Ex kamoš nechal v zimě (-14"C) na auto nalepit fólie. Tvrdil že zadní dveře a kufr (Bruxafol) ho vyšel na 250Kč materiál a práce.
 Řekl jsem mu že to není možný za tu cenu a že mu voda pod tou fólií zmrzne. Nevěřil - tvářil se jak ukřivděnej ale rozloučil se jako normálně. Druhý den napsal ať jdu do prdele a že jsem to řekl jen ze závisti.
  Řekl jsem mu že to není možný za tu cenu a že mu voda pod tou fólií zmrzne. Nevěřil - tvářil se jak ukřivděnej ale rozloučil se jako normálně. Druhý den napsal ať jdu do prdele a že jsem to řekl jen ze závisti.   Nebaví se se mnou.
 Nebaví se se mnou. No ze závisti jsem mu to určitě neřekl ale nebudu mu to vymlouvat. Nebavíme se a on je spokojenej. Nechápu jak se kvůli takové kravině můžou kamoši rozejít.

Závist je humus ovšem ještě horší je když nezávidíš a někdo tě z toho obviní. Bránit se a vymlouvat to nemá cenu. Myslím si že platí pořekadlo "podle sebe soudím tebe" proto jsem za závistivce já

a to staré víno bere ze sklepů Gerarda Depardieu. Úplně Tě chápu,jeho cabernet Anjou 89' je prostě elixír života.
 a to staré víno bere ze sklepů Gerarda Depardieu. Úplně Tě chápu,jeho cabernet Anjou 89' je prostě elixír života. . A ano, v Chorvatsku se skutečně na Makarské nepěstuje...
. A ano, v Chorvatsku se skutečně na Makarské nepěstuje... .
.

že
 že 

barbaři
  barbaři