díky,
a ještě vím že se to tady už několikrát řešilo ale svoje téma to nemá a já to nemoh najít, kapota z předface nesedí na auto poface?

Pokud hledas kridlo gt-four na 5.gen, tak zadne nikdy nebylo a jak pises, je to zalezitost jen 6.genuruem píše:Ahoj, chtěl bych vědět jaký je originální křídlo z GT4 našel jsem několik vím že třetí verze je 6. gen tak je tedy možné že to křídlo bylo jen pro 6ku ale ty ostatní mi stejné nepřijdou :
díky,
a ještě vím že se to tady už několikrát řešilo ale svoje téma to nemá a já to nemoh najít, kapota z předface nesedí na auto poface.
 Ty dalsi z fotky jsou jen individualni upravy, vetsinou kridlo puvodne na Supru MKIV, jen ho nekdo da samotne a nekdo to placne na puvodni tridilne kridlo
 Ty dalsi z fotky jsou jen individualni upravy, vetsinou kridlo puvodne na Supru MKIV, jen ho nekdo da samotne a nekdo to placne na puvodni tridilne kridlo  
 kam by tam psali velikost křídla, spíš je možnost problému na technické nebo při kontrole policajtama, ale určitě se pujde vykecat že to křídlo nato auto patří a je originál (i když jak jsem se dozvěděl není)
 kam by tam psali velikost křídla, spíš je možnost problému na technické nebo při kontrole policajtama, ale určitě se pujde vykecat že to křídlo nato auto patří a je originál (i když jak jsem se dozvěděl není)