Huštění pneumatik...T22
Huštění pneumatik...T22
hele lidi na kolik atmosfér foukáte kola? já celou dobu jezdil na 2,3 předek i zadek a stabilita vozu se mi zdála dost slabá,tak jsem předek hodil na 2,8 a zadek na 3,0 a čirou náhodou jsem po cestě zapoměl že mám odbočit tak jsem to na poslední chvíli ztočil a auto sedělo jak přibité sice piskot z gum jak prase ale zatáčka vybraná bez větších problémů...takže jak jsem v tématu "Avensis nafta"...kritizoval stabilitu avika ted beru tohle z5...podstatně se to zlepšilo po dohuštění pneu a proto mě zajímá kolik tam máte Vy...díky 

Toyota Avensis 2,0D4-D 81kw
r.v. 2001 sedan...
r.v. 2001 sedan...
zdravím vospolok
Podla výrobcu je predpísaný tlak v pneu 195/60 R15 88H pri rýchlosti do 160 km/h 220 kPa predok aj zadok. Pri rýchlostiach nad 160 km/h je to predok 240 a zadok 260 kPa.
Ja dávam 230 predok aj zadok po celý rok. Pri dovolenke keď mám auto full naložené tak dávam 250 kPa. (2,5 Atm.)
ČAF
Podla výrobcu je predpísaný tlak v pneu 195/60 R15 88H pri rýchlosti do 160 km/h 220 kPa predok aj zadok. Pri rýchlostiach nad 160 km/h je to predok 240 a zadok 260 kPa.
Ja dávam 230 predok aj zadok po celý rok. Pri dovolenke keď mám auto full naložené tak dávam 250 kPa. (2,5 Atm.)
ČAF
Stanley T. Avensis 2.0 D-4D, 10/2001, combi
"stabilita vozu se mi zdála dost slabá"
Zdravím všechny. Možná se to někde rozebírá, ale. Sem novym majitelem avensis kombi t25. Když sem najel třeba na kanál tak se rozhodil celej zadek do stran až mě to děsilo. Hlavně ze zkušeností z předchozích aut tohle vůbec neznám. Nechal sem tedy vyměnit zadní tlumiče, který byli ko, zbytek nápravy v pořádku. No, je to o hodně lepší ale stejně se mi to nějak nezdá ... ?? takže třeba podhuštěný gumy by to mohli dělat, díky
Zdravím všechny. Možná se to někde rozebírá, ale. Sem novym majitelem avensis kombi t25. Když sem najel třeba na kanál tak se rozhodil celej zadek do stran až mě to děsilo. Hlavně ze zkušeností z předchozích aut tohle vůbec neznám. Nechal sem tedy vyměnit zadní tlumiče, který byli ko, zbytek nápravy v pořádku. No, je to o hodně lepší ale stejně se mi to nějak nezdá ... ?? takže třeba podhuštěný gumy by to mohli dělat, díky

-
- Věčnej rejpal
Zdar, taky jsem z toho "měkkého podvozku" trošku rozhozenej, mám T25 kombi 1,8 benzin. Ale někde jsem četl, že Avík má spíše komfortnější podvozek a kdo chce sportovnější svezení ať Avíka nekupuje.bensonn1 píše:"stabilita vozu se mi zdála dost slabá"
Zdar Roman