Teplo
Teplo
A je to tady. Trošku se oteplilo a 'Ečko se začíná hřít .Při jízdě po dálnici , nebo už i při delší jízdě po státní se mi začíná hřít motor . Cesta do práce a zpět (asi 60 km) -ůplně v pohodě i jízda v koloně - taky bez problémů. Připadá mi to , že se vlastně hřeje  jen teda ve vyšších otáčkách . Poradí někdo co s tím , nebo jestli se s tímto problémem někdo nesetkal? Dík za každou radu. 

- igor čistič
- Navigátor
- 
				wong
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
zanesene chlazeni a z toho prehrivani pak mozna prdly tesneni pod hlavou a zkrivna hlava
mne se to na stare carine chovalo podobne - po meste, kolona pohoda, po okreskach (max 100kmh) cca 100km a OK
po dalnici (130-140kmh) cca 60-70km a uz zacla litat teplota...

mne se to na stare carine chovalo podobne - po meste, kolona pohoda, po okreskach (max 100kmh) cca 100km a OK
po dalnici (130-140kmh) cca 60-70km a uz zacla litat teplota...
crashed :'-( Toyota Carina II 1.6 GL ...prodana
Nissan Primera 1.6 LX (P10)

Nissan Primera 1.6 LX (P10)
Teplo
čau všichni....Ikdyž se trošku ochladilo ,přesto jsem odskoušel 'Ečko s novým chladičem a super - ručička teploměru se ani nehla nad mez ,kde se mi předtím hřála . Zřejmě se výměna chladiče vyplatila.

Teplo
Tak se hlásím ještě jednou. Výměna chladiče -byla správná volba´.E-čko na dovolené se chovalo teplotně v mezích jak má.Proto všem doporučuju , jakmile někdo bude mít stejné problémy s teplotou , je fakt lepší hned vyhodit chladič a koupit nový.