Rapidní přehřívání motoru
- RUMCAJS
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Takže u mě diagnóza po prohlídce mechanikem: Těsnění pod hlavou, kráter jak sviň, možná došlo i na hlavu a nejdou do toho. Tak to budu řešit přes známého s kontakty v DE
. Jsem mírně nasrán a smuten....brečet hodlám samozřejmě v soukromí....za týden cca dostanu vyjádření na reklamaci z DE. tak dám vědět, jak jsem dopadl. Jedno ale vím určitě. Oprava se nebude řešit v ČR!!!

Toyota Avensis 2.2 D-CAT, 130 kW
- RUMCAJS
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Opraveno
Tak ave už je opraveno a zase doma. Fouklé těsnění a hlava byla špatně zabroušena. Byl tam malý hrbolek - prokazatelně zmetek z výroby. V servise uznali "slovně", že jde o výrobní vadu. Neuznali však reklamaci, slevu prostě nic. Zákazník ať to zaplatí, ikdyž za to nemůže.... Takže jsem rád, že mám auto zase doma a můžu normálně jezdit, ale přístupem TOYOTY rozhodně ne! takhle, kdyby se choval každý, tak k čemu by nám byl pojem zodpovědnost a záruka? asi pěkně na hovno!!!! Tohle, kdybych udělal v práci, tak si pak už neškrnu...a jim to není vůbec blbý, protože když máš problém s Toyotou, tak se holt ozvat musíš a nic jiného ti nezbývá..je mi z toho zle. Jdu si dát několik piv a truchlit nad dnešní společností... 

-
- Věčnej rejpal
dnes sa zjavne neoplati velebit žiadnu značku. Treba do nich len tlačiť pri kupe auta na čo najnizsiu cenu a potom ich počas záruky v kuse dojebavat lebo je to jedna zberba.
Specialne ma sere to že sme pre nich hovna z východnej európy, prítom platíme za auta rovnako, a občas aj viac ako zabozrúti, trotli z rakúska alebo nackovia z de, kde by ti to pravdepodobne spravili zdarma
Specialne ma sere to že sme pre nich hovna z východnej európy, prítom platíme za auta rovnako, a občas aj viac ako zabozrúti, trotli z rakúska alebo nackovia z de, kde by ti to pravdepodobne spravili zdarma

-
- Věčnej rejpal
- RUMCAJS
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Já měl takovou pálku, protože to byl autorizovaný servis. Nikdo ze známých mechaniků se do toho nechtěl pustit, protože nevěděli, jestli to je jen těsnění, nebo i blok. Dokonce i v tom servisu, kde jsem to nakonec měl kolem toho dlouho jen chodili. měnili mi tam pak vše možné a velká pálka byla jen za materiál. hlavně jen šrouby na hlavu stojí kolem 500,- kč a s těch původních použili snad jen 2. Pak přebrušování povrchů mezi těsněním apod....a tak to narůstá, až to ve finále udělá takovou pálku, ale aspoň to je v autorizovaném servise a bude to snad v cajku...Nejhorší na tom je, že se to zkoušelo přes reklamaci apod a to se mi akorát vysmáli, přesto, že to skutečně výrobní vada byla! Takže když tu někdo píše, že mu to udělali v rámci reklamace - je to šťastný člověk a upřímná závist z mé strany 

Základní interní pravidlo každé velké firmy je v prvním kole odpálkovat jakýkoliv nárok na odškodnění,proplacení,vrácení pod jakoukoliv záminkou,byť sebehloupější. Tady pomůže jedině mít písemný popis závady od servisu a dát to k soudu,je to sice na dlouhé lokte a výsledek nejistý.
T27 Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S/2009/
když pijete se mnou pijete s Mírou

http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
když pijete se mnou pijete s Mírou

http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
- julinkaa
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
RUMCAJS píše:Já měl takovou pálku, protože to byl autorizovaný servis. Nikdo ze známých mechaniků se do toho nechtěl pustit, protože nevěděli, jestli to je jen těsnění, nebo i blok. Dokonce i v tom servisu, kde jsem to nakonec měl kolem toho dlouho jen chodili. měnili mi tam pak vše možné a velká pálka byla jen za materiál. hlavně jen šrouby na hlavu stojí kolem 500,- kč a s těch původních použili snad jen 2. Pak přebrušování povrchů mezi těsněním apod....a tak to narůstá, až to ve finále udělá takovou pálku, ale aspoň to je v autorizovaném servise a bude to snad v cajku...Nejhorší na tom je, že se to zkoušelo přes reklamaci apod a to se mi akorát vysmáli, přesto, že to skutečně výrobní vada byla! Takže když tu někdo píše, že mu to udělali v rámci reklamace - je to šťastný člověk a upřímná závist z mé strany
U mého auta oprava provedena v rámci reklamace.
Auto jsem dovezl z Německa 09.2008 vyrobeno 08.2005 v říjnu 2009 při 124000km ubytek kapaliny z expanzky.Auto přistaveno servis TOYOTA .Po týdnu vyrozumění, těsnění pod hlavou,ale že se mu nelíbý blok motoru atd....... a že se bude jednat o nákladnou opravu.Prý zkusí ještě požádat centrálu ohledně finančního příspěvku k opravě a že by se jednalo o výrobní vadu.Nakonec vyměněn komplet nový polomotor+hlava.Za celou opravu jsem platil 9600,-kč
AVENSIS 2.2D-CAT 130kw 2005
http://www.toyotaklub.cz/forum/album_pe ... er_id=4640
http://www.toyotaklub.cz/forum/album_pe ... er_id=4640
Takze to jde do prdele, v roce 2009 byli ochotni zaplatit opravu vyrobni chyby a v roce 2011 uz ani omylem. No, pekne. Jestli neni cas na zmenu znacky...julinkaa píše: U mého auta oprava provedena v rámci reklamace.
Auto jsem dovezl z Německa 09.2008 vyrobeno 08.2005 v říjnu 2009 při 124000km ubytek kapaliny z expanzky.Auto přistaveno servis TOYOTA .Po týdnu vyrozumění, těsnění pod hlavou,ale že se mu nelíbý blok motoru atd....... a že se bude jednat o nákladnou opravu.Prý zkusí ještě požádat centrálu ohledně finančního příspěvku k opravě a že by se jednalo o výrobní vadu.Nakonec vyměněn komplet nový polomotor+hlava.Za celou opravu jsem platil 9600,-kč
Avensis T25, 2.2 DCAT, wagon, 2007