verso s

vše ohledně modelové řady Verso
Odpovědět
mil
Řidič
Kontaktovat uživatele:

verso s

Příspěvek od mil »

Ahojte,
chcela by som sa spytat, neviete ako je to s predajom modelu verso s? Nikde som ho nenasla, teda u nas. Celkom ma zaujal. Bol predstaveny v roku 2010 na autosalone v Parizi. Dlzka tesne pod 4metre. Neviete k nemu nieco viac? Co som pozrela, tak tu je v ponuke verso ovela vacsie :roll:
Vdaka.
Čepo
Věčnej rejpal

Příspěvek od Čepo »

Podívej se jednovaječné dvojče od Versa S http://www.auto.cz/subaru-trezia-premie ... ubnu-53962
Toyota Corolla E 12, 1,6 VVTi, 5HB, 05/2006 ex
Toyota Auris 1,6 Valvematic Luna, VSC+TRC, 5HB, červená 3R3, 06/2010
Toyota Yaris III, 1,0 VVTi Active 5HB červená 3P0, 08/2012 "Mixérik"
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

v polsku sa uz predava, v nemecku tiez. ked som si ja bol prevziat auto tak spominali ze v tomto roku by sa malo predavat aj u nas
Obrázek
mil
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mil »

podla info z toyoty v Prahe, verso -s sa neplanuje pre cesky ani slovensky trh :evil:

treziu som pozerala, ale 17 500 sa mi zda uz dost vela penazi :cry:
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

to sa viac oplati verso. je vacsie. tak mne hovorili ze tento rok :shock:
Obrázek
mil
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mil »

podla mna keby uviedli verso s, ohrozili by predajnost noveho yarisa..

inak Trezia v Cechach skoncila - koli cene jej predajnost bola velmi nizka, takze ani nie po roku predaj ukoncili a uz sa nedovaza. Podobny osud tipujem aj Trezii na Slovensku.
Rado SK
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rado SK »

mil:
uvedenim Versa S by sa neohrozila pozicia noveho Yarisa.Kazde vozidlo ma svoju skupinu zakaznikov, a nemyslim zeby si "liezli do kapusty" :D
Urban Cruiser bol tiez "hrozba" pre Yaris a tiez sa uz nedovaza, proste neboli ludia co by ho za tu cenu kupovali :twisted:
Rado SK
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rado SK »

mil:
uvedenim Versa S by sa neohrozila pozicia noveho Yarisa.Kazde vozidlo ma svoju skupinu zakaznikov, a nemyslim zeby si "liezli do kapusty" :D
Urban Cruiser bol tiez "hrozba" pre Yaris a tiez sa uz nedovaza, proste neboli ludia co by ho za tu cenu kupovali :twisted:
mil
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mil »

urban cruiser moc toyote nevysiel (bezpecnost, dizajn..a hlavne cena), ale myslienka malej stvorkolky bola dobra. Osobne sa mi pacili aj technicke parametre.
No a tak isto male MPV, ktore teraz docela frcia. Uznavam, ze konkurencia je velka /citron, honda, nissan..) a presadit sa cenou je tazke, ale mohli to aspon vyskusat. Skoro vsetky okolite staty verso s predavaju.
Odpovědět

Zpět na „Verso“