No to asi ne, to by spravily polyurethany do ramen, nový stabik, tvrdší pružiny a nové tlumiče. To křídlo využiješ při rychlém průjezdu ostrých zatáček. Ale na D1 pak budeš tak i tak skákatHoj@n píše:Ok, budiž, křídlo z 1,8 je jaké? Já na své nemám žádné, pravděpodobně ani od výroby tam žádné nebylo, prý se tam v originále ani nedávalo... Odhaduji teda, že mi to zlepší ovládání nad 100 km/h, to znamená na dálnici, kde mám poměrně velký problém se stabilitou, protože při předjíždění se auto poměrně značně rozmele do stran, spravilo by se to křídlem?

http://www.ebay.co.uk/itm/Toyota-Celica ... 3cbf95a9cd

kam by tam psali velikost křídla, spíš je možnost problému na technické nebo při kontrole policajtama, ale určitě se pujde vykecat že to křídlo nato auto patří a je originál (i když jak jsem se dozvěděl není)
 kam by tam psali velikost křídla, spíš je možnost problému na technické nebo při kontrole policajtama, ale určitě se pujde vykecat že to křídlo nato auto patří a je originál (i když jak jsem se dozvěděl není) v TP nemam nic a uprimne jsem to ani neresil. Spravne by k tomu ale mel byt aspon nejaky atest, pac je to risk a nevim jak dlouho mi budou brat vymluvy na to, ze jsem to tak koupil, nebo je to z vyroby
 v TP nemam nic a uprimne jsem to ani neresil. Spravne by k tomu ale mel byt aspon nejaky atest, pac je to risk a nevim jak dlouho mi budou brat vymluvy na to, ze jsem to tak koupil, nebo je to z vyroby 

mr. retard.
  mr. retard.