Roleta kufru kombi
- hanz
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
tak sa pridavam do klubu, cudel ulomeny, kufor je ako vykladna skrina..
ok, takze stift samotny sa neda objednat, cena za novu roletku v toyote 250 - 300 eur cha cha..
mate niekto este nejake stifty v zalohe?
ok, takze stift samotny sa neda objednat, cena za novu roletku v toyote 250 - 300 eur cha cha..
mate niekto este nejake stifty v zalohe?
ex avensis T25 2AD-FTV 2008
ex avensis T25 2AD-FTV 2006
ex corolla E12 1CD-FTV
ex corolla E10 4E-FE
ex avensis T25 2AD-FTV 2006
ex corolla E12 1CD-FTV
ex corolla E10 4E-FE
-
Roman Jašek
- Věčnej rejpal
Taky se hlásím do klubu....Toto mají pěkně humpolácky vyřešený, už jsem to 2x lepil a vypadá to, že se mně to zase ulomí. V práci jsem našel takový pěkný kovový distanční válečky zhruba stejný velikosti, mrsknu to na dva samořezy a kupa parády. Ty plastový mrchy tam už nechci...Pořád si dávat pozor aby se to neulomilo.....Takže z toho důvodu tam ty plastový šméčka dávat nebudu...MTZracing píše:Aj mna to postihlo.... cierny cudel min 1 ks by som rad - ma niekto ?
Toyota Avensis 1,8 VVti kombi, 95 kW, r.v. 2006
-
Roman Jašek
- Věčnej rejpal
Takže pánové, opraveno....Krásný nerezový distanční válečky, který jsou provrtaný aby se tam vlezla hlava vrutu. Dotaženo, odzkoušeno, drží jako přibitý a ještě navíc to vypadá luxusně. Plastový (i ten druhej tam držel silou vůle) jsem bez nějakýho slitování mrsknul do popelnice...
-
Roman Jašek
- Věčnej rejpal
Až se to přihodí mě, asi dám na zadní sklo folii. To neustálé zatahování a vytahování mě také nebaví.
Že je tam tak dobře vidět je asi dáno sklonem zadního skla, protože jsem se díval u kombíků jiných značek a tam i když nic zatahujícího ani folii neměli, tak tam tolik vidět není.
Že je tam tak dobře vidět je asi dáno sklonem zadního skla, protože jsem se díval u kombíků jiných značek a tam i když nic zatahujícího ani folii neměli, tak tam tolik vidět není.
Avensis T25 FL kombi 1.8 VVTi automat(HDM)
Nejsem natolik bohatý, abych si kupoval předražené věci.
stani.1blog.cz
Nejsem natolik bohatý, abych si kupoval předražené věci.
stani.1blog.cz
-
Roman Jašek
- Věčnej rejpal
http://imageshack.us/photo/my-images/24 ... 82232.jpg/
Takže takhle vypadá ten váleček...Až budu u auta, tak to nafotím.....
Takže takhle vypadá ten váleček...Až budu u auta, tak to nafotím.....
-
Roman Jašek
- Věčnej rejpal
Ten váleček má z druhý strany (ta co není vidět na fotce) menší díru, tak akorát, že se tam prostrčí vrut (závit vrutu). Takže, když jsem to dotáhl, tak hlava vrutu byla na dně toho válečku. Myslel jsem, že to jenom zkusím klasickým vrutem do dřeva, jak se to bude chovat, ale drží to festovně a nechám to tak.....