Ahoj,
rozlomil se mi tento ovladač s klíčem na Avensis Verso 2005. Samotný ovladač je funkční, planžetka klíče je taky funkční. Slepil jsem to vteřiňákem, to ale dlouho nevydrží. Vím, že se to tady před časem řešilo - nemáte někdo s někým zkušenost, kdo by klíč okopíroval i s imobilizérem a přeložil ovladač do jiného pouzdra ?
Díky
Pánové, s klíčem na moje AVerso jsem si užil také pěkné trápení.
K autu jsem dostal pouze jeden klíč a takovej vachrlatej, že se během měsíce zlomil. Pátral jsem po nějaké náhradě a protože Toyota v Brně neumí origo pouzdro sehnat, pouze celý klíč za necelých 8 tisíc, což jsem jim samozřejmě nedal, tak jsem našel jedno vrakoviště v Praze a tam mě kolík, asi majitel nabídnul pouzdro originál za 1500 Kč, tak jsem si vzal 2ks,ale....
Jeden byl dvou tlačítkový a druhý tří tlačítkový. Dvou tlačítkový jsem nechal vyřezat a vložil mou, starou elektroniku a valí bez problémů.
Ten tří tlačítkový mám zatím v náhradě, ale kdyby měl náhodou valta zájem, tak by byl k mání.
Tonda
...........................................
Toyota avensis verso,D4D, r.v.2002 a hafo km, motor 50 000 km
Toyota carinaE,5dv,1.6,16V,r.v.1995 a -- : --
Chlapci, chlapci.......
Už jsem to tady někde psal. Zkuste www.autokluce.sk (nebo tak nějak podobně. Měl jsem stejné problémy s klíčem. Soudruh ze slovači mě ho poslal za 990,-SK a za 60,-Kč jsem ho nechal pouze vyřezat. Takže vč. poštovného a konverze mě to přišlo asi na 1000,-Kč. Krámek je myslím někde v Žilině, tak se dá koupit i při cestě na slovensko. od té doby možná trochu podražilo, ale kopyto je orogo DENSO a tedy Toyota může utřít nos. Po mě v Brně chtěli "jen" 6000,- samo bez DPH
Žigul 2105
Renault 5 GT Turbo 1985
Fanouš 1,3 1989
Opel Vectra 1,6i 1995
Octavia combi 1,6i 1999
Toyota Avensis Verso 2,0 4D4 2003
Toyota Verso 1,6D-4D 2015