Doky> miluju to, jak příroda, sníh krásně pokrejvá tvar auta... vždycky mi přijde škoda se ject project, protože zničim tu pokrývku

i když nemam moc rád bílou, tak ten sníh je úžasnej, takovej čistej, nadejchanej mňam.
Tenhle prašan byl jen 1 den... jinak na silnici sem zažil spoustu zábavy... srna v lese asi 10m před autem s otočenou hlavou... skákala a čuměla

já taky čuměl jak puk

pak různý ledovky, vyjetý koleje, prašan, zase sem si vyzkoušel po roce, že ABS fachčí na 100%, polarisky supr

, ale nejvíc co mě dostalo... jízda ve zkratce, taková úzká zkratka s křížkama kolem a vánice, to je efekt, že něco takovýho sem neviděl v žádný rally gamese... jedeš a najednou se ze zasněženýho pole zvedne obrovský mračno sněhu a lítá to před autem, přes auto, za autem, pod autem, silnice zmizí... a já jen řval radostí... doslova extáze

adrenalin maximální. Chtěl jsem to vyfotit, ale příroda nechtěla (jen chtěla potěšit mý a celiciny oči), to by chtělo kameru, tu jsme ale neměli... momentka jak ze sibiře, tam už chyběla jen polární záře

Dobrý je, že se silnice zásadně nesolej, jen pluh a kamínky... takže auto je v pohodičce.
když jsem vydolovával ty hromady sněhu ze zástěrek po jízdě, tak mě napadlo, proč vlastně nikdo nevyrábí vyhřejvaný zástěrky do aut... to by byla vychytávka... luxusní příslušenství, to bych si dal jako. nějaký univerzální topný tělíska... přilepovací, geniální záležitost

místo okopávání a dolování. na dálkový ovládání a baterie... dalo by se