robia to napr. fordy - konkretne som videl v mondeu z 97.rokum5t píše:To někdo dělá ? a k čemu je to dobré
nie je to az taka blbost. Prave ze obcas nieco na zem spadne a vtedy sa to hodi. funguje to tam pri otvorenych dverach.
robia to napr. fordy - konkretne som videl v mondeu z 97.rokum5t píše:To někdo dělá ? a k čemu je to dobré
R18A2
4AFEDěkuji, že jsi se zastal ani ne tak mě, jako mnou položené otázky. Jednak o tom píší v manuálu a druhak jsem měl v T25 osvětlení hlavice ředící páky, tak proč by Toyota nemohla světelný program vyvíjet? Víte jak je příjemné, když zaparkujete Audinu před barákem a ona Vám svítí mlhovkama na cestu až ke dveřím? Myslím si, že ne všechny nápady musí být hned devalvovány na forech, ve stylu:když to nemám, tak je to kravina a k ničemu (nic proti pánové, je to míněno obecně). A hurá do mě chlapcijarson píše:robia to napr. fordy - konkretne som videl v mondeu z 97.rokum5t píše:To někdo dělá ? a k čemu je to dobré
nie je to az taka blbost. Prave ze obcas nieco na zem spadne a vtedy sa to hodi. funguje to tam pri otvorenych dverach.
Nepotěším Vás - stále kvoká, stále kvoká. Ne na tohle opětovně nedošlo, možná další generace.KarlosCZ píše:ma T27 osvetleni ovladace zrcatek? to u T25 docela psotradam
R18A2
4AFEPánové hluboká omluva Vám i Toyotě, dneska ráno cestou do práce mi padly oči k ovladačům zrcátek a oni svítí !!!!, Tím, že zrcátka nastavím jednou a už neměním jsem to neřešil, výhoda auta, kde se nestřídají řidiči. Jinak mi hlava nebere proč Verso má osvětlení nohou a venkovní v ztcátkách a Véna nic, vždy jsem si myslel, že Véna je výš než Verso, ale Asie má asi jiné prioritychudy píše:Nepotěším Vás - stále kvoká, stále kvoká. Ne na tohle opětovně nedošlo, možná další generace.KarlosCZ píše:ma T27 osvetleni ovladace zrcatek? to u T25 docela psotradam