Doporučte prosím motor pro T25 kombi
-
- Navigátor
stani: ZZT251 neni primo oznaceni motoru, T251 znamena faceliftovany Ave, ZZ asi znamena ze tam mas 1.8 benzin. Jde z toho asi odvodit motor, ale samotne motory se znaci trochu jinak, a myslim ze to znaceni je narozdil od vybavy nemenitelne, jinak by v tom byl poradny bordel pri objednavani nahradnich dilu a vubec pri servisu.
No dobře, tak jaké benzínové motory a jejich přesné značení u T25 vlastně jsou? Je v tom trochu chaos.
Avensis T25 FL kombi 1.8 VVTi automat(HDM)
Nejsem natolik bohatý, abych si kupoval předražené věci.
stani.1blog.cz
stani.1blog.cz
- Liquidcz
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Ano, ano, znamená to pro mě to, že i když jedu rychleji, 90 - 130kadel píše:Ja teda musim souhlasit s Tabikem, nejsem zadnej zavodnik, ale mam taky rad kdyz auto jede. Jestli je pro tebe rezerva pri predjizdeni jedna z hlavnich priorit, tak 1,8 nebrat. Nevim, jak pro tebe, ale pro me rezerva pri predjizdeni zname to, ze kdyz predjizdim na pul plynu a dupnu na to, tak to bude znat. S timhle motorem se toho moc nedeje a skoro bych rek, ze to jede porad stejne.
Vcera jsem se svezl s novym 2,0 TDI Passatem automat, ten silnejsi (125kW?) a musim rict, kam se na to hrabe moje 1,8.
Na druhou stranu bych porad nemenil, pro me je ta 1,8 dostacujici.

- Liquidcz
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Díky za nápad na vzdání se té záruky. Už jsem o tom slyšel, že to tak funguje, ale tímto jsi mi to potvrdil. Rozhodně se chystám nakoupit ojetinu v nějakém německém salonu, tam by to mohlo bejt poctivé, a nějakou slevu vyhádat vzdáním se té záruky, a taky tím, že auto jde za hranice. Nechce se mi riskovat od neznámého prodejce.stani píše:Co měl psal před časem mechanik: já bych tam měl mít motor ZZT251. "Každopádně 1AZ-FE je dvoulitr a 1ZZ-FE je šestnáctistovka."
Ohledně toho odkazu: to jsou přezkoušená auta s dvouletou zárukou a s možností ho do 30 dnů vrátit. To je v pohodě, tady nemusíš mít strach. To by mělo být solidní.
Navíc pokud jim navrhneš, že tu 2 letou záruku nechceš, výměnou za slevu(jako jsem to udělal já), tak se s nima určitě dohodneš.
Problém vidím jen v případě barvy, právě tato stříbrná je nejvíce na prodej, těch se lidi nejvíce zbavujou. Mě osobně se právě moc nelíbí, ze všech T25 asi nejmíň. Jde to ale věc názoru. Na fotce vypadá ta stříbrná pěkně, ale nejprve se dojdi na tu barvu podívat do nějakého autobazaru u nás(pár nafťáků by se mohlo vyskytovat v tvém okolí) v reálu, možná pak změníš názor jako já.
Ad barva, já stříbrnou nemusím také, černá je nejlepší, kdyby to šlo, chtěl bych i uvnitř vše černé. Je mi líto, že jsem nikde neviděl i černé stropnice. Uvnitř je to pak útulné.

utulne? no je to vec vkusu, sedel sem v novem ML od medvedu a auto melo tmave hnedej interier, sileny, jako ve sklepe 
cerna barva avemu slusi, skoda ze je na ni videt kazdy smitko :-/ jeste je paradni barva pro aveho vinova metaliza, videl jsem to u kar202 a popravde s kremovym interierem to bylo skvostny
kazdopadne dobre vybirej a na barvu to nejezdi

cerna barva avemu slusi, skoda ze je na ni videt kazdy smitko :-/ jeste je paradni barva pro aveho vinova metaliza, videl jsem to u kar202 a popravde s kremovym interierem to bylo skvostny

EX: Corolla E12 1.6 VVTi 5d
EX: Yaris I 1.0 VVTi 5d
EX: Avensis T25 2.2 D4D D-Cat Exclusive Combi
EX: Yaris I 1.0 VVTi 5d
EX: Avensis T25 2.2 D4D D-Cat Exclusive Combi
Ano, bordó metalíza je asi nejlepší barva. Druhá nejhezčí je ta černá, kterou mám i já, ovšem je pravda, že je na tom bohužel vše vidět. Nejvíce mě štvou zaschlé kapky.
stani.1blog.cz
stani.1blog.cz
- Liquidcz
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Ano, je to věc vkusu, mě se to líbí, teď to mám a jsem spokojenej.KarlosCZ píše:utulne? no je to vec vkusu, sedel sem v novem ML od medvedu a auto melo tmave hnedej interier, sileny, jako ve sklepe

Při svém hledání na mobile.de jsem na jedno vínového T25 Avíka narazil. Ale byl to 1,8 vvti a výbava nic moc.

Co říkáte na takovou tu tmavě šedou metalízu?
- Liquidcz
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Kapky na laku jsou můj nepřítel.stani píše:Ano, bordó metalíza je asi nejlepší barva. Druhá nejhezčí je ta černá, kterou mám i já, ovšem je pravda, že je na tom bohužel vše vidět. Nejvíce mě štvou zaschlé kapky.

- Liquidcz
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Ty jsi ten fanda do D-CAT 2,2, narazil jsem na docela pěknej kousek. Jen ta barva, nevím jeslti se mi to líbí nebo ne. I když kombinace bilá barva a černá skla je docela pěkná.KarlosCZ píše:ta seda metla je paradni co se tyce prakticnosti, mel jsem ji na corolle a je to parada, a na ave vypada taky dobre
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/to ... rigin=PARK
Co na to říkáš? Není na tohle auto 105000km už moc? Co odchází v tomhle nájezdu?
- extremehany
- Věčnej rejpal
Jak jsem psal, dojdi se podívat do autobazarů na ty barvy v reálu.Liquidcz píše:
Na obrázku to vypadá hezky, vč. té šedé metalízy, ovšem v reálu je to jiné...
stani.1blog.cz
stani.1blog.cz
- extremehany
- Věčnej rejpal
ta šedá metla je ale v reálu hezká !!stani píše:Jak jsem psal, dojdi se podívat do autobazarů na ty barvy v reálu.Liquidcz píše:
Na obrázku to vypadá hezky, vč. té šedé metalízy, ovšem v reálu je to jiné...
Toyota Avensis Combi 2,2 D-4D 110 kW 2008
Toyota Auris TS 1,6 VVT-i M/T - 2018
Toyota Auris TS 1,6 VVT-i M/T - 2018