Tahle je lepší: http://otomoto.pl/mitsubishi-fto-zarejs ... 65781.html taky LHD... poláci to uměj, jsou zručný celkem jak tak koukám v přehazování RHD/LHD... ale automaty nehraju... zásadně a vyfaklý gumy neberu
 takže taky nic
 takže taky nic takže taky nic
 takže taky nic

původní je fuj...  značku prosim mezi vejfuky
  původní je fuj...  značku prosim mezi vejfuky   danke
 danke
 choose your eyes
 choose your eyes

brake effect
 brake effect 

předek mě až tak nesral... i když je podobnej lexusu... ty světla budou ve finále stejně jiný... tohle jsou jen spekulace a střílení od boku... značku bych ale nacpal mezi laufy na ten difusor... schweiz format
  předek mě až tak nesral... i když je podobnej lexusu... ty světla budou ve finále stejně jiný... tohle jsou jen spekulace a střílení od boku... značku bych ale nacpal mezi laufy na ten difusor... schweiz format   
   možnáááá mam ten dojem
  možnáááá mam ten dojem

všechny 3 grupáč
 všechny 3 grupáč 

modrých kombinací je tooolik kam se hrabe subaru... jsou lepší a vůbec subaru jsou drzý, myslej si že jejich modrá je dokonalá... govno
 modrých kombinací je tooolik kam se hrabe subaru... jsou lepší a vůbec subaru jsou drzý, myslej si že jejich modrá je dokonalá... govno   tahle je subarovsky eliminační
 tahle je subarovsky eliminační  

.... jediný co mě zaujalo opět YAMAHA poladění... no toyota nechce mít logo subaru na motoru
.... jediný co mě zaujalo opět YAMAHA poladění... no toyota nechce mít logo subaru na motoru   s Yamahou už si rozumí dlouhodobě.... co třeba ještě YAMAHA sound system? Nemyslim motorovej, ale interierovej.... to by bylo fain... YAMAHA deluxe direct sound system DDSS
  s Yamahou už si rozumí dlouhodobě.... co třeba ještě YAMAHA sound system? Nemyslim motorovej, ale interierovej.... to by bylo fain... YAMAHA deluxe direct sound system DDSS 

všichni se musíme usilovně soustředit
  všichni se musíme usilovně soustředit   zapojte všechny buňky.... jsme za to placený... zakázka zněla, že musíme nahradit logo subaru... A támhle v rohu se někdo hlásí... co kdybysme tam dali muziku k tomu přemejšlení? jop
  zapojte všechny buňky.... jsme za to placený... zakázka zněla, že musíme nahradit logo subaru... A támhle v rohu se někdo hlásí... co kdybysme tam dali muziku k tomu přemejšlení? jop  

marketingově by to bylo hezký video
  marketingově by to bylo hezký video   "ukaž chlapče.... tady sem prosím přidal 5 koní v 5000 otáčkách" " neeee vážně? "dobře chlapče, jednou to někam dotáhneš, snaž se ale ještě víc.... "
 "ukaž chlapče.... tady sem prosím přidal 5 koní v 5000 otáčkách" " neeee vážně? "dobře chlapče, jednou to někam dotáhneš, snaž se ale ještě víc.... "   ano pane...
  ano pane...  

ham ham
 ham ham

musim s tebou souhlasit, a na serii to v difuzoru to maj byt jako couvacky?Haky píše:Me se naopak ti zadni svetla vubec nelibi, u konceptu byly hezci a odvaznejsi

a už vůbec nechápu ten "hluchej" a "hranatej" hnusnej prostor kde má bejt značka... co to jako má bejt? děs běs ass holes... jako jakej kripl si tam dovolil udělat ostrou rovnou linii???? nad značkou? ani ta značka neni tak hranatá ty voleeeee
 a už vůbec nechápu ten "hluchej" a "hranatej" hnusnej prostor kde má bejt značka... co to jako má bejt? děs běs ass holes... jako jakej kripl si tam dovolil udělat ostrou rovnou linii???? nad značkou? ani ta značka neni tak hranatá ty voleeeee   

shit já bejt šéfem designu... tak toho idiota co předělal prdel do tohodle dementního stavu, tak proplesknu a vykopu ho někam do korei... jako tohle nemůžou myslet vážně????!!!! jedinej takovej hnusnej ostrej úhel... na celým ladným autě... i ten difuzor... nebo jak to pojmenuju já karbonová pičovinka... neni tak nehorázně hnusně amatersky useklej... ten má tvar aspoň....
 shit já bejt šéfem designu... tak toho idiota co předělal prdel do tohodle dementního stavu, tak proplesknu a vykopu ho někam do korei... jako tohle nemůžou myslet vážně????!!!! jedinej takovej hnusnej ostrej úhel... na celým ladným autě... i ten difuzor... nebo jak to pojmenuju já karbonová pičovinka... neni tak nehorázně hnusně amatersky useklej... ten má tvar aspoň....  co to kurva je za vyjebanej geometrickej degen tvar kolem značky????!!!!
 co to kurva je za vyjebanej geometrickej degen tvar kolem značky????!!!!