Negativni zkusenost s CCCZ?
Tondo doporučil bych Ti přečíst si na CCCZ příspěvky(všechny a neupravené(téměř vše má edit)),které tam Radeny(dříve David.du)napsal. Učiníš si o tom člověku obrázek sám. Samozřejmě(jak píšeš)osobní setkání může probíhat na úplně jiné úrovni. Fórum jako takové poskytuje ponejvíc anonymitu a proto se na něm kdekdo trochu víc "odváže".
Proč se sem tedy Radeny registroval? Už je s tím opravdu směšnej Nejspíš se s ním(bohudík)nikdy nepotkám.Jinak bych se ho rád zeptal,jak to myslel s tím travest'ákem...
Proč se sem tedy Radeny registroval? Už je s tím opravdu směšnej Nejspíš se s ním(bohudík)nikdy nepotkám.Jinak bych se ho rád zeptal,jak to myslel s tím travest'ákem...
TA40,1UZF(G)E
ST185,3SGTE
LS400,1UZFE
LS400,1UZFE
Ducati Monster S4R
Ducati 900 SS
Spondon Yamaha 1200 turbo
"Nejsem už tak malý,abych si kupoval obyčejná auta..."
ST185,3SGTE
LS400,1UZFE
LS400,1UZFE
Ducati Monster S4R
Ducati 900 SS
- Avensis Slovakia
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Nechcel som vstupovať do tejto témy, ale nedalo mi to po prečítaní toppic-u na cccz o upgrade jeho auta. Podľa rečí sa tento expert cíti ako muscle man
a keď ho človek stretne a uvidí na živo tak vizerá asi takto
alebo takto
Fotky sú ILUSTRAČNÉ Nechcem nikoho urážať ale napádať ľudí ako sú Libor a spol je úbohé a fakt na úrovni mukla.
Odkaz pre internetového TROLLA (David.du, radeny) nemám problém ti to povedať do tváre a kľudne ti poviem aj moju adresu kde ma nájdeš poprípade v lete sa môžme stretnúť v CZ nakoľko chodím na fesťáky, dám ti možnosť si to vydiskutovať z očí do očí.
a keď ho človek stretne a uvidí na živo tak vizerá asi takto
alebo takto
Fotky sú ILUSTRAČNÉ Nechcem nikoho urážať ale napádať ľudí ako sú Libor a spol je úbohé a fakt na úrovni mukla.
Odkaz pre internetového TROLLA (David.du, radeny) nemám problém ti to povedať do tváre a kľudne ti poviem aj moju adresu kde ma nájdeš poprípade v lete sa môžme stretnúť v CZ nakoľko chodím na fesťáky, dám ti možnosť si to vydiskutovať z očí do očí.
Celica GT SS II LSD chladič prevodovky + jazvečík (jezevčík) OZZY a EDDIE
Corolla AE92 Gt-i "89 liftback
Yamaha WR
ex. Carina E
ex. Avensis T22 D4D 2,0
Corolla AE92 Gt-i "89 liftback
Yamaha WR
ex. Carina E
ex. Avensis T22 D4D 2,0
- X_Mave
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Kurnik chlapi me to neda ... mozna jsem naivni a nebo blbej (pravdepodobny to je), ale kde berete tu jistotu ze Radeny a David jsou jeden? Ja bych si nedovolil tvrdit s takovou jistotou ani jedno (je/neni). S IP a MAC bezte vite kam a co se prizpevku tyka, tak Radeny toho na CCCZ nestihl napsat tolik, abych z toho neco usuzoval (ok, tenhle prizpevek na TF je 100x vic podezrelej, nez cokoli jeho na CCCZ).
At uz je to ale jakkoli, pozadal bych nekoho tady odpovedneho (Libore?), at to tu asi zamce. Pomalu ale jiste se tu resi problem jineho fora, coz sem nepatri, ne?
At uz je to ale jakkoli, pozadal bych nekoho tady odpovedneho (Libore?), at to tu asi zamce. Pomalu ale jiste se tu resi problem jineho fora, coz sem nepatri, ne?
Tak vidíš Není přece těžké spočítat,kolik je pět a pět. To,že 1+1=3 je věc taky všeobecně známá. Platí ale povětšinou v partnerském vztahu.
Možná by ještě bylo slušností odpovědět zakladateli tohoto vlákna na otázku: Ano-nemám s CCCZ fórem také nejlepší zkušenosti. Ban jsem sice(ještě)nedostal,ale někdo se tam do mě dost navážel...
Možná by ještě bylo slušností odpovědět zakladateli tohoto vlákna na otázku: Ano-nemám s CCCZ fórem také nejlepší zkušenosti. Ban jsem sice(ještě)nedostal,ale někdo se tam do mě dost navážel...
TA40,1UZF(G)E
ST185,3SGTE
LS400,1UZFE
LS400,1UZFE
Ducati Monster S4R
Ducati 900 SS
ST185,3SGTE
LS400,1UZFE
LS400,1UZFE
Ducati Monster S4R
Ducati 900 SS
- Luke_Luke
- Věčnej rejpal
Teda tady ta debata jede, bavite se tu o CCCZ, ale mne to pripada, jak kdyz u moci byli CCCP(SSSR)
Dejte si do huby na festaku, jak navrhoval Avensis a bude klid
BTW k tem stejnym IP, pokud psal, ze to je jeho kamos, klidne muze bydlet na stejne ulici a mit stejneho poskytovatele netu a MAC na venek je adresa routeru pro oba spolecna...ale to jen tak na okraj, neznam ani jednoho, ani situaci a nechci nikoho hajit
Dejte si do huby na festaku, jak navrhoval Avensis a bude klid
BTW k tem stejnym IP, pokud psal, ze to je jeho kamos, klidne muze bydlet na stejne ulici a mit stejneho poskytovatele netu a MAC na venek je adresa routeru pro oba spolecna...ale to jen tak na okraj, neznam ani jednoho, ani situaci a nechci nikoho hajit
2019 Proceed 7DCT GTline PLUS
2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox
2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
xmave: od jisté doby nezamykam,nic nemažu ani neupravuji. Je v sekci kde může řešit co chce,jestli je to jiné fórum nebo jeho dementni soused. Nikoho neuráží,nevyhrožuje,takže prozatím není důvod. Že to je David,jsem si na 100% jistý,respektive že příspěvky jsou napsané z jedné klávesnice. Znám nejenom ip,mac adresu,ale i sériové číslo desky a hd jeho počítače.Díky jednomu členovi asi víš kterému a "aféře" anonymních sms vlastním ne zcela legální sw,který jsem si kvůli tomu pořídil,a teď se hodil. jinak jak jsem zjistil,tak Davidoví utekla žena,docela ji chápu on je svým způsobem nešťastný člověk,a holt v Karviné jsou drsní hoši.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
- Ahold
- Věčnej rejpal
No no, drsňáci už nejsou jen v Bruntálu?libor12 píše:xmave: od jisté doby nezamykam,nic nemažu ani neupravuji. Je v sekci kde může řešit co chce,jestli je to jiné fórum nebo jeho dementni soused. Nikoho neuráží,nevyhrožuje,takže prozatím není důvod. Že to je David,jsem si na 100% jistý,respektive že příspěvky jsou napsané z jedné klávesnice. Znám nejenom ip,mac adresu,ale i sériové číslo desky a hd jeho počítače.Díky jednomu členovi asi víš kterému a "aféře" anonymních sms vlastním ne zcela legální sw,který jsem si kvůli tomu pořídil,a teď se hodil. jinak jak jsem zjistil,tak Davidoví utekla žena,docela ji chápu on je svým způsobem nešťastný člověk,a holt v Karviné jsou drsní hoši.
Jsem Zoofilní plyšomil a nestydím se za to.
Vrrrrrm Toyota Vrrrrrm Corolla Vrrrrrm TS Vrrrrrm
Vrrrrrm Toyota Vrrrrrm Corolla Vrrrrrm TS Vrrrrrm
- Beaver
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Protoze jsem proste ZLEJ !Tonda píše:Já když se tady zaregistroval tak jsem se taky dotrkal s Beaverem (nemohl jsem ho ani cítit)...
P.S.: Malo jezdim do PV, nejsou moc prilezitosti se tam mrknout, ale pokud mas furt mobil xxx822 tak se pripadne ozvu az tam zase budu, aspon na pokec
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
- X_Mave
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Libore mas to fuk. Ttreba to jedna osoba je. Ono o to tak uplne nejde. No .. postezoval si, ja mu na to teda i skocil ... Ale jak jsem napsal uz jinde - jsme na netu a pokud se tu nechcem fizlovat, melo se k nemu pristoupit jako k jine identite ... zvlast tim, ze se narozdil od sveho puvodniho ega choval slusne. Kopanec mohl dostat ve chvili, kdy by se choval jako original a klidne pri prvnim pripadu.
Keeku ty asi nevis, komu jsi to napsal pokud ta tvoje reakce byla na me. Ja mam s CCCZ ty nejlepsi zkusenosti (lepsi nez s TF), ale to neznamena, ze budu vzdycky tvrdit, ze je vsechno bez chyb .. proste chyby se stavaji i v CCCZ
EDIT: A chyby delam dokonce i ja sam
Keeku ty asi nevis, komu jsi to napsal pokud ta tvoje reakce byla na me. Ja mam s CCCZ ty nejlepsi zkusenosti (lepsi nez s TF), ale to neznamena, ze budu vzdycky tvrdit, ze je vsechno bez chyb .. proste chyby se stavaji i v CCCZ
EDIT: A chyby delam dokonce i ja sam