-> micron ty žlutý mi připadaj podobný těm, co se vozily na žigulech
 . Jsem zvědavej jak budeš spokojenej. Pak poreferuj...
 . Jsem zvědavej jak budeš spokojenej. Pak poreferuj... . Jsem zvědavej jak budeš spokojenej. Pak poreferuj...
 . Jsem zvědavej jak budeš spokojenej. Pak poreferuj... 

ps: dělaj i normální čirý, a ano pasujou i na některý corolly a cariny čmuchale
  ps: dělaj i normální čirý, a ano pasujou i na některý corolly a cariny čmuchale
 no a pak na dálnici sem byl najednou dezorientovanej... stopa se ztratila, a neviděl sem ani na metr... se zaplýma i vyplýma... musel sem zastavit... a to sem absolutně nevěděl jestli sem ještě vůbec na dálnici, nebo už mimo ní... bylo to na mostě ještě k tomu... totálně v hajzlu to bylo.
 no a pak na dálnici sem byl najednou dezorientovanej... stopa se ztratila, a neviděl sem ani na metr... se zaplýma i vyplýma... musel sem zastavit... a to sem absolutně nevěděl jestli sem ještě vůbec na dálnici, nebo už mimo ní... bylo to na mostě ještě k tomu... totálně v hajzlu to bylo.

díky... tak to abych si ty bouračky prošelPavo.B. píše:jenom sklo z nejaky bouracky, v toyote koupis celou mlhovku a predpokladam cena bude hodne zavratna, tak ze si fakt pockej na nejakou na dilyTannis píše:Rád bych se přidal s mlhovkami na 7g. Nevíte zhruba za kolik se dá pořídit to krycí sklo? Nějaký harant mi to vykopl a obtáhl celdu klíčem

tak se mi taky právě začaly líbit ty žlutý/oranžový... nenapadlo by mě to dát do souvislosti s ladou
 tak se mi taky právě začaly líbit ty žlutý/oranžový... nenapadlo by mě to dát do souvislosti s ladou  francie jop, ale spíš v japonsku to frčelo/frčí a to hlavně na Hondách...
 francie jop, ale spíš v japonsku to frčelo/frčí a to hlavně na Hondách...  žlutá bude víc prudit...
 žlutá bude víc prudit...     stejně by mě ale zajímaly rozměry těch z landcruisera 100... ty dvojitý taky nejsou špatný... prodávaj folie žlutý, takže by se dalo z toho modrýho udělat žlutý... hihihi ale zase práce s instalací... jak sem se koukal na nárazník, tak tam mam díry už připravený na universal mlhovky... good
 stejně by mě ale zajímaly rozměry těch z landcruisera 100... ty dvojitý taky nejsou špatný... prodávaj folie žlutý, takže by se dalo z toho modrýho udělat žlutý... hihihi ale zase práce s instalací... jak sem se koukal na nárazník, tak tam mam díry už připravený na universal mlhovky... good 

to se hodí, takový info, díky moc. Myslim že tam někde visí- visej nějaký 2 šedý konektory někde u chladiče... to by možná mohly bejt oni...  takže myslíš, že všechny celi i bez mlhovek maj přímo japan made vedení elektro? tak to je docela hustý... to Hondy nevedou
 to se hodí, takový info, díky moc. Myslim že tam někde visí- visej nějaký 2 šedý konektory někde u chladiče... to by možná mohly bejt oni...  takže myslíš, že všechny celi i bez mlhovek maj přímo japan made vedení elektro? tak to je docela hustý... to Hondy nevedou  / no nevim možná tam nějaký někdy byly... než to někdo zbušil předemnou
/ no nevim možná tam nějaký někdy byly... než to někdo zbušil předemnou   ale zajímavý je, že v tom nárazníku co sem kupoval novej jsou jakoby díry právě na mlhovky... na co nemyslej klonovači
  ale zajímavý je, že v tom nárazníku co sem kupoval novej jsou jakoby díry právě na mlhovky... na co nemyslej klonovači   a v kovu jsou navrtaný díry...
 a v kovu jsou navrtaný díry... a sem vybíravej... moc moc moc
 a sem vybíravej... moc moc moc
 social club
 social club 

. Kde ale končily jsem nenašel. Natáhl jsem si nový přes pojistku a on/of mám vedle ručky. myslím, že i cecil má u ručky plastový krytky (cca 2x4 cm). A místo krytky přesně padl tento vypínač http://www.conrad.cz/kolebkovy-spinac-d ... paign=2011  Blbý je, že na to musíš pořád myslet, abys je nezapomněl.... abys startoval...... stejně vozim ssebou kabely
. Kde ale končily jsem nenašel. Natáhl jsem si nový přes pojistku a on/of mám vedle ručky. myslím, že i cecil má u ručky plastový krytky (cca 2x4 cm). A místo krytky přesně padl tento vypínač http://www.conrad.cz/kolebkovy-spinac-d ... paign=2011  Blbý je, že na to musíš pořád myslet, abys je nezapomněl.... abys startoval...... stejně vozim ssebou kabely  

volný místa na čudly jsou pod volantem, a u řadičky, tam už ale bydlí carbon, to nevim jestli s tim bude souhlasit, u ručky maj celi čtvercovou krytku na el. sedačku jap spec.
  volný místa na čudly jsou pod volantem, a u řadičky, tam už ale bydlí carbon, to nevim jestli s tim bude souhlasit, u ručky maj celi čtvercovou krytku na el. sedačku jap spec.   jinak dělaj se i čudly s led podsvícením, on/ off...
 jinak dělaj se i čudly s led podsvícením, on/ off...

v reálu jsou ještě hezčí než na fotkách... ps: kdyby je chtěl někdo taky... cena 1.600,- doba dodání cca 14 dní. možnost otestovat pasování do 5g facelift/6g než je nahodim... pak smůla
 v reálu jsou ještě hezčí než na fotkách... ps: kdyby je chtěl někdo taky... cena 1.600,- doba dodání cca 14 dní. možnost otestovat pasování do 5g facelift/6g než je nahodim... pak smůla  

sice svítí, což je podivný, ale má dost
 sice svítí, což je podivný, ale má dost   No chinese noname jasný
 No chinese noname jasný   Je čas na další Cool Blue Osram (Ty mam i H4 a maximální spokojenost... 6 let šajněj... dokonalá kvalita Cool Orange asi nejsouuu
  Je čas na další Cool Blue Osram (Ty mam i H4 a maximální spokojenost... 6 let šajněj... dokonalá kvalita Cool Orange asi nejsouuu