Doporučte prosím motor pro T25 kombi
Na zadní skla je třeba homologace? Já myslel, že jenom na přední.
Avensis T25 FL kombi 1.8 VVTi automat(HDM)
Nejsem natolik bohatý, abych si kupoval předražené věci.
stani.1blog.cz
stani.1blog.cz
zdarec... Mám avika 2,2 110 kw a jsem taky max spokojen , už jen to že je to 6ti kvalt, mi snižuje na dálkách a okrskách spotřebu... a nemůžu si stěžovat. průměr 6-6,5, jak kdy a do "talošky" za 5,5. a to jezdím svižně....
jinak jsem to s fóliema udělal stejně, a přední okna mám malinko stmavený, abych prošel měřením od naší úžasné policie
a vyšli mě na 4000.- a to proto, že je měli v zimě v akci, jinak přes léto prej taky kolem "pěti litrů"
a dělali mi je tady http://www.autofolie-brno.eu/kontakt a mám je i s homologací a kartičkou pro poldy, a certifikatem pro Stk.
jinak jsem to s fóliema udělal stejně, a přední okna mám malinko stmavený, abych prošel měřením od naší úžasné policie

a dělali mi je tady http://www.autofolie-brno.eu/kontakt a mám je i s homologací a kartičkou pro poldy, a certifikatem pro Stk.
Toyota Avensis 2,2 D4D 110KW
Teď jsi nejsem jistý, ale policie nemá prostředky pro měření těchto parametrů.gooffyy píše:zdarec... Mám avika 2,2 110 kw a jsem taky max spokojen , už jen to že je to 6ti kvalt, mi snižuje na dálkách a okrskách spotřebu... a nemůžu si stěžovat. průměr 6-6,5, jak kdy a do "talošky" za 5,5. a to jezdím svižně....
jinak jsem to s fóliema udělal stejně, a přední okna mám malinko stmavený, abych prošel měřením od naší úžasné policiea vyšli mě na 4000.- a to proto, že je měli v zimě v akci, jinak přes léto prej taky kolem "pěti litrů"
Každá měřidla, která jsou policií využívána, musí být schválena a zkontrolována českým metrologickým ústavem. Potřebný certifikát vydává právě tento institut. Schválený je třeba pro policejní radary či alkohol testery. Vyhláška však na měřidla skel zatím nepamatuje.
TOYOTA AVENSIS COMBI 2.0 D-4D 93 kW
- extremehany
- Věčnej rejpal
- extremehany
- Věčnej rejpal
já tam mám pouze 205/55/R16, tak sem je koupil. ET nemám v techničáku ani napsáno, a nepamtuji si co tam je, kdyby bylo potřeba tak najdu na typovém listě od kol.
Řekl bych že ty 205//55 R16 vycházej tak nejlíp, ségra ted jedno rozškubla, tak sem kupoval 2 novy, a vyšli mě Pirelli P7 Cinturato 205/55 R16 91H na 1555 Kč za kus, což si myslím, že je luxus cena, i spoštovnym to na kus vycházelo do 1600 Kč.
EDIT: tak ET mám kola 38
Řekl bych že ty 205//55 R16 vycházej tak nejlíp, ségra ted jedno rozškubla, tak sem kupoval 2 novy, a vyšli mě Pirelli P7 Cinturato 205/55 R16 91H na 1555 Kč za kus, což si myslím, že je luxus cena, i spoštovnym to na kus vycházelo do 1600 Kč.
Toyota Avensis Combi 2,2 D-4D 110 kW 2008
Toyota Auris TS 1,6 VVT-i M/T - 2018
- Liquidcz
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Díky za info.extremehany píše:já tam mám pouze 205/55/R16, tak sem je koupil. ET nemám v techničáku ani napsáno, a nepamtuji si co tam je, kdyby bylo potřeba tak najdu na typovém listě od kol.
To je dobrá cena, kde nakupuješ?
- extremehany
- Věčnej rejpal
tam kde to maj zrovna v akci:
http://www.pneu-servis.cz/index.php?Sub ... ection=111
a sem nasranej, neboť mi pneumatiky přišli včera a dneska mají další akci a už stojí guma jen 1485 Kč s DPH - nakupuj nakupuj nakupuj dokud jsou
http://www.pneu-servis.cz/index.php?Sub ... ection=111
a sem nasranej, neboť mi pneumatiky přišli včera a dneska mají další akci a už stojí guma jen 1485 Kč s DPH - nakupuj nakupuj nakupuj dokud jsou
Toyota Avensis Combi 2,2 D-4D 110 kW 2008
Este k pneu
Este dotaz k pneu, ked mam v technicaku napisane rozmery 205/55 R16 V, tak musim mat pneu s rychlostnym indexom V a vyssim, alebo mozem dat aj s indexom H? (V= do rychlosti 240km/h H=do rychlost 210km/h)? Nemohol by byt problem s STK, alebo policajtami ak by som tam mal pneu s inym rychlostnym indexom ako je udany v technicaku?
Re: Este k pneu
no ja si myslim ze by mohol byt problem....ornitus píše:Este dotaz k pneu, ked mam v technicaku napisane rozmery 205/55 R16 V, tak musim mat pneu s rychlostnym indexom V a vyssim, alebo mozem dat aj s indexom H? (V= do rychlosti 240km/h H=do rychlost 210km/h)? Nemohol by byt problem s STK, alebo policajtami ak by som tam mal pneu s inym rychlostnym indexom ako je udany v technicaku?
Toyota Avensis 2,2 D4D, 150 HP, r.v 2006
K rozměrům pneu: když si auto dovezeš, tak záleží na tom, co ti zapíšou do TP - takové a ne jiné pneu pak musíš na autě mít. Pojišťovny po tom jdou - když potřebujou neplatit.
Já měl originál doklad od Toyoty a německý TP. Myslím, že v tom originál dokumentu byly vypsány dva rozměry co můžou být pro moje auto. V tom německém TP byl myslím jen jeden a ten druhý jako alternativa, ale ne v hlavní kolonce, bylo to někde mimo jako poznámka, myslím. Do českého TP chtěli napsat jen ten jeden rozměr, ale ohlídal jsem to, aby tam zapsali i ten druhý.
Já měl originál doklad od Toyoty a německý TP. Myslím, že v tom originál dokumentu byly vypsány dva rozměry co můžou být pro moje auto. V tom německém TP byl myslím jen jeden a ten druhý jako alternativa, ale ne v hlavní kolonce, bylo to někde mimo jako poznámka, myslím. Do českého TP chtěli napsat jen ten jeden rozměr, ale ohlídal jsem to, aby tam zapsali i ten druhý.
Avensis T25 FL kombi 1.8 VVTi automat(HDM)
stani.1blog.cz
stani.1blog.cz