Letos koupě 1.6 - 6M/T - Luna
to Čepo:
Ako nasobim, tak nasobim (24,3; stredovy kurz ti je beztak na nic), tak ceny vychadzaju cca stejne, pripadne je rozdiel +/- 10 000 CZK, co zase nie je suma, kvoli ktorej by sa oplatilo tahat do CZ auto z SK, pripadne naopak. Vybava je tiez rovnaka. Ale samozrejme existuju znacky automobilov, kde ten rozdiel je sakra velky
to Vont:
Vseobecne plati, ze Toyota je v akciach dost neflexibilna. Takze dalsie akcie ja osobne by som uz neocakaval. Koniec koncov... pozrel by som si predajnost aut v CZ, resp. v EU a podla trendu predajnosti sa da tiez co to vyvodit. Po pravde, nemam tie statistiky pozrete, ale taky subjektivny pocit je, ze pocet predanych aut stupa, ergo nie je dovod na zlacnovanie. Avsak dovod na zlacnovanie moze byt konkurencny boj, ale moj subjektivny pocit hovori, ze Toyota v Europe nehra na pocty predanych vozidiel
Ako nasobim, tak nasobim (24,3; stredovy kurz ti je beztak na nic), tak ceny vychadzaju cca stejne, pripadne je rozdiel +/- 10 000 CZK, co zase nie je suma, kvoli ktorej by sa oplatilo tahat do CZ auto z SK, pripadne naopak. Vybava je tiez rovnaka. Ale samozrejme existuju znacky automobilov, kde ten rozdiel je sakra velky

to Vont:
Vseobecne plati, ze Toyota je v akciach dost neflexibilna. Takze dalsie akcie ja osobne by som uz neocakaval. Koniec koncov... pozrel by som si predajnost aut v CZ, resp. v EU a podla trendu predajnosti sa da tiez co to vyvodit. Po pravde, nemam tie statistiky pozrete, ale taky subjektivny pocit je, ze pocet predanych aut stupa, ergo nie je dovod na zlacnovanie. Avsak dovod na zlacnovanie moze byt konkurencny boj, ale moj subjektivny pocit hovori, ze Toyota v Europe nehra na pocty predanych vozidiel

Skoda Octavia Tour II 1,6MPI 75kW 06/2011
Toyota Corolla E15 1,4VVTi 71kW 12/2008
Toyota Corolla E15 1,4VVTi 71kW 12/2008
No aktuálně mám nejlepší kurz na Euro 1Euro/24,4Kč (možná máte lepší)Čepo píše:Když se tak bavíme o cenách. Vemte si cenník Toyoty na Slovensku viz http://www.toyota.sk/Images/AUR_zakladn ... 808673.pdf a vynásobte aktuálním kurzem za euro. Ceny jsou nižší než u nás. Koupit nové auto na Slovensku přihlásit ho u nás není vůbec žádný problém. Zaplatíš ho v eurech na Slovensku (bez DPH). Vemeš si fakturu, certifikát COC, TP, u nás doplatíš DPH, skočíš na magistrát a přihlásíš, vemeš značky, uzavřeš POV, zajedeš na SK nacvakneš značky a jedeš domů. Tato procedura je asi levnější než přepravovat nové auto na přívěsném vozíku. Ohledně dovozu nového auta ze zahraničí (EU) je hodně dobrých informací tady na fóru. Hlavně žádné přepravné značky a doprava do ČR po vlastní ose! Pak se to musí řešit jako dovoz ojetiny ze zahraničí (STK....).
Auris 1,6 Valvematik manuál ve výbavě Luna bez dalších příplatků:
český ceník - 364 900 Kč
slovenský ceník - 14 990 Eur
přepočet na koruny 14 990 x 24,4 = 365 756
Takže mi přijde že slovenská verze je o 856 Kč dražší aspoň v téhle výbavě

Sorry blbě jsem násobil
. Kurz euro se však mění
. Zatím to vypadá tak, že u nás jsou ceny u Aurisů v porovnaní s okolními státy asi nejnižší
.

Toyota Corolla E 12, 1,6 VVTi, 5HB, 05/2006 ex
Toyota Auris 1,6 Valvematic Luna, VSC+TRC, 5HB, červená 3R3, 06/2010
Toyota Yaris III, 1,0 VVTi Active 5HB červená 3P0, 08/2012 "Mixérik"
Toyota Auris 1,6 Valvematic Luna, VSC+TRC, 5HB, červená 3R3, 06/2010
Toyota Yaris III, 1,0 VVTi Active 5HB červená 3P0, 08/2012 "Mixérik"
myslím že jsem ti psal soukromou zprávu, nechci tady veřejně psát dodavatele který mi dal 30.000 slevuVont píše:v tom případě pokud to neklesne letos tak to asi nekoupím, 365tis. je bohužel moc

zpráva mi žádná nepřišla.. a jak jsem psal, dostat individuální slevu to je jedna věc, jiná věc je ceníková doporučená sleva - pokud je momentálně 365tis. tak prodejce si dá třeba 380.. a pak ale od toho odečte třeba 30tis jako individuální slevu... důležité je počítat od té ceníkové doporučené tzn 365 ne 454! cena 454 je cena uměle vytvořená ať vynikne ten rozdíl mezi 365 a 454..davcomp píše:myslím že jsem ti psal soukromou zprávu, nechci tady veřejně psát dodavatele který mi dal 30.000 slevuVont píše:v tom případě pokud to neklesne letos tak to asi nekoupím, 365tis. je bohužel moc365 - 30 je už přece jen méně, 335 tis za auto už snad jde ne? To je sleva z z původní ceny 120.000, a to mi přijde jako už dost šílené
Tak to napíšu tak jak to mám 
Auris 1.6 Valvematic 6M/T
Výbava LUNA
barva Super White 2
Doplňky:
Gumové podlahové rohože
Zámky kol
Zatmavení zadních + předních oken
Plastová rohož
Cena vozu 364 900
sleva - 31 742,88
příslušenství 11 619
celková cena 344 776
PS: akorát u toho zatmavení nevím asi je dost drahé, kolem 7 tis
ale aspoň je to atestované a v leasingu a nemusím to dávat cash .-)

Auris 1.6 Valvematic 6M/T
Výbava LUNA
barva Super White 2
Doplňky:
Gumové podlahové rohože
Zámky kol
Zatmavení zadních + předních oken
Plastová rohož
Cena vozu 364 900
sleva - 31 742,88
příslušenství 11 619
celková cena 344 776
PS: akorát u toho zatmavení nevím asi je dost drahé, kolem 7 tis

Re: Letos koupě 1.6 - 6M/T - Luna
napis mi soukromou zpravu, mozna bych pro tebe mel reseni...Vont píše:Zvažuji koupi, rád bych se ale dostal na cca. 350 000,- a tak Vás prosím o radu, zda letos půjde cena níže, bude nějaká akce, případně doprodej atd.. ?