kar202 píše:
Takže jsem to u toho Globusu odzkoušel.....(více méně nechtě, už jsem jel na výpary a slušná pumpa daleko...). Spotřeba o více než půl litru nahoru.....chybí evidentně cetany. Hned, jak jsem zpět natankovat TOP-Q od Benziny, jsem zpět na svejch a auto ožilo. Já být tebou, tak to neberu.
hmmm, v porubě? zkoušel si ten ultra diesel nebo normál? spotřebu moc nepoznám, nemám fixní trasu a lítá mi to 0.5l běžně. Zrovna včera jsem tankoval benzinu v třebovicích, kde to x let bylo v pohodě, a zase na hovno, pěnilo to tak, že jsem to u 400 Kč vzdal, pořád to vypínalo pistoli. Ale jízda v pohodě, plynule. Možná trocha trpělivosti a lehké vysunutí pistole z hrdla to vyřeší...
kar202 píše:
Docela by bylo zajímavé, kdybys zkusil natankovat na Muglinovské u Benziny a řekl názor. Je to fakt propastný rozdíl.
to není problém, bývám občas v přívoze. Je to ta malá před mostem přes odru (ve směru do města)? Otázka, jestli to poznám, spíš než na spotřebě se mi sníží to "zvonění" motoru při větším přidání plynu.
kar202 píše:
Jo a jedna špatná zpráva. Servis Toyota v Ostravě na Bohumínské se změnil na Hyundai..... ó Bóže za co nás trestáš....Asi zase začnu jezdit do Šenova u N.J.
no to jsou mi novinky. On totiž Auto Moto Styl (pod nějž 51%ty rely prodej patří) koupil Auto Bond, teoreticky to mohli zavřít i oni. Cca před 3 týdny ve stavu totální nasranosti (a další reklamaci) sem psal email majiteli AutoMotoStylu, a ani mi neodpověděl, prodavač v hrabové taky neměl žádný kontakt, nevěděl koho mi má z vedení předhodit, bylo vidět, že v tom mají oni sami pěkný bordel a neví, kdo jim šéfuje

. Hold, Toyota na ostravsku to pěkně projela, a to nejenom u mě (co jsem potkal pár známých s RAVkou a Versem)...