Ahoj,
tak se mi podarilo rozhasit pripojeni telefonu k autu pres bluetooth a nedari se mi jej sprovoznit...
Stav v mobilu vidim "Sparovano" a muzu navic i pripojit/odpojit mobil. Ve stavu "Pripojeni" muzu prehravat hudbu z mobilu. Bohuzel, vice bych ocenil "hlasite telefonovani", coz se mi ale nedari nastavit: na displeji mam ikonu BT (tmavy krouzek, svetle BT), ale nikdy mi nenaskakuje ikona anteny, ktera znaci uroven signalu (predtim jsem ji tam mel)...
V BTA menu mam moznost nastavit jenom audio (Pair phone, List audios, delete audio, Selelect Audio,...).
Nejaka rada, jak s tim pohnout?
Pripojeni Mobilu pres Bluetooth
Pripojeni Mobilu pres Bluetooth
ex Toyota Avensis T27 1.8
nedávno mi taky blbnul telefon, pomohlo, že sem ho úplně odstranil ze seznamu zařízení v autě a spároval znovu. A typ audio je nějak málo, tuším, že tam jsou 3 typy (telefon, audio a asi telefon+audio). By default mi fungoval totiž jenom telefon, na to přehrávání jsem musel ten typ změnit.
Z hlavy to ale nedám, můžu to večer zkusit proklikat a hodit sem postup.
PS: samozřejmě netuším, jestli jsou všechna rádia stejná...
Z hlavy to ale nedám, můžu to večer zkusit proklikat a hodit sem postup.
PS: samozřejmě netuším, jestli jsou všechna rádia stejná...
Avensis 2.0 D-4D, 93 kW, kombi
Taky si myslim, ze v menu neco chybi. Telefon jsem zkousel odstranit a sparovat znovu. I sparovat vice telefonu. Ale vzdy jsem to (=oba mobily) sparoval pouze jako audio...
Muzes mrknout, jestli je v nabidce (a pripadne kde) sparovani telefonu? Ja jsem to menu prolezl cele a nikde nic (kdyz je tam pouze audio, tak je tam jenom par polozek)...
Dik
Muzes mrknout, jestli je v nabidce (a pripadne kde) sparovani telefonu? Ja jsem to menu prolezl cele a nikde nic (kdyz je tam pouze audio, tak je tam jenom par polozek)...
Dik
tak jsem zkusil spárovat znova a funguje. Provedl jsem následující postup:
klik na to "mluvítko" na volantu -> Setup -> PhoneSetup -> PairPhone -> RecordName -> objeví se na displeji Listening, je třeba namluvit nějaký název do mikrofonu auta, pak -> Confirm.
Po potvrzení Confirm se právě objevilo DeviceType a na výběr dva, PhoneOnly a Int.Audio. Vybral a potvrdil jsem Int.Audio, pak párovaní, naťukat PassKey do telefonu a voilá, hraje, telefonuje
.
Musíš zmáčkout to tlačítko Tune, aby ses dostal do podmenu, ale vizuelně se nic nestane. Např. klik na Setup a pořád svítí Setup, až na pootočení se pak objeví pod-menu s položkami (PhoneSetup atd.).
Zkus třeba jiný telefon, můj aktuální třeba nevyznání, ale tak děsivě piští, předchozí v pohodě. třeba si to nerozumí s každým.
klik na to "mluvítko" na volantu -> Setup -> PhoneSetup -> PairPhone -> RecordName -> objeví se na displeji Listening, je třeba namluvit nějaký název do mikrofonu auta, pak -> Confirm.
Po potvrzení Confirm se právě objevilo DeviceType a na výběr dva, PhoneOnly a Int.Audio. Vybral a potvrdil jsem Int.Audio, pak párovaní, naťukat PassKey do telefonu a voilá, hraje, telefonuje

Musíš zmáčkout to tlačítko Tune, aby ses dostal do podmenu, ale vizuelně se nic nestane. Např. klik na Setup a pořád svítí Setup, až na pootočení se pak objeví pod-menu s položkami (PhoneSetup atd.).
Zkus třeba jiný telefon, můj aktuální třeba nevyznání, ale tak děsivě piští, předchozí v pohodě. třeba si to nerozumí s každým.
Avensis 2.0 D-4D, 93 kW, kombi
Takze me asi ceka servis: v BTA setup nabidce jsou pouze odkazy na audio (Pair Audio, List Audios,...) Dle tveho popisu, jako by mi tam chybela jedna uroven (Setup Phone; z BTA setup se prokliknu rovnou na uroven Pair audio atd).
Jinak jak popisujes to parovani, uplne stejnym postupem jsem paroval audio. Bohuzel, je treba parovat Phone a ten v nabidce z nejakeho duvodu nemam. Jsem zvedav na servis...
Dik za radu
Jinak jak popisujes to parovani, uplne stejnym postupem jsem paroval audio. Bohuzel, je treba parovat Phone a ten v nabidce z nejakeho duvodu nemam. Jsem zvedav na servis...
Dik za radu
Ahoj, když pojedeš do servisu, koukej jim pod ruce, aby jsi se to naučil, hrál jsem si s tím a ztratili se mi tyky symboly anténky a síly příjmu, audio je spárované, ale radio nefunguje jako handsfree. po odebrání z telefonu se nově spáruje pouze jako audio. Odebrat z radia se mi nedaří, nedostanu se do setupu ani přez "mluvítko" na volantu mám tam pouze možnost párovat telefon nebo změnit kód, toť vše. Díky P.S. manuál je na h.vno, tahle část není vůbec řešena
Ex Avensis T25 kombi Executive 2.0 D4D 85 kW (2004)
Ex Avensis T27 kombi Business Plus 2.0 D4D 93 kW (2011)
Ex Avensis T27 kombi Active Trend+ 2.0 D4D 105 kW (2016)
Ex Rav4 IV Selection 2.5 Hybrid FWD 145 kW (2018)
Camry v70 executive VIP
Ex Avensis T27 kombi Business Plus 2.0 D4D 93 kW (2011)
Ex Avensis T27 kombi Active Trend+ 2.0 D4D 105 kW (2016)
Ex Rav4 IV Selection 2.5 Hybrid FWD 145 kW (2018)
Camry v70 executive VIP