už jezdim jen podle stavu vozovky.Ale když jsem ji měl první týdny tak jsem lítal díra nedíra a podle toho to taky vypadalo.
Celica 5 gen. 1,6 EFI - 4A-FE
Ditri
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ditri »

Dik za relevantni odpoved!
Salám
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Salám »

zdravim, ja mam 4. gen a kdyz vymetu diru, na jihlavsku je jich fakt dost, tak to zadny rany nedava. Samozrejme ze je to slyset ale urcite to nemlat o doraz.
mozna by stalo zato je vymenit.
Toyota celica 2.0 GTi 16V 1988 - bejvávalo
Suzuki Vitara JLX 1.6 16V 1993
Jihlava
603 900 512
Odpovědět

Zpět na „Celica“