Intenzita podsviceni palubky
Intenzita podsviceni palubky
Zdravim, nedavno jsem poridil RAVku, je to dovoz r.v.2007 a chtel bych se zeptat jak se da serizovat podsviceni palubovky. Jelikoz v dane zemi neni povinne denni sviceni tak je tam rezim AUTO kterej automaticky rozsviti potkavacky kdyz se setmi a v tomto rezimu je podsviceni palubky luxusni ale pokud si rozsvitim potkavacky sam tak se palubka setmi tak ze za dne neni na palubce i na stredovem panelu videt co je aktivni a co ne. A stelovaci kolecko na podsviceni je pritom na doraz. Nevite nekdo jestli je na to nejakej jinej figl aby to ve vsech svetelnych polohach melo stejnou intenzitu podsviceni? Nebo se to dela jen pres diagnostiku?
Když zakryješ čidla, simuluješ režim tmy a přístrojovka pohasne aby neoslňovala. Funguje to naopak.Bugina píše:tak ty bobule pod sklem asi nejsou svetelny cidla. prikryl jsem je rukou a svetla se nerozsvitily. bohuzel nemam manual k autu tak nevim kde ty cidla jsou a k cemu je teda tohle
Toyota RAV 4, r.v.2002, 2.0 VVTi, 110 kW
Taxem dneska lital po meste a jel kolem Freye na Cernym moste. Tak jsem se na to ptal a vite co mi rek servisak? Ze prej cesky auta tohle vubec nemaj ze to nezna a ze se s tim nic delat neda.
Tak jsem se stavil v autocentru Duba a prisel pikolik a odhalil mi ten figl. Na levem stelovacim kolecku je sice doraz ale pak to jde jeste precvaknout ze budiky svitej vsechny stejne silne. Ale bohuzel stredovy panel je na tom stale stejne. Ze prej na ten videt nepotrebuju a ze si to mam kdyztak zakrejt rukou. Tak to se mi zda taky odpoved jak prase Auto za pul mega a prej zakrejte si to rukou
Je divny ze je to takhle solo. Predtim sem mel Octavii a tam bylo podsviceni na jednom okruhu a slo to vsechno najednou.
Tak jsem se stavil v autocentru Duba a prisel pikolik a odhalil mi ten figl. Na levem stelovacim kolecku je sice doraz ale pak to jde jeste precvaknout ze budiky svitej vsechny stejne silne. Ale bohuzel stredovy panel je na tom stale stejne. Ze prej na ten videt nepotrebuju a ze si to mam kdyztak zakrejt rukou. Tak to se mi zda taky odpoved jak prase Auto za pul mega a prej zakrejte si to rukou
Je divny ze je to takhle solo. Predtim sem mel Octavii a tam bylo podsviceni na jednom okruhu a slo to vsechno najednou.
konkretne radio a displej pro ovladani klimy a tak ale ty nejspis vubec regulovat nejdou ale stvou me tlacitka na ovladani vetraku, klimy atd. protoze treba na displeji se ti nezobrazi jestli mas zapnutej vnitrni okruh nebo ne, jestli mas pustenou klimu nebo ne a na slunicku to neni poznat, musis to prikrejt rukou (rada toyota servisu).sviti to vyrazne na slunicku jen kdyz jsou vypnuty svetla nebo kdyz je zapnutej ten svetelnej automat jinak to pohasne a neni to videt.
RAV4 2.2 D4-D 100kW r.v.2007
Áno, dnes som si to všímal. Rádio a displej klimatizácie svieti slabšie ako budíky, keď sú naplno, ale prisámvačku už má mám to auto skoro štvrtý rok a až teraz, keď si na to upozornil, tak som si to všimol . Doteraz som si to vôbec neuvedomoval. Faktom však je, že aj v plnom slnku to ide bez problémov čítať... len to skrátka svieti slabšie ako budíky.
A čo s atýka kontroliek ovládania klímy a spol., tak áno, tak hlúpo vyriešené klímy som ešte nevidel a to nielen čo sa týka "neviditených" kontroliek, ale celkovo...
A čo s atýka kontroliek ovládania klímy a spol., tak áno, tak hlúpo vyriešené klímy som ešte nevidel a to nielen čo sa týka "neviditených" kontroliek, ale celkovo...
- TomasP
- Člen Týmu
Ty dvě bradavky na palubce jsou skutečně čidla. Když se dobře podíváš, jedno má takovej jakoby fialovej vršek. To je senzor šera. Druhý je teploměr ovládání klimatizace.
Jinak s tím osvětlením je to pravda, ale to, že panel svítí míň mi zatím nějak vůbec nevadil. Většinou koukám na silnici.
Jinak s tím osvětlením je to pravda, ale to, že panel svítí míň mi zatím nějak vůbec nevadil. Většinou koukám na silnici.
RAV4 2.0 Valvematic, MDS 2010