Špatně jde do plynu.
Špatně jde do plynu.
Dobrý den,prosím o radu. Mám corollu 1.3 benzin rv.1993. Problém je v tom že když sešlápnu plynový pedál,tak zrychlení je skoro nulové až do té doby než pedál sešlápnu do maximální polohy,poté už je vše ok,ale jen do doby než zařadím další rychlost. Klouzala mi spojka,tu jsem už opravil,ale problém se nezměnil. Ještě mě napadl rozdělovač,ale nechám si poradit,jestli se s tím nahodou už někdo nesetkal. Díky za radu.

Nemáš náhodou ještě verzi s karburátorem.....?
Jinak u lanka plynu bych začal. Tahle věc může mít více příčin, které se skládají v jeden velký důsledek. A tyhle lanka většinou mívají velkou vůli nebo se občas i lámou. Vůle jde štelovat u škrtící klapky. A nesouvisí s volnoběhem, ten má doraz.
No a pak bych postupoval dál, zapalovací kabely, rozdělovač..... Ty kabely jsou velmi dobrý kandidát; stačí, aby jeden probíjel, a v určitých otáčkách to přichcípává. Ale to se většinou nejvíc projeví při přidání plynu.

Jinak u lanka plynu bych začal. Tahle věc může mít více příčin, které se skládají v jeden velký důsledek. A tyhle lanka většinou mívají velkou vůli nebo se občas i lámou. Vůle jde štelovat u škrtící klapky. A nesouvisí s volnoběhem, ten má doraz.
No a pak bych postupoval dál, zapalovací kabely, rozdělovač..... Ty kabely jsou velmi dobrý kandidát; stačí, aby jeden probíjel, a v určitých otáčkách to přichcípává. Ale to se většinou nejvíc projeví při přidání plynu.
tak jsem dnes koukal na ten rozdelovac a byl docela zaoxidovany. tak jsem ho dal do kupy,ale co se mi nestalo,mel jsem rezervu a jak jsem sjizdel od domu z kopce coz musim couvat k silnici a pak vzjizdim,tak jsem sjel a dole mi to asi nasalo vzduch a ted vubec nevim jak docilit toho kdyz jsem dolil benzin aby to znovu nasalo,nemate nekdo na to nejakou fintu?

Tak uz jsem docilil toho,že se mi dostal benzin az na svicky,ale auto nechytne. Kdyz vyndam svicku a staruju,tak skace jiskra ok,ale kdyz dam svicku zpet a staruji tak nic,ale jak ji vyndam znovu tak je mokra od benzinu. Jeden kamarád mi poradil ještě čidlo otaček,jenže kupovat je a pak zjistit že tím to není se mi nechce. Jedině sehnat někoho kdo ma diagnostiku na toyotky,to by asi bylo to nejrychlejsi.

- radys03
 - Věčnej rejpal

a svíce jsi zkoušel vyměnit? Přesně tohle mi dělala každou chvíli jawa 350 
 po výměně OK
asi blbej napad, ale za zkoušku by to mohlo stát

asi blbej napad, ale za zkoušku by to mohlo stát
aktuálně 
Auris E18 TS - 1.6 valvematic
Corolla E11 4E-FE LPG
Peugeot 307 SW 1.6 LPG
Renault Trafic 1.9dci
EX - corsa B 1.2 33kW