Mohlo by se hodit třeba Dokymu

http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=15645

Taky jdou a zadní máš plasty,...TomasGT20 píše:Skoda jen, ze celica ma svetla sklenene a ty vylestit nejdou

jj zadni to je pravda, ale ty predky podkavacky sviti tragicky, na netu jsem teda nenasel nic o tom jak vylestit sklo, ale jestli vis sem s timArnieGT píše:Taky jdou a zadní máš plasty,...TomasGT20 píše:Skoda jen, ze celica ma svetla sklenene a ty vylestit nejdou
 Jedine co jsem nasel tak to zanest nejakemu sklenarovi ?vic nic
 Jedine co jsem nasel tak to zanest nejakemu sklenarovi ?vic nicNo nevěřím že by jsi je měl tak poškrábané že by přes ně už nešlo ani světlo, každopádně to zkus koupit lepší žárovky,...kdysi jsem zkoušel od Osramu myslím se jmenovaly CoolBlue a fakt to pomohlo.TomasGT20 píše:jj zadni to je pravda, ale ty predky podkavacky sviti tragicky, na netu jsem teda nenasel nic o tom jak vylestit sklo, ale jestli vis sem s timArnieGT píše:Taky jdou a zadní máš plasty,...TomasGT20 píše:Skoda jen, ze celica ma svetla sklenene a ty vylestit nejdouJedine co jsem nasel tak to zanest nejakemu sklenarovi ?vic nic

Ja toho nazkouselArnieGT píše:No nevěřím že by jsi je měl tak poškrábané že by přes ně už nešlo ani světlo, každopádně to zkus koupit lepší žárovky,...kdysi jsem zkoušel od Osramu myslím se jmenovaly CoolBlue a fakt to pomohlo.TomasGT20 píše:jj zadni to je pravda, ale ty predky podkavacky sviti tragicky, na netu jsem teda nenasel nic o tom jak vylestit sklo, ale jestli vis sem s timArnieGT píše: Taky jdou a zadní máš plasty,...Jedine co jsem nasel tak to zanest nejakemu sklenarovi ?vic nic
 tolik zarovek, tolik penez a nic, mozna by pomohl vymenit to sklo za cire, pokud to jde a renomovat vnitrni paraboly. Par skrkancu a malych dulku od kaminku tam mam,no. zajimalo by me jak to svitilo nove, 13-15 let taky udela svoje s tim svetlometem.
 tolik zarovek, tolik penez a nic, mozna by pomohl vymenit to sklo za cire, pokud to jde a renomovat vnitrni paraboly. Par skrkancu a malych dulku od kaminku tam mam,no. zajimalo by me jak to svitilo nove, 13-15 let taky udela svoje s tim svetlometem. )
 )
 PO:
 PO: 

ps na auto stačí okena nebo naředěnej clin... s alkoholem, čistí nejen okna, ale kupodivu i karoserii a plasty neeeeee
 ps na auto stačí okena nebo naředěnej clin... s alkoholem, čistí nejen okna, ale kupodivu i karoserii a plasty neeeeee   a dokonce i koncovky na vejfuku se pak blejskaj, takže i chrom
 a dokonce i koncovky na vejfuku se pak blejskaj, takže i chrom  volte micron - (mínus)
 volte micron - (mínus)