http://www.cybertronic-labs.cz/product/detail?id=111
Kedze trojblik povazujem za uzitocnu vec, rozmyslam ze si to objednam.. ale zaujimalo by ma, ci mate s tym nejake skusenosti??
Skusal niekto namontovat na svojho avika tento doplnok??

Mame este Citroen C5 poslednej generacie, tam to je, ma to aj Golf V, ktory sme mali predtym..a celkom som si na to zvykol.kadel píše:Ja jsem zase rad, ze to Avensis nema. Mam to ve sluzebni Caddy a jsou situace, kdy je to na obtiz. Ale to jste asi slyset nechteli, co?
To jsem rád, že v tomhle nejsem sámkadel píše:Ja jsem zase rad, ze to Avensis nema. Mam to ve sluzebni Caddy a jsou situace, kdy je to na obtiz. Ale to jste asi slyset nechteli, co?
Kazdymu vyhovuje neco jinyho a hlavne zalezi, jak je to naprogramovany. V Caddy to je tak debilne, ze to nejde zrusit, takze musis pockat az to doblika, na dalnici je to dobra vec, ale taky se bez toho obejdu.saab píše:To jsem rád, že v tomhle nejsem sámkadel píše:Ja jsem zase rad, ze to Avensis nema. Mam to ve sluzebni Caddy a jsou situace, kdy je to na obtiz. Ale to jste asi slyset nechteli, co?Tohle je první věc, kterou bych nejradši hned vyrval z auta, ale to je asi ovlivněno tím, že jsem kvůli trojbliku málem boural (naštěstí brzdy fungovali bezvadně).
záleží jak předjíždíš, já nepředjíždím a nenajíždím půl hodiny, ale když předjíždím, tak tomu šlápnu, takže tři bliknutí stačí bohatě. pokud se však potřebuješ někam dostat a potřebuješ ostatním dávat znamení, tak to prostě klasicky dáš dolůJimmi píše:Podle mě je ausgerechnet na dálnici to třikrát hooooodně málo.kadel píše: ...na dalnici je to dobra vec, ale taky se bez toho obejdu...