mapy TOYOTA TNS???
- CommonUser
- Věčnej rejpal
Dost bolo srandiciek.
Ziadne taketo "finty" nefunguju. Ak si nedoplati, tak ziadna NAVI nebude.
Nema tam HW modul s GPS (SIRF) ... nejake "odblokovanie" neexistuje.
A "stare" navi data su absolutne nepouzitelne.
Toto nie je Skylink.
Na RAVku ma, ale na NAVI nie ? Tak nech kupi prenosnu srandu.
Ziadne taketo "finty" nefunguju. Ak si nedoplati, tak ziadna NAVI nebude.
Nema tam HW modul s GPS (SIRF) ... nejake "odblokovanie" neexistuje.
A "stare" navi data su absolutne nepouzitelne.
Toto nie je Skylink.
Na RAVku ma, ale na NAVI nie ? Tak nech kupi prenosnu srandu.
T27 2ZR-FAE Rice on wheels
- CommonUser
- Věčnej rejpal
Neviem co mu ponukli, ale modul dostane aj s datami. Nemal by nic sam aktualizovat a pod. Neskor samozrejme moze poziadat o aktualizaciu (to uz nieco stoji - vacsinou).
Hovori ti nieco kompatibilita, datova struktura atd. ?
Mapy odtialto nikdy nepojdu na novej navi.
Okrem toho dnes sa uz data "paruju" priamo s autom.
Hovori ti nieco kompatibilita, datova struktura atd. ?
Mapy odtialto nikdy nepojdu na novej navi.
Okrem toho dnes sa uz data "paruju" priamo s autom.
T27 2ZR-FAE Rice on wheels
-
Roman Jašek
- Věčnej rejpal
Ideální volba.....Mně to tam nějak vypaloval brácha a co s tím bylo za drbačku....No já bych to sám asi nedal a taky si koupil externí....Stejně podle tý vestavěný nejezdím (mám v telefonu).z3t píše:Tak sa nakoniec rozhodol pre externu navigaciu, dakujem vsetkym za rady.
Toyota Avensis 1,8 VVti kombi, 95 kW, r.v. 2006
- CommonUser
- Věčnej rejpal
-
Roman Jašek
- Věčnej rejpal
Dotaz k navigaci
Zdravím všechny,
stal jsem se hrdým majitelem TOYOTY AVENSIS 2.0 D-4D r.v. 2008 dovezené z Německa. Vozidlo má implementovanou navigaci přímo v palubní desce a jediné označení co jsem našel je B9010. Procházel jsem tady fóra ale nějak nemůžu rozklíčovat o jaký typ navigace jde (TNS600,700,310?). Dále jsem zjistil že tam mám mapy E10, což jsem z tohoto fóra pochopil, že je asi vpohodě. Mohl by jste mi někdo ze zkušenějších poslat již vypálené mapy 2011-2012 ? Peníze nejsou problém za poštu .... ale davat za mapy 5000,- mi přijde jako pěknej hnus. Navigace v ENG jazyce taky není problém jen ty mapové podklady mě trápí.
Děkuji moc za pomoc nebo radu.
stal jsem se hrdým majitelem TOYOTY AVENSIS 2.0 D-4D r.v. 2008 dovezené z Německa. Vozidlo má implementovanou navigaci přímo v palubní desce a jediné označení co jsem našel je B9010. Procházel jsem tady fóra ale nějak nemůžu rozklíčovat o jaký typ navigace jde (TNS600,700,310?). Dále jsem zjistil že tam mám mapy E10, což jsem z tohoto fóra pochopil, že je asi vpohodě. Mohl by jste mi někdo ze zkušenějších poslat již vypálené mapy 2011-2012 ? Peníze nejsou problém za poštu .... ale davat za mapy 5000,- mi přijde jako pěknej hnus. Navigace v ENG jazyce taky není problém jen ty mapové podklady mě trápí.
TOYOTA AVENSIS COMBI 2.0 D-4D 93 kW
Re: Dotaz k navigaci
B9010 bude TNS700, pokud se nepletu - budes mit to samy, co ja...cnapo píše:Zdravím všechny,
Avensis T25, 2.2 DCAT, wagon, 2007 

jakou mam navigaci
Popis s obrazky kpro ty co nevi jakou ma navigaci http://www.navigps.lt/lt/navigaciniai_c ... d/toyotalt
je to sice cizojazycne, ale obrazky kazdy pozna.
je to sice cizojazycne, ale obrazky kazdy pozna.
Poděkování
Tímto oficiílně děkuji prochaaa je to absolutní borec pomohl mi s TNS 700 vše funguje klobouk dolu. Víc takových to lidí mezi námi a bude to ráj na zemi

TOYOTA AVENSIS COMBI 2.0 D-4D 93 kW