Tempomat a spotřeba

vše ohledně modelové řady Avensis
Odpovědět
KarlosCZ
Věčnej rejpal

Příspěvek od KarlosCZ »

EX: Corolla E12 1.6 VVTi 5d
EX: Yaris I 1.0 VVTi 5d
EX: Avensis T25 2.2 D4D D-Cat Exclusive Combi
dave456
Řidič

Příspěvek od dave456 »

no zjevně má toyota bordel i v tomto, v té celkové mapce CZ ho má zaznamenán černou barvou s nápisem toyota a v legendě je uvedeno, že to znamená pouze autorizovaný prodej (stejně jako opava a havířov).
Avensis 2.0 D-4D, 93 kW, kombi
KarlosCZ
Věčnej rejpal

Příspěvek od KarlosCZ »

to je mozny, kazdopadne to dulezity pokracuje 8) jinak bych nemel kam jezdit :D
kar202
Věčnej rejpal

Příspěvek od kar202 »

dave456: Bral jsem normál s VIFem...(v Porubě). Měl jsem sebou lidi a ten Ultra Diesel jsem nějak přehlídl. Je na každém stojanu? Ale to je jedno, TOP Q je taky normál a také ho beru s VIFem, takže by to mělo být srovnatelné. Na té Muglinovské je to přesně jak popisuješ, ta druhá pumpa na druhé straně už není Benzina, prodali jí.
Toyota Avensis 2.2 D CAT Lux 130kw
kar202
Věčnej rejpal

Příspěvek od kar202 »

KarlosCZ píše:
kar202 píše:Jo a jedna špatná zpráva. Servis Toyota v Ostravě na Bohumínské se změnil na Hyundai..... ó Bóže za co nás trestáš....Asi zase začnu jezdit do Šenova u N.J.

jo to je ta zmena sortimentu o niz jsem psal...
Čau KarlosCZ, no to jsem pochopil jak jsem zmerčil ten nápis Hy... Jedu se objednat na olej, tak jestli trefím šéfa, pokecáme... Raději se už ani nedívám na tachec, o kolik to zase přejíždím....Tak říkáš, servisovat Toyoty budou dále? No aspoň tak. Ono záleží na lidech a základ tam snad zůstal a Libor si to umí ošéfovat...Ale stejně...tradice šla k šípku a to je škoda.
KarlosCZ
Věčnej rejpal

Příspěvek od KarlosCZ »

no rekneme ze konkurenceschopnost toyoty vuci hnujdaji v cechach rapidne klesla...
kar202
Věčnej rejpal

Příspěvek od kar202 »

KarlosCZ píše:no rekneme ze konkurenceschopnost toyoty vuci hnujdaji v cechach rapidne klesla...
....a bohužel nejen v cenách....chování dovozce vůči partnerům je tragedie. Obávám se řetězové reakce .... dokonce už je tu náznak, že začala. Několik značkových servisů utíká od Toy....

Dnes jsem se konečně dostal do servisu na olej, vzali mě přednostně (Ostrava Bohumínská - značku Toyota už tam nehledejte....naštěstí pro nás, Toyoty budou servisovat dál). Olej jsem měl černý jak globín, tentokrát jsem to pohnojil, najel jsem na něj 22000 a tímto se autu omlouvám... :D Ale píšu to z jiného důvodu. I na takový maglajs spotřeba 6,1.....Ostravsko Havířovský městský provoz s asi 30% okresky hodně na tempomat... Jó to byly Toyoty ještě dobrá auta ( r.v. konec r.2005).
draslik
Člen Týmu

Příspěvek od draslik »

Zdar toyoťáci,ačkoliv jsem pasivní čitatel tohoto fóra, po přečtení zdejší informace o (ne)fungování Toyo-relly na Muglinovské ul. v Ostravě mi nedá na to nereagovat.Dnes jsem mluvil s jedním z majitelů.Servis Toyota zůstává nadále v činnosti,prodej nových vozů přechází na značku Hyundai.
Avensis T27 2.0 D-4D 93Kw
kar202
Věčnej rejpal

Příspěvek od kar202 »

draslik píše:Zdar toyoťáci,ačkoliv jsem pasivní čitatel tohoto fóra, po přečtení zdejší informace o (ne)fungování Toyo-relly na Muglinovské ul. v Ostravě mi nedá na to nereagovat.Dnes jsem mluvil s jedním z majitelů.Servis Toyota zůstává nadále v činnosti,prodej nových vozů přechází na značku Hyundai.
Jasně draslíku, vždyť to v předchozím příspěvku píšu. Toyoty naštěstí budou servisovat dále a to je dobře. Už jsem to několikrát zmínil, že je to v širém okolí nejlepší servis. Hodně dobrý je jinak až v Šenově u Nového Jičína. Oba servisy hodnotím jako vzorné. No a s těmi majiteli na Bohumínské jsem mluvil v ten den postupně s oběma. Je mi moc líto, že se dovozce chová tak hloupě (nebo spíš vyčuraně a v podstatě likvidačně), že ze značky odchází právě takoví schopní fachmani. Škoda je to ale především pro Toyotu. Nebude-li mít schopné servisy, půjde do kytek a konkurence jí převálcuje. Podívejme se jen, kde byla značka v hodnocení kvality před několika lety a kde je dnes.
CommonUser
Věčnej rejpal

Příspěvek od CommonUser »

kar202 píše:Škoda je to ale především pro Toyotu. Nebude-li mít schopné servisy, půjde do kytek a konkurence jí převálcuje. Podívejme se jen, kde byla značka v hodnocení kvality před několika lety a kde je dnes.
V rokoch 2005 - 2007 znacka TTT mala vyssi "image" index ako Mercedes v DE (niekde mam aj odlozeny ten casak). Odvtedy to ide dole vodou.
Absolutne posrali situaciu v Amerike, ked padol GM & comp.
Nedotiahnute riesenia, setrenie na nespravnom mieste, "zametanie chyb pod koberec" a pristup v servise, nulovy vyvoj - to ich bude nieco stat. A nie bude, uz stoji.
Skuste si nalistovat predaj Avisu napr. v Rakusku.
To co si dovoluje VW v EU a GM v Amerike, si nemoze dovolit cudzia znacka, ktorej image stoji na kvalite.
Sorry, ale ked citam o zvyseni kvality Avisu pri novom facelifte, tak sa mi otvara nozik vo vrecku. Je to ako keby hovorili, ze som kupil chujovinu. Mozno reci, ale chod si sadnut do Pazuta 508 a budes sa na to divat inak.
T27 2ZR-FAE Rice on wheels
kar202
Věčnej rejpal

Příspěvek od kar202 »

Pánové dám jeden na odlehčení. Bavime se o spotřebě a kvalitním palivu... Tak dávám exkluzivně dobrý typ... V Makru v Ostravě (snad i jinde) mají čepovací stroj na luxusní burčák.... :D :D . Čepuje to tam jihomoravská firma z chladícího strojku...ale prostě luxus, takový burčák jsem ještě nepil. Mají bílý, spec. hrozny šlechtěné na burčáček a příští týden mají mít červený....pánové doporučuji v množství výměny krve... :D :D Tak se omlouvám, že jsem se nechal unést, ale kdo prubne, pochopí... :wink: ...poezie.
m5t
Věčnej rejpal

Příspěvek od m5t »

Konečně konstruktivní příspěvek :lol:
T27 Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S/2009/
když pijete se mnou pijete s Mírou :-) Obrázek
http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
franco49
Člen Týmu

Příspěvek od franco49 »

Pripájam sa k odľahčeniu na tému "burčiak" konštatovaním, že tento nápoj môže mať vynikajúcu kvalitu (ak vôbec) len po dvere vinného sklepu v ktorom zašumel. Za nimi táto hodnota nepriamo úmerne klesá v závislosti na zvyšovaní počtu rúk ,ktorými prejde.A tých bude na ceste do ostravského Makra určite dosť.
CommonUser
Věčnej rejpal

Příspěvek od CommonUser »

franco49 píše:Pripájam sa k odľahčeniu na tému "burčiak" konštatovaním, že tento nápoj môže mať vynikajúcu kvalitu (ak vôbec) len po dvere vinného sklepu v ktorom zašumel.
Zum wohl :wub: ... priamo od kolegu je to cooooool :banana:
T27 2ZR-FAE Rice on wheels
kar202
Věčnej rejpal

Příspěvek od kar202 »

Komu nešmakuje, může slopat třeba ten VIF :D :D , já zatím zůstávám na burčáku....jsem velký, mám hodně krve...tak jí měním.
http://www.youtube.com/watch?v=Ukdnh7ZgzeM
Odpovědět

Zpět na „Avensis“