návrat ztraceného syna, už ti to chybělo, svrběla tě klávesnice, přiznej sekar202 píše:Ahoj...KarlosCZ píše:ja o vlku![]()
Nechtěl jsem unavovat...

Prave naopak, aspon tu nemusim listovat a nie su diesle v temach hned na prvej strankeKarlosCZ píše:spis bych rek ze nam vsem D-CATy fungujou (coz musi srat CommonUsera) a nebyly potreba zadny rady
![]()
co z toho vyplývá pro tojotu? Toy má svoje vstřiky? nepoužívají se nějaké "globální" od jednoho/dvou výrobců?CommonUser píše: Potesim toyotakov:
Dnes akurat vysiel Autobild 3/2012 - taxi Mercedes E (w212) motor rady OM651 (220CDI) - 7x menene vstreky (priem. zivotnost vstreku cca 80tkm na nemeckej nafte)
Toyota dava zatial len DENSO, Medur ma viac dodavatelov (napr. BOSCH) a zalezi od motora (a jeho verzie) kde co je.dave456 píše:co z toho vyplývá pro tojotu? Toy má svoje vstřiky? nepoužívají se nějaké "globální" od jednoho/dvou výrobců?
mě z toho plyne, že nafta (řepka) je na hovno už i v německu.
Velmi ta nepotesim, ale postihnuta je aj rada 250 CDI - potvrdene od D.KarlosCZ píše:kdyz si nakous medvedy tak by me zajimala poruchovost motoru 250 CDi, toho novyho, objem 2,2, 150kW a 500Nm kroutak, ctyrvalec, pry by mel byt montovan i do S kovy rady, no nevim...
To je nam jasne. Idealnejsie vyuzitie DCATu uz hadam ani nie jekar202 píše:Tož pánové, protože mi to furt jezdí a jezdí za málo a nic se nezměnilo a tož by Vás to zase nebavilo...