T22 seřízení světel + prosba o foto
T22 seřízení světel + prosba o foto
Edit: vyfotil by mi nekdo paprsek svetla na zdi? PPotrebuju fotku samotnych tlumenych a pak i s dalkama. Abych porovnal rozdily.
Potrebuji aby auto svitici na zed stalo aspon 5 metru od ni.
Zdarec, snazim se seridit svetla, ale furt mi dalkove sviti nejak podivne. Prave by jeste slo. Sviti na vzdalenost 5m cca o 6cm vys nez tlumene. Ale leve sviti jeste niz nez tlumene a doprostred.
Pritom se obe steluji jednim sroubem.
Proste to nechapu. Svetla jsou uplne nove a stopro jsem je nijak neposkodil.
Jsou tam dva srouby na stelovani. Jeden nahoru a dolu a druhy do stran. Chapu to spravne?
Jo a zarovky jsou taky spravne nasazeny.
Zdarec, snazim se seridit svetla, ale furt mi dalkove sviti nejak podivne. Prave by jeste slo. Sviti na vzdalenost 5m cca o 6cm vys nez tlumene. Ale leve sviti jeste niz nez tlumene a doprostred.
Pritom se obe steluji jednim sroubem.
Proste to nechapu. Svetla jsou uplne nove a stopro jsem je nijak neposkodil.
Jsou tam dva srouby na stelovani. Jeden nahoru a dolu a druhy do stran. Chapu to spravne?
Jo a zarovky jsou taky spravne nasazeny.
Naposledy upravil(a) vojta ž. dne pát 11.11.2011, 16:14, celkem upraveno 1 x.
Avensis 2.0i 1998
Pokud se nepletu tak jsou tam jen dva. Nahoru dolu (tlumene i dalky) a do stran.
Teda aspon niceho jineho jsem si nevsiml. A pri pohybu toho (nahoru dolu) sroubu se hybou jak dalky tak tlumene.
Pri pohybu do stran to neni moc poznat páč ten posun neni tak markantni.
Tohle nejsou sice origo, jsou to Depa, ale u origo to bylo taky stejne.
Pamatuju se ze i u origo ty dalky svitily nejak divne.
Teda aspon niceho jineho jsem si nevsiml. A pri pohybu toho (nahoru dolu) sroubu se hybou jak dalky tak tlumene.
Pri pohybu do stran to neni moc poznat páč ten posun neni tak markantni.
Tohle nejsou sice origo, jsou to Depa, ale u origo to bylo taky stejne.
Pamatuju se ze i u origo ty dalky svitily nejak divne.
Avensis 2.0i 1998
- JapanForever
- Řidič
A neni lepší si zajet do nějakého servisu nebo na stanici TK? Mě to při technický seřídily zadarmo....vojta ž. píše:Vyfotil by mi nekdo paprsek svetla na zdi? PPotrebuju fotku samotnych tlumenych a pak i s dalkama. Abych porovnal rozdily.
Toyota Avensis Kombi 2.0 D4D (2008)
Mazda 6 GH 2,2 92kW Kombi (2009)
EX - Toyota Avensis 2.0 D4D, Mazda 3 1.6 Di (2005), Nissan Almera 2.0D (1996), Nissan Almera 1.8i 16V (2002), Honda CR-V 2.0i (1998), Nissan Almera 1.4 16V (1996)
Mazda 6 GH 2,2 92kW Kombi (2009)
EX - Toyota Avensis 2.0 D4D, Mazda 3 1.6 Di (2005), Nissan Almera 2.0D (1996), Nissan Almera 1.8i 16V (2002), Honda CR-V 2.0i (1998), Nissan Almera 1.4 16V (1996)
Taky bych to raděj nechal na odborníky, než pak nevidět, nebo oslňovat ostatní....
...pokud by jsi měl cestu do Brna, zkus se stavit v IDauto - mají "podzimní akci" http://www.idauto.cz/ (ve Zlíně třeba taky něco bude)
...pokud by jsi měl cestu do Brna, zkus se stavit v IDauto - mají "podzimní akci" http://www.idauto.cz/ (ve Zlíně třeba taky něco bude)
RAV4 HSD AWD ;r.v.´18
ex - Auris 1,6 Valvematic ;r.v.´16
ex - Avensis 2,0 D-4D ;r.v.´07
- radys03
- Věčnej rejpal
obě dálky ti svítěj do pr****? U peugota to funguje stejně - jedním šroubem se seřizují jak tl tak i dál. Kdyz měnim žárovku (dost často praskaj) stane se že žárovka prostě svítí o hodně víc dolů nebo úplně do nebe. Nešlo mi to do hlavy, ale nasazuju ji na 100% dobře! Několik takových žárovek jsem už hodil do krabice na nouzi
. Když jsem dal jinou tak OK. Zkus si někde vypůjčit žárovku, nebo z povinný výbavy
a zkus přehodit. Jak říkám u peugeotu se mi to stávalo při každý 3. žárovce (žárovky od autolamp asitak za 40 kč h7)

aktuálně
Auris E18 TS - 1.6 valvematic
Corolla E11 4E-FE LPG
Peugeot 307 SW 1.6 LPG
Renault Trafic 1.9dci
EX - corsa B 1.2 33kW
EX - Avensis 2.0 VVT-i
EX - corolla E10 4A-FE
Ex - favorit 135L LPG
Auris E18 TS - 1.6 valvematic
Corolla E11 4E-FE LPG
Peugeot 307 SW 1.6 LPG