Ja som mal odpojený akumulátor cca 20minút, koncové polohy okien sa nevymazali, pípanie bezpečnostných pásov sa nevymazalo, vymazalo sa iba rádio, palúbný počítač - hodiny + priemerná spotreba + celkový čas jazdy...inak všetko OKawe_cz píše:Takze i rano dobry, kontrolky jsou definitivne vyreseny. Navic mam pocit, ze to skutecne lip startuje, predtim to chytlo vzdycky tak neochotne a treba behem vteriny se to srovnalo. Ted motor bezi pravidelne uz od naprostyho zacatku. Nicmene nekolik otacek je potreba porad, holt CR a tlakovani.
Prisel jsem na dalsi vec, co se vymaze (celkem pochopitelne) - vypnuti pipani pri nezapnutych bezpecnostnich pasech. Budu si muset znova najit ten navod.
Kontrolky VSC, TRC a ABS po nastartovani, po chvili zhasnou
tak aj mne umrela baterka minlu nedelu, v sobotu vsetko vporiadku a v nedelu sadnem do auta otocim klucom palubka len preblikovala a relatka cvakali.mal som tam tu zn.MUTLU asi od vyroby. Mam kombi avensis 2007 2,2 D4D takze po 4 rokoch umrela
tiez mi sem tam svietili tie kontrolky po nastartovani chvilu, tak sa to dalo cakat, akurat som to cakal skor v zime ako teraz v lete. Neva uz som kupil druhu EXIDE ,stala ma 86 libier .Po nahodeni novej start na prvy sup, kontrolhy uz vevysvecuju.