Negativni zkusenost s CCCZ?

Tlachání o všem - bez zaměření!
radeny
Člen Týmu

Negativni zkusenost s CCCZ?

Příspěvek od radeny »

Mate take nekdo negativni zkusenost s CCCZ?
Ja ano.Zaregistroval jsem se na tomto ,,demokratickem" foru koncem prosince 2011.Mesic a pul jsem si procital prispevky prispevatelu tohoto fora.Asi pred tydnem ci dvema jsem si dovolil vlozit do jednoho projektu meho kamose vzkaz,protoze sam byl z fora vykazan,ktery po mne poslal.Hned jsem byl obvinen z toho,ze chci na foru skodit atd.Nic takoveho jsem v umyslu nemel,jen jsem predaval vzkaz.Proc teda myslet na nejhorsi?To je forum,ktere o sobe hlasa,ze je parta lidi,co si chcou o celice a jinych vecech svobodbe pokecat?Ja v tom moc svobody nevidim.
Prejdeme dal.
A tak i pres tuto uvitaci zkusenost,ktera me nemile prekvapila,jsem pred par dny zasedl za pocitac a vlozil do onoho projektu par novych fotek nakoupenych dilu,ktere jsem s dovolenim majitele stahl z jeho imageshacku v domeni,ze se vse vysvetli a lidi pochopi,ze skodit nechci a veci ktere dam na forum se tykaji jenom zminovaneho projektu.O to vetsi bylo me jeste vice nemile prekvapeni.Misto pochopeni me cekalo ponizujici ,,Byl jste vykazan z tohoto fora".Aneb za dobrotu na zebrotu.
Ponauceni zni ne vsechno je tak ,,demokraticke",jak se zda a CCCZ uz vubec ne!Jejich zminovana demokracie je vysmechem vsem,co na forum chodi,protoze se jich bohuzel netyka.
A proto preji tem,co se pricinili o me nepochopitelne vykazani z fora
HODNE DEMOKRATICKYCH A UPRIMNE UPRIMNYCH TEMAT,PROTOZE JESTLI BUDOU PRISTUPOVAT TAKHLE KE KAZDEMU,CO BUDE CHTIT S CISTYM SVEDOMIM A ZE ZADNYM SPATNYM ZAMEREM PRISPET DO FORA,TAK JICH MOC NEBUDE.

Jestli mate take nekdo nejakou zkusenost s CCCZ,podelte se o ni.?
X_Mave
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X_Mave »

Ahoj, to co jsi napsal je bohuzel z velke casti V TOMTO PRIPADE pravda.Ale abych se preci jen zastal i druhe strany - tvuj kamarad (david) se na foru choval fakt nesnesitelne (klidne se ho zeptej, narazel i na me) a byl zabanovan po dlouhe dobe, mnoha pokusech o domluvu a podobne ... podle tveho prvniho prispevku bohhel nekteri usoudili, ze jsi davidovo alter-ego a v nastale (lehce umele vyvolane) panice zarazili pristup i tobe.

Za me k tomuhle nemelo dojit, ale na druhou podekuj i davidovi ...
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Uľivatelé zasílající příspěvek z této IP adresy

CelicasMan1 [ 5 Příspěvky ]

radeny [ 1 Příspěvek ]

Koukni! [ 1 Příspěvek ]

Davide,přezdívku si udělej jakou chceš,tvoje ip i mac adresa je pořad stejná.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
kracken
Řidič

Příspěvek od kracken »

libor12 píše:Uľivatelé zasílající příspěvek z této IP adresy

CelicasMan1 [ 5 Příspěvky ]

radeny [ 1 Příspěvek ]

Koukni! [ 1 Příspěvek ]

Davide,přezdívku si udělej jakou chceš,tvoje ip i mac adresa je pořad stejná.
Libore, teraz bude pisat jedovite prispevky v netcafe.. :)
ale styl pisania, ton a vyjadrovanie je stale to iste.. :) tak ako aj na cccz :sneaky:
gramo
Věčnej rejpal

Příspěvek od gramo »

O postupu projektu bych si klidně a rád četl dál a nevadilo by mi, pokud by někdo jiný dělal davidovi.du "poslíčka" (samozřejmě pokud by se ba fóru choval slušně). Přiznám se, že zamčení tématu Davidovy celicy mě poněkud rozladilo, připadalo mi to dost unáhlené. Ovšem shoda IP adresy na to vrhá poněkud jiné světlo.
TomasGT20
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomasGT20 »

jen dodam, ze pokud by sedeli v jednom panelaku a meli spolecneho poskytovatele, byla by ip adresa stejna ! Ve vnitrni siti ma kazdy jinou ale pro barak ma poskytovatel jen jednu, tudiz se nekdy stava ze kdyz blknou nejake ip,bloknou i vice lidi. Jinak se da chodit pres falesny proxy server treba a bude to vypadat jako by sedel treba v Africe v kavarne :) MAC adresa se da taky v pohode zmenit
Toyota Celica ST202, SS, LSD
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

to vím,že MAC adresa jde měnit,nicméně to už je na Davida složité a pracné. :D
gabko24
Věčnej rejpal

Příspěvek od gabko24 »

:lol: :lol:
ex: celica 5gen 3S-GE cervena
ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen :-)
IS 300
radeny
Člen Týmu

Příspěvek od radeny »

At uz je to tak nebo tak,nic spatneho jsem neudelal.Ze dam fotky AEM EMS4,kablu a ctyrklapky do nejakeho projektu,prece neni duvod me vykazat z fora?Nemyslite?
radeny
Člen Týmu

Příspěvek od radeny »

Vlastne me napada,ze to muze byt duvod me vykazat z fora.A to ten,ze projekt nekomu ocividne vadi.Kdo to muze byt necham na vas.Komu to trha zily,3 fotky blbejch dilu,fotky ktere mozna pomuzou tem co si chteji sve 3SGE nekdy upravit.
telleke
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od telleke »

TomasGT20 píše:jen dodam, ze pokud by sedeli v jednom panelaku a meli spolecneho poskytovatele, byla by ip adresa stejna ! Ve vnitrni siti ma kazdy jinou ale pro barak ma poskytovatel jen jednu, tudiz se nekdy stava ze kdyz blknou nejake ip,bloknou i vice lidi. Jinak se da chodit pres falesny proxy server treba a bude to vypadat jako by sedel treba v Africe v kavarne :) MAC adresa se da taky v pohode zmenit
Jsou poskytovatelé, u kterých běží celé město na jednu IP adresu ;) desítky, stovky lidí
Toyota Yaris Verso 1.3VVTi rv. 12/2000, Toyota Yaris 1.0VVTi rv. 11/2001
radeny
Člen Týmu

Příspěvek od radeny »

libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Davide,je tady sekce celica nebo tuning a tam můžeš svuj projekt v rámci pravidel bez emocí a urážek prezentovat....
Keeek
Věčnej rejpal

Příspěvek od Keeek »

No já zírám :D :D :D Příště si půjdeš stěžovat kam? Jsou věci nad kterými nemá smysl moc přemýšlet.Nebe je modrý,voda je mokrá,ženský maj tajemství a Tebe holt vykopli odněkud,kde jsi byl schopen urážet(diplomaticky řečeno)všechny,kdož měli rozdílný názor. Opravdu dlouho Ti to tam tolerovali. Registrace pod novým nickem vypovídá o nedokončené ZŠ...
TA40,1UZF(G)E
ST185,3SGTE
LS400,1UZFE
LS400,1UZFE
Ducati Monster S4R
Ducati 900 SS
Spondon Yamaha 1200 turbo
"Nejsem už tak malý,abych si kupoval obyčejná auta..."
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

Vy se osobně znáte s radenym?
Na tomhle fóru jde o společný zájem - sice někdo tu má spíše podnikatelský zájmy a někdo zase jen čerpá a nepomůže i když možnost má.

Lidi jsou různí - podle mě by jste nad tím měli udělat tlustou čáru a neřešit to.

Já když se tady zaregistroval tak jsem se taky dotrkal s Beaverem (nemohl jsem ho ani cítit) ale potom jsem ho poznal osobně a situace se otočila. Už jsem ho rok viděl a je mi to líto.
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“