Problem razeni 2. stupne
Problem razeni 2. stupne
Zdravim, mam mensi problem pri razeni z 1. na 2.stupen. Nekdy je to v pohode ale nekdy je tam takovej nejakej zadrhel jako by sla pres zuby. Tak bych se chtel zeptat jestli by pomohla treba jen vymena prevodoveho oleje nebo jestli je to na vymenu synchronu. Mam nalitano cca 97tis.Km.
Ja to ted koupil takze nevim jestli je to uz od zacatku. Porad piluju razeni, zjistil jsem ze to musi byt zavodnicky razeni sup spojka sup dvojka a to pak jde hladce nebo aspon nervou zuby ale jakmile trosku polevim tak uz to proste drhne. Ale i tak si myslim ze to v poradku urcite neni. Neni to auto za par kacek tak by to melo bejt jak namazanej stroj ne?
-
- Věčnej rejpal
Prvně bych vyměnil olej...Jinak co se tady ve směs píše, co teď vyjíždí z výrobních linek, je to na pováženou a Toyota - vše je v pořádku.....A Toyoťácký mechanici ani nemluvím....Když nepomůže olej, tak to zkus dát nějakýmu schopnýmu mechanikovi ať se na to mrkne...(pokud teda není auto v záruce)
Toyota Avensis 1,8 VVti kombi, 95 kW, r.v. 2006
s dvojkou robi problem skoro kazde auto..
staci zmenit techniku radenia a bude to OK. Medzi jednotkou a dvojkou proste trosku pockaj, kym klesnu otacky.. ja vyraedzujem z jednotky azd do neutralu a sup dvojku a je to OK.
na autach od VW je to citit menej, ale tiez (hlavne v zime)
staci zmenit techniku radenia a bude to OK. Medzi jednotkou a dvojkou proste trosku pockaj, kym klesnu otacky.. ja vyraedzujem z jednotky azd do neutralu a sup dvojku a je to OK.
na autach od VW je to citit menej, ale tiez (hlavne v zime)
Corolla Verso D-CAT 130kw
Otacky uz jsem zkousel a je to stejny jak pri malejch tak pri vyssich. Copak na rovince nebo z kopce rozjezd budiz ale kdyz stojim v krpalu tak potrebuju rychle preradit a kdyz padnou otacky tak to je jak rozjezd na 2. Zkusim asi prvne ten olej a uvidime vysledek.
Jeste jsem tu nekde cetl ze snad nejakej rafan seridil tahlo pod spojkou (ze mu snad malo rozpinala) ze je tam vraj zavit tak tahlo prodlouzil a dobry. Nevim nejsem mechanik az takhle to zmaknuty nemam. Mam rok 2007. Nevite ci je to mozne? Ale zas kdyby malo rozpinala spojka tak by to delalo u vsech rychlosti ne?
Jeste jsem tu nekde cetl ze snad nejakej rafan seridil tahlo pod spojkou (ze mu snad malo rozpinala) ze je tam vraj zavit tak tahlo prodlouzil a dobry. Nevim nejsem mechanik az takhle to zmaknuty nemam. Mam rok 2007. Nevite ci je to mozne? Ale zas kdyby malo rozpinala spojka tak by to delalo u vsech rychlosti ne?
- Beaver
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Moje nekeko píše:s dvojkou robi problem skoro kazde auto.
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
tady: http://www.prevodovky-levne.cz/Bugina píše:kenda píše:U Plzně je jeden frajer co dělá převodovky. Byl jsem tam se služebním Trafikem. Cena byla čtvrtinová oproti nové z Renaultu. Možná bych to ještě v práci našel kdyby si chtěl.
Urcite se takovej kontakt neztrati
RAV4 2.0 VVTi 2003 AT