Ávéénsííís nááá prodéééj!!!!

vše ohledně modelové řady Avensis
Odpovědět
extremehany
Věčnej rejpal

Příspěvek od extremehany »

Roman Jašek píše:
extremehany píše:je to bordel, pomalu 40 Kč, a stojí to za prd ! závidím těm co to maj kousek do rakouska, německa...
A nebo tomu, kdo má benál :lol: Já jsem nikdy místo, kde tankuju nikdy neřešil :wink: Né, teď bez srandy a popichování, dávat bacha, kde se tankuje. To potom je drahá sranda :!: :!:
no kdybys tahal jako já loď která má 1300 kg, tak bys zjistil, že je ti ten benzín úplně na hovno :D
Toyota Avensis Combi 2,2 D-4D 110 kW 2008
Toyota Auris TS 1,6 VVT-i M/T - 2018
Roman Jašek
Věčnej rejpal

Příspěvek od Roman Jašek »

extremehany píše:
Roman Jašek píše:
extremehany píše:je to bordel, pomalu 40 Kč, a stojí to za prd ! závidím těm co to maj kousek do rakouska, německa...
A nebo tomu, kdo má benál :lol: Já jsem nikdy místo, kde tankuju nikdy neřešil :wink: Né, teď bez srandy a popichování, dávat bacha, kde se tankuje. To potom je drahá sranda :!: :!:
no kdybys tahal jako já loď která má 1300 kg, tak bys zjistil, že je ti ten benzín úplně na hovno :D
Tak taky bych to asi nějak utáhl, sice bych to musel držet ve vyšších otáčkách a žralo by to jako tank, ale zvládl bych to...Zase na rovinu, kolikrát do roka tu loď táhneš ? :wink:
Toyota Avensis 1,8 VVti kombi, 95 kW, r.v. 2006
KarlosCZ
Věčnej rejpal

Příspěvek od KarlosCZ »

to je stejny jako by ses ptal jak casto potrebujes tak velky auto jako je avensis :-)
EX: Corolla E12 1.6 VVTi 5d
EX: Yaris I 1.0 VVTi 5d
EX: Avensis T25 2.2 D4D D-Cat Exclusive Combi
Roman Jašek
Věčnej rejpal

KarlosCZ píše:to je stejny jako by ses ptal jak casto potrebujes tak velky auto jako je avensis :-)
A tak asi ho sem tam využiju...(já, manželka, 2 děti v autosedačkách a v kufru jeden velkej a jeden malej kočárek). Na chalupu jezdíme pravidelně každej víkend....O lodi zatím neuvažuju :wink:
m5t
Věčnej rejpal

Příspěvek od m5t »

KarlosCZ píše:..... jak casto potrebujes tak velky auto jako je avensis :-)
Pokaždé když jedu kamkoli kdykoli, je to pohodlíčko,kochaníčko,... V čemkoliv menším už si připadám jak skládací metr 8) holt už mi není dvacet,kdy stačilo "hlavně že to jede". Má to i festovní konstrukci,která ochrání a dává větší šance. Zato módu rakví moc neberu, převážení krámů z jednoho místa na druhé a zpět většinou pro pocit co kdyby,háfo lidí je však přesvědčeno že bez nich to nejde, ale jde, jenže když jsem si pořídil raklev tak ji musím naplnit,že. Něco jiného je potřeba prostoru pro podnikání,tam je rakev namístě.
T27 Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S/2009/
když pijete se mnou pijete s Mírou :-) Obrázek
http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
wrc50
Manager Týmu

Příspěvek od wrc50 »

[quote="KarlosCZ"]to je stejny jako by ses ptal jak casto potrebujes tak velky auto jako je avensis :-)[/quote]

Zvykl jsem si na velký a hlavně bezpečný auto, nejezdím zběsile, ale nejsem brzda provozu, prostě pluji krajinou a když potřebuji cokoli speditovat tak to naložím a jedu, navíc dost pravidelně jezdím na jeden zátah 1000km a na to potřebuji velký, prostorný, pohodlný a spolehlivý auto a právě proto mám Avensise
KarlosCZ
Věčnej rejpal

Příspěvek od KarlosCZ »

vidite, a nekdo si zvyknul na naftovej motor 8)
extremehany
Věčnej rejpal

Příspěvek od extremehany »

Roman Jašek píše:
extremehany píše:
Roman Jašek píše: A nebo tomu, kdo má benál :lol: Já jsem nikdy místo, kde tankuju nikdy neřešil :wink: Né, teď bez srandy a popichování, dávat bacha, kde se tankuje. To potom je drahá sranda :!: :!:
Tak taky bych to asi nějak utáhl, sice bych to musel držet ve vyšších otáčkách a žralo by to jako tank, ale zvládl bych to...Zase na rovinu, kolikrát do roka tu loď táhneš ? :wink:
Měl sem 1,8i mondeo 85 kW a stálo to za prd, každej kopec sem musel podřazovat a to hlavní oproti naftě to téměř nebrzdilo motorem a z větších kopců to býval průser.

S lodí jezdím docela dost přes léto. Jinak občas tahám vlek podobně těžkej spíš trochu přeloženej se dřevem nebo vozím jiné věci, do benzínu bych momentálně nešel, protože ten krouťák "vocpada" se mi líbí a hojně ho využívám.

P.S. pokud jedeš do Norska, je rozdíl jestli auto jede celou cestu na 2200 otáček nebo 3500 aby to jelo a táhlo...
Toyota Avensis Combi 2,2 D-4D 110 kW 2008
Toyota Auris TS 1,6 VVT-i M/T - 2018
m5t
Věčnej rejpal

Příspěvek od m5t »

P.s. probuď se, dnešní 1,8-čka je někde jinde (aspoň ta moje :lol: )
T27 Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S/2009/
když pijete se mnou pijete s Mírou :-) Obrázek
http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
Roman Jašek
Věčnej rejpal

To už se tady dostáváme zase do nějakejch ostřejších diskuzí...S tím větším nákladem s dieslem do kopce to asi taky nebudeš točit jenom na 2 tis. otáček - nevím při kolika Ti sepína turbo...každopádně u mý 1,8 ten rozsah 3. převodovýho stupně mezi 30 - 150 km/h, no co Ti budu povídat. Možná kdyby Ti půjčil na jeden den káru m5t nebo Commonuser třeba by jsi změnil názor :wink: Ty nový Avíky s tou 1,8 musí být famózní......
CommonUser
Věčnej rejpal

Příspěvek od CommonUser »

m5t píše:P.s. probuď se, dnešní 1,8-čka je někde jinde (aspoň ta moje :lol: )
Tak tak ... moje taky 8) (140Nm pri 1500, min. 160Nm 2000 - 6200)
T27 2ZR-FAE Rice on wheels
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

[/quote]
Měl sem 1,8i mondeo 85 kW a stálo to za prd, každej kopec sem musel podřazovat a to hlavní oproti naftě to téměř nebrzdilo motorem a z větších kopců to býval průser.

[/quote]
to ja mam s 1,6kou vyssi vykon ako ta tvoja fordka. takze auta su dnes uuuplne niekde inde
Obrázek
Jelass
Manager Týmu

Příspěvek od Jelass »

Ono je to spíš o tom, že tenhle fordí motor je 20 let starej a to je fakt něco jinýho. Měli jsme ho taky, tuto motorizaci, rv 94, my jsme ho vlastnili kolem r. 2000 a letní dovolené, tudíž 4 lidi, plnej kufr, tak klimatizace a kopec, to nešlo dokupy, normálně vypnout klímu a podřadit :lol: Takže tak, tohle je spíš jen blbá zkušenost.

Vše jste tady asi řekli, ty rozdíly v palivech, náchylnosti apod., ale z běžného user friendly pohledu má nafta plusy, táhne vocpoda, tudíž při tahání těžších věcí OK, v zimě lépe sedí těžký motor vepředu, pružnější motor... OK, pak jsou opačný věci, především technický a nejvíc mě osobně sere nutnost rychle odřazovat nahoru, když člověk nejede jak šnek, ptž využitelné pole ot. je zoufale malé.

Jiank s tím taháním, tchán má Ram 5.2 V8 240PS 420N.m a tam je to uplně jedno, jestli táhne 2200kg pohotovostní m nebo 4T trochu naloženého... ale rozumím, praktičnost je někde jinde, ale ten styl... :shock: :lol:

Obrázek

Někomu to může připadat jako hnusná zelená krabice, nebo kulatej americkej grc, ale mně se to líbí, dobře se v tom jezdí a svoji funkci mezka to plní dobře. A kašlat na nějaký chromový kola 22´´ a koženej inter. :)
Mondeo 2.0i Turnier 2004
p:Corolla E11 4ZZ_FE 97PS
P: Dodge GrandCaravan 3.3i 2008
KarlosCZ
Věčnej rejpal

Příspěvek od KarlosCZ »

CommonUser píše: Tak tak ... moje taky 8) (140Nm pri 1500, min. 160Nm 2000 - 6200)
covece ty monstrozni parametry, to ctes z manualu k sekacce na travu ne? :twisted: :D
KarlosCZ
Věčnej rejpal

Příspěvek od KarlosCZ »

ten dodge je paradni :!:
Odpovědět

Zpět na „Avensis“