Kupil som ojazdenu toyotu corollu verso a mam dva problemy, ktore sa objavili po urcitej dobe pouzivania. Trasenie volantom - kolesa su vyvazene, a tlaci mi vodu cez chladic - tlak je v chladici O.K.
a mate niekto manual v cz na r.v. 2007 ? aj z navigaciou??
Dakujem
Edo
toyota corolla verso
- Martin_HnN
- Manager Týmu
Mam stejny problem, ktery se objevil po koupi novych disku.
Nova kola jsem nechal znovu prevazit - neco malo tam dali, pak nejakou dobu OK a nasledne cca. 500 km to zacalo pomalu nanovo "klepat" ...
Se starymi disky (origo toy) a zimnimi gumami jsem mel pocit, ze se to nedeje, ale navic ze kola jsou "tezsi". Kdyz tam byly nove disky s novyi letnimi, tak mi najednou prislo, jak kdyby tam kola vubec nebyla.
Muze to souviset treba s tema vymezovacima kkrouzkama, ktera se na neoriginal kola davaji? Ta co tam jsou, jsou zrejme plastova ... (na original disku nejsou).
Pripadne bych prosil trochu vice rozvest ten posledni navod od Jimmiho.
Ohledne navodu v CZ - pouzil jsem navod pro Avensis, ktery zde nekdo nekde odkazoval [asi navody]. je toho tam dost podobneho.
Dik
Nova kola jsem nechal znovu prevazit - neco malo tam dali, pak nejakou dobu OK a nasledne cca. 500 km to zacalo pomalu nanovo "klepat" ...
Se starymi disky (origo toy) a zimnimi gumami jsem mel pocit, ze se to nedeje, ale navic ze kola jsou "tezsi". Kdyz tam byly nove disky s novyi letnimi, tak mi najednou prislo, jak kdyby tam kola vubec nebyla.
Muze to souviset treba s tema vymezovacima kkrouzkama, ktera se na neoriginal kola davaji? Ta co tam jsou, jsou zrejme plastova ... (na original disku nejsou).
Ohledne navodu v CZ - pouzil jsem navod pro Avensis, ktery zde nekdo nekde odkazoval [asi navody]. je toho tam dost podobneho.
Dik
Corolla Verso 2007 / 2,2 D-4D 100 kW
trasenie volantom
Martin_HnN píše:Mam stejny problem, ktery se objevil po koupi novych disku.
Dik
Takže trasenie sa prejavovalo prasknutou pneumatikou po vnutornom obvode pneumatiky a nezistil mi to ani pri vyvažovaní.
- Martin_HnN
- Manager Týmu
Mně se to projevilo jak po prvním nazutí - cca. po 200 km a po převážení znova - to po těch cca. 400 - 500 km.
Klepe to jen trochu. Znatelně víc to klepe když volant není v záběru - jakoby uprosřted hystereze - která je ale opravdu malá.
Teď jsem jel do HR a zpět - a chová se to pořád stejně - začalo to a dále se to zřejmě nerozvíjí (vibrace se nezvětšují).
Matky byly v obou případech utaženy momenťákem v pneuservisu.
Klepe to jen trochu. Znatelně víc to klepe když volant není v záběru - jakoby uprosřted hystereze - která je ale opravdu malá.
Teď jsem jel do HR a zpět - a chová se to pořád stejně - začalo to a dále se to zřejmě nerozvíjí (vibrace se nezvětšují).
Matky byly v obou případech utaženy momenťákem v pneuservisu.
Corolla Verso 2007 / 2,2 D-4D 100 kW