zdravim,
uz z vas nekdo menil zadni naraznik....? diky...
naraznik
Nárazník
Takhle dopad zadek 3 dny po zakoupení nového auta.Na parkovišti do mě nacouval pan šofér,bylo to na zabití.Demontáž je jednoduchá,5min.práce.Výměna provedena v Toyotě,účtovaná cena pojištovně 35tis.Kč.Já jsem po čase demontoval nárazník znovu,montoval jsem couvací čidla.Je třeba vyšroubovat 4ks.šroubků a několik plastových čudlíků v otvorech.Vše je dobře přístupné,s chutí do toho.
Re: Nárazník
super diky moc uz jsem si i nasel kde jsou ty cudliky jen se bojim at jdou dobre vyndatruda píše:Takhle dopad zadek 3 dny po zakoupení nového auta.Na parkovišti do mě nacouval pan šofér,bylo to na zabití.Demontáž je jednoduchá,5min.práce.Výměna provedena v Toyotě,účtovaná cena pojištovně 35tis.Kč.Já jsem po čase demontoval nárazník znovu,montoval jsem couvací čidla.Je třeba vyšroubovat 4ks.šroubků a několik plastových čudlíků v otvorech.Vše je dobře přístupné,s chutí do toho.

Toyota Auris 1,33 dual VVT-i 101k
Re: Nárazník
RulezZzOr píše:super diky moc uz jsem si i nasel kde jsou ty cudliky jen se bojim at jdou dobre vyndatruda píše:Takhle dopad zadek 3 dny po zakoupení nového auta.Na parkovišti do mě nacouval pan šofér,bylo to na zabití.Demontáž je jednoduchá,5min.práce.Výměna provedena v Toyotě,účtovaná cena pojištovně 35tis.Kč.Já jsem po čase demontoval nárazník znovu,montoval jsem couvací čidla.Je třeba vyšroubovat 4ks.šroubků a několik plastových čudlíků v otvorech.Vše je dobře přístupné,s chutí do toho.
tak mam to za sebou bylo to lehke jak facka

Toyota Auris 1,33 dual VVT-i 101k