toyota corolla verso

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
e.gaal
Člen Týmu

toyota corolla verso

Příspěvek od e.gaal »

Kupil som ojazdenu toyotu corollu verso a mam dva problemy, ktore sa objavili po urcitej dobe pouzivania. Trasenie volantom - kolesa su vyvazene, a tlaci mi vodu cez chladic - tlak je v chladici O.K.

a mate niekto manual v cz na r.v. 2007 ? aj z navigaciou??

Dakujem

Edo
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

Třes kol:
brzdové kotouče nebo poloosy, případně ještě ložiska
Voda:
nejspíš těsnění pod hlavou
Back in Czech.
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Vidím to stejně.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
Jimmi
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jimmi »

Dosedací plochy náboj - kotouč - ráfek. Všechny srovnat a očistit. Nejlépe proměřit. To je totiž to nejmenší, čím můžeš začít.
LB hyaku ichi 百一 4E-FE 1332/65kW modrá o->
HB 4E-FE 1332/55kW červená o+
VAZ 2103 1500/49kW bílá
Martin_HnN
Manager Týmu

Příspěvek od Martin_HnN »

Mam stejny problem, ktery se objevil po koupi novych disku.

Nova kola jsem nechal znovu prevazit - neco malo tam dali, pak nejakou dobu OK a nasledne cca. 500 km to zacalo pomalu nanovo "klepat" ...

Se starymi disky (origo toy) a zimnimi gumami jsem mel pocit, ze se to nedeje, ale navic ze kola jsou "tezsi". Kdyz tam byly nove disky s novyi letnimi, tak mi najednou prislo, jak kdyby tam kola vubec nebyla.

Muze to souviset treba s tema vymezovacima kkrouzkama, ktera se na neoriginal kola davaji? Ta co tam jsou, jsou zrejme plastova ... (na original disku nejsou).

Pripadne bych prosil trochu vice rozvest ten posledni navod od Jimmiho.

Ohledne navodu v CZ - pouzil jsem navod pro Avensis, ktery zde nekdo nekde odkazoval [asi navody]. je toho tam dost podobneho.

Dik
Corolla Verso 2007 / 2,2 D-4D 100 kW
e.gaal
Člen Týmu

trasenie volantom

Příspěvek od e.gaal »

Martin_HnN píše:Mam stejny problem, ktery se objevil po koupi novych disku.

Nova kola jsem nechal znovu prevazit - neco malo tam dali, pak nejakou dobu OK a nasledne cca. 500 km to zacalo pomalu nanovo "klepat" ...

Se starymi disky (origo toy) a zimnimi gumami jsem mel pocit, ze se to nedeje, ale navic ze kola jsou "tezsi". Kdyz tam byly nove disky s novyi letnimi, tak mi najednou prislo, jak kdyby tam kola vubec nebyla.

Muze to souviset treba s tema vymezovacima kkrouzkama, ktera se na neoriginal kola davaji? Ta co tam jsou, jsou zrejme plastova ... (na original disku nejsou).

Pripadne bych prosil trochu vice rozvest ten posledni navod od Jimmiho.

Ohledne navodu v CZ - pouzil jsem navod pro Avensis, ktery zde nekdo nekde odkazoval [asi navody]. je toho tam dost podobneho.

Dik

Takže trasenie sa prejavovalo prasknutou pneumatikou po vnutornom obvode pneumatiky a nezistil mi to ani pri vyvažovaní.
Martin_HnN
Manager Týmu

Příspěvek od Martin_HnN »

Mně se to projevilo jak po prvním nazutí - cca. po 200 km a po převážení znova - to po těch cca. 400 - 500 km.
Klepe to jen trochu. Znatelně víc to klepe když volant není v záběru - jakoby uprosřted hystereze - která je ale opravdu malá.
Teď jsem jel do HR a zpět - a chová se to pořád stejně - začalo to a dále se to zřejmě nerozvíjí (vibrace se nezvětšují).
Matky byly v obou případech utaženy momenťákem v pneuservisu.
Corolla Verso 2007 / 2,2 D-4D 100 kW
Odpovědět

Zpět na „Corolla“