Motomail.cz
Motomail.cz
Jste na Motomailu? Pokud ano, pojďme vzkřísit tamní skupinu Toyota.
Zrovna si pár dní hraju s waze.com, motomail.cz neznám, ale vypadá to docela podobně. Waze automaticky na mapě ukazuje místa, kde je pomalejší doprava (pokud tam jede někdo se zapnutým waze) + hlášení uživatelů, kde jsou policajti, nehody, kolony, nebezpečná místa (např. odstavené auto apod.) Mapa s hlášením se dá prohlídnout i bez registrace online na http://world.waze.com/livemap/# řekl bych, že tam toho je víc, než na motomailu...
Jen nevím, jak to lidi za jízdy zvládají hlásit, na mě jsou ty ovládací prvky pro použití za jízdy příliš malé.
Umí to vyhledat trasu, vybrat z alternativních tras, navigovat jsem se podle toho zatím nezkoušel, zatím jsem s tím jel jen tam, kde to znám.
Jen nevím, jak to lidi za jízdy zvládají hlásit, na mě jsou ty ovládací prvky pro použití za jízdy příliš malé.
Umí to vyhledat trasu, vybrat z alternativních tras, navigovat jsem se podle toho zatím nezkoušel, zatím jsem s tím jel jen tam, kde to znám.
A tusis odkud Waze bere ty informace o policajtech, kolonach, nehodach, atp.? Vim, ze Motomail to ma z ACA 1213, odkud to ale bere Waze netusim :-/
Jinak koukal jsem na to a vypada to skutecne v mnoha ohledech jako Motomail, jen mi tam chybi ten socialni rozmer, tj. zajit si nekam pokecat pripadne se s temi lidmi stretnout v realite.
Jinak koukal jsem na to a vypada to skutecne v mnoha ohledech jako Motomail, jen mi tam chybi ten socialni rozmer, tj. zajit si nekam pokecat pripadne se s temi lidmi stretnout v realite.
Zprávy jsou tam od ostatních uživatelů, ale taky jsem viděl hlášenou nehodu, u které byla poznámka "Zdroj: JSDI" a když jsem trochu zapátral, našel jsem článek, který to potvrzuje a navíc je tam waze dost podrobně popsané http://jdem.cz/hnbe3
Sociální rozměr je tam taky, v mapě jsou vidět okolní řidiči s waze, je možne si s nimi i psát --- zábava tak pro spolujezdce-navigátora, ale dovedu si představit, že např. v dlouhé stojící koloně se to dá využít. Krom toho na webu je fórum, je tam i česky mluvící sekce.
Aby to nevypadalo, že to nějak propaguju - sám jsem si to nainstaloval před pár dny a zatím zkouším, jestli je mi to k něčemu dobré.
Sociální rozměr je tam taky, v mapě jsou vidět okolní řidiči s waze, je možne si s nimi i psát --- zábava tak pro spolujezdce-navigátora, ale dovedu si představit, že např. v dlouhé stojící koloně se to dá využít. Krom toho na webu je fórum, je tam i česky mluvící sekce.
Aby to nevypadalo, že to nějak propaguju - sám jsem si to nainstaloval před pár dny a zatím zkouším, jestli je mi to k něčemu dobré.