Sytič
Sytič
Dá se nějak vypnout nebo odpojit sytiš u Yarise 2000 motor 1SZ-FE ?Myslím si že v zimě to je dobré,ale na léto zbytečné.A jěště by mě zajímalo jestli někdo neví jaký tam sytič vůbec je?Předem děkuji za odpovědi.
- mrazik
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
A proc ho vypinat ? Motor i v lete se da povazovat za studeny a po nastartovani by se mohl trapit s chudsi smesi. Podle meho sytic netrva ani dlouho.
Ale abych odpovedel na otazku, jedine reseni je napojit se na cidlo teploty motoru a v lete ho nahradit takovou hodnotu odporu odpovidajici teplemu motoru.
Ale ja bych to nedelal.
Pokud mas pocit, ze sytic trva dlouho, muze byt to cidlo spatne.
Ale abych odpovedel na otazku, jedine reseni je napojit se na cidlo teploty motoru a v lete ho nahradit takovou hodnotu odporu odpovidajici teplemu motoru.
Ale ja bych to nedelal.
Pokud mas pocit, ze sytic trva dlouho, muze byt to cidlo spatne.
Naposledy upravil(a) mrazik dne pát 16.12.2011, 09:17, celkem upraveno 1 x.
Toyota Avensis Kombi 2.0 D-4D 93kW - bejvávalo
Honda Jazz 1.4 CVT
Honda Jazz 1.4 CVT
Nesúhlasím-sorry! Neni to tak,že je to v lete zbytočné...Sytič sa používa aj v lete. Jednoducho pri vychladnutom motore - a je to jedno,či je vonku -20 alebo + 20 stupnov.
Súhlasím s mrazíkom.
Ja sa spýtam takto: robí ti nejaké problémy yaris ?
Pretože ak s ním nemáš potiaže a nekazí sa ti, moja rada znie: NERIP DO TEHO !!!!!
Súhlasím s mrazíkom.
Ja sa spýtam takto: robí ti nejaké problémy yaris ?
Pretože ak s ním nemáš potiaže a nekazí sa ti, moja rada znie: NERIP DO TEHO !!!!!
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid
ono je to tak..:
Pokial niekto nemá s autom problémy,nasleduje spekulovanie ako usetriť palivo a iné (podla mňa ) nezmyselné veci "vylepšiť" - tým teraz nemierim na kolegu Dragsporta ale tak vôbec vo všeobecnosti !!
- aj nám napadne nejaká kravina sem-tam.
- to treba uznať !
Máme tu samozrejme aj vlákno o spotrebe-prečo tak "vela" papá mne,prečo inému menej..a tak..
Lenže pokial to nie je o extrémnej spotrebe , nakoniec to skončíme aj tak s vetou " bodaj by papal len benzin!"
Pokial niekto nemá s autom problémy,nasleduje spekulovanie ako usetriť palivo a iné (podla mňa ) nezmyselné veci "vylepšiť" - tým teraz nemierim na kolegu Dragsporta ale tak vôbec vo všeobecnosti !!
- aj nám napadne nejaká kravina sem-tam.
Máme tu samozrejme aj vlákno o spotrebe-prečo tak "vela" papá mne,prečo inému menej..a tak..
Lenže pokial to nie je o extrémnej spotrebe , nakoniec to skončíme aj tak s vetou " bodaj by papal len benzin!"
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid
Re: Sytič
já myslím, že žádný sytič tam není. Sytičem rozumím takové to lanko, co vedlo ke karburátoru a způsobilo větší dodávku paliva.Dragsport píše:A jěště by mě zajímalo jestli někdo neví jaký tam sytič vůbec je?
Je tam řídící jednotka, která sama řídí vstřikování, ale jestli se tomu dá říkat "sytič".. ??
Pokud oklameš řídící jednotku ohledně teploty, samozřejmě palivo se ušetřit dá. Asi hodně. Protože asi vůbec nenastartuješ..