Mam asi problem...
Je-li studeny motor a ja potrebuju vycouvat do kopce, tak autu se vůbec nechce do otáček. Jakoby vůbec nezareagovalo a mačkáni plynu. Obcas i motor zhasne. Zajimavy je, ze to dělá jenom při studeným motoru a jenom na zpátečku. Jinak pri jizde zadny problem...
Myslite, ze je to normalni,nebo je nekde problem? Diky za jakýkoliv tip.
D-CAT Pri rozjezdu nejde do otacek
D-CAT Pri rozjezdu nejde do otacek
Toyota Avensis combi 2.2 D-4D D-CAT, 130 kW (2007)
- extremehany
- Věčnej rejpal
To je právě to. Rád bych to vytočil, ale motoru se nechce vůbec do otáček.
Samozřejmě se sešlápnutou spojkou (na neutral) to do otáček i jde,ale jakmile začnu spojku pouštět, tak se to začne zase dusit. Při rozjezdu na jedničku to nepozoruju, stejně tak při i mírně zahřátém motoru
.
Napadla mě ještě jedna věc. Sice to podle myho nesouvisí, ale občas při pomalejším popojíždění je cítit jakoby nafta od motoru ( napadá mě 5. vstřik, ale nevím, nevím...).
Dle servisu je auto v nejlepší kondici, žádné chyby na diagnostice...
Nějaký nápad?
Samozřejmě se sešlápnutou spojkou (na neutral) to do otáček i jde,ale jakmile začnu spojku pouštět, tak se to začne zase dusit. Při rozjezdu na jedničku to nepozoruju, stejně tak při i mírně zahřátém motoru

Napadla mě ještě jedna věc. Sice to podle myho nesouvisí, ale občas při pomalejším popojíždění je cítit jakoby nafta od motoru ( napadá mě 5. vstřik, ale nevím, nevím...).
Dle servisu je auto v nejlepší kondici, žádné chyby na diagnostice...
Nějaký nápad?
Toyota Avensis combi 2.2 D-4D D-CAT, 130 kW (2007)
mám nějakou představu co by to mohlo být,ale musel bys to přivézt a já bych musel přes diagnostiku zjistit jestli to opravdu tím je a nebo nee 

specializovaný servis Toyot tel 777193983
dotazy? ktmotorsport@mujmail.cz
dotazy? ktmotorsport@mujmail.cz
-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
špatný rozjezd
máš ucpaný EGR a sání... EGR vyčistíš za hoďku ale saní pod ním už trvá celý den. Hodně zdaru 

Avensis D-CAT 2007