úvěr

Tlachání o všem - bez zaměření!
Odpovědět
Pavel Liška
Věčnej rejpal

úvěr

Příspěvek od Pavel Liška »

Prosim o radu,kde nejvýhodněji půjčit hotovost,jaké máte zkušenosti,dik!
Vazli
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vazli »

pucoval sem si u GE 200klacku a preplatim o 58klacku takze asi tak...
Toyota Celica TS (2003) Obrázek
Vše pro auto na jednom místě
Myfune
Věčnej rejpal

Příspěvek od Myfune »

Souhlasím k GE už nikdy!!! na 53.000 přeplatím za 3 roky 32.000.Jak se říká za blbost se platí :cry: V podstatě je jedno co si na to seženeš, podstatné je kolik celkem přeplatíš. A taky je dobré vědět jak to je při předčasném splácení. U GE za to dávaj pokutu a pro mě to jsou navždy kurvy vydřidušský.

Na Yarise jsme brali spotřebitelskej úvěr v KB, protože jiná možnost bez ručení nebyla. Úrok někde cca v r.2007 15%, ale při předčasném splacení se snížil. Toho jsme využili, ale bohužel ti neřeknu, kolik jsme celkem přeplatili.
Toyota Celica 1,8/85kW (7A-FE) r.v.1999
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
radim
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radim »

Zkus se podívat na Cetelem. Já vím, je to nebankovní společnost, ale RPSN mají slušný. Jinak je nejlepší zjistit podmínky více bank a porovnat. Hlavně vědět předem všechny poplatky (za zřízení úvěru, předčsné splacení, atd.).
Obrázek

1.3, 63kW, r.v. 10/1997, 163000km
zmaxxx
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zmaxxx »

Doporučuju totéž co ostatní, t.j. projet si všechny nabídky, a vyloučit předem Provident, Cetelem, GE, HomeCredit apod.

http://kalkulacky.idnes.cz/
radim
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radim »

Ten Cetelem bych fakt nezavrhoval (samozřejmě ho nikomu nenutím). Pokud máš délku splácení do 36měs, tak je RPSN na dobré úrovni. Zmínil jsem ho tady proto, že jsem si bral půjčku a tohle mi vyšlo jako nejvýhodnější varianta (vybíral jsem ještě mezi CS a CSOB). Nejlepší je opravdu pojet weby bank, mrknout na kalkulátory, případně jestli nemají nějakou akci...
Obrázek

1.3, 63kW, r.v. 10/1997, 163000km
zmaxxx
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zmaxxx »

radim píše:Ten Cetelem bych fakt nezavrhoval (samozřejmě ho nikomu nenutím). Pokud máš délku splácení do 36měs, tak je RPSN na dobré úrovni. Zmínil jsem ho tady proto, že jsem si bral půjčku a tohle mi vyšlo jako nejvýhodnější varianta (vybíral jsem ještě mezi CS a CSOB). Nejlepší je opravdu pojet weby bank, mrknout na kalkulátory, případně jestli nemají nějakou akci...
V dobách, kdy nebylo zbytí, jsem použil Cetelem na lednici a sporák (KO současně-Murphy jako sviňa), a dalo se to, leč výhodné to nebylo, není a nebude...ale to není žádný úvěr.
Ne2d
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ne2d »

obecně se prosím pokud možno vyhnout nebankovním společnostem, možná mají relativně výhodné RPSN, ale podmínky ve smlouvách jsou někdy až neuvěřitelné.. dokud člověk splácí tak ok, ale jakmile se poruší něco, je zle. Ke všemu ve smlouvách bývají rozhodčí doložky a ty pro klienta nejsou nikdy dobré.
edit - nepracuji v žádné bance :) pouze studuji podobný obor.

Corolla E11 vvt-i 4ZZ-FE
Obrázek
Ahold
Věčnej rejpal

Příspěvek od Ahold »

Já mám teď 400 tisíc od KB za 9%.

Zkus se podívat po neučelové, popřípadě americké hypotéce. Je to trochu delší na vyřízení, ale tuším, že procenta by měli byt výhodnější, stejně tak i délka splacení.
Jsem Zoofilní plyšomil a nestydím se za to.
Vrrrrrm Toyota Vrrrrrm Corolla Vrrrrrm TS Vrrrrrm
Pavel Liška
Věčnej rejpal

úvěr

Obtelefonoval jsem čerta ďábla byl na třech pobočkách a realita po telefonu a na přepážce je dost rozdílná.Nakonec mě zřejmě nejlevněji výjde úvěrová karta tam kde se starají o mé finance.
Sutech
Řidič

Příspěvek od Sutech »

Mnooo..já nevím,ale možná je nej tam kde máš účet atd..já mám účet u nejmenované banky a jelikož mám u nich důchodové,stavební...a kdovíjaké,tak čerpám úvěry u nich.Už se mi několikrát povedlo zaplatit úvěr,úvěrem a vydělat na tom,ale musíš být platinový klient :wink:
Pavel Liška
Věčnej rejpal

úvěr

Dnes mě přišel výpis z kartového účtu,minimální částka,která se musí uhradit je 3,2%,ve které májí být uhrazeny všechny poplatky včetně úroku.Částka vcelku odpovídá až na zkutečnost,že měsíční úrok ke 2006 kč co jsou 3,2% ,které mám uhradit je 1196,49kč.Zavolal jsem na zákaznickou linku,aby mě podali nějaké vysvětlení k mému účtu,jestli nenastala někde chyba.Podle zdělení pracovnice zákaznické linky je vše jak má být,ale na mojí námitku,že než jsem si vybral tuto variantu půjčky jsem žádal paní na přepážce,aby mě vybrala pro mě nejvýhodnější produkt,mě zdělila,že karta je výhodná pouze na nákup zboží,ale né na hotovostní výber.
Na otázku co s tím,mě baba řekla,že si mám vzít nový úvěr a zaplatit zbytek co je na kartě a kartu zrušít.
Kartu zatím rušit nebudu,ale nechtěl bych být v kůži osoby,která si ze mě udělala blázna.
Luke_Luke
Věčnej rejpal

Příspěvek od Luke_Luke »

jn to jsou Ti obchodnici narychlo preskoleni...des bes, dneska nemuzes verit nikomu :(
2019 Proceed 7DCT GTline PLUS
2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox
Obrázek
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

Finanční stres vhání Čechy do náruče lichvářů
http://www.novinky.cz/finance/233948-fi ... hvaru.html
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
Odpovědět