ovládání oken

vše ohledně modelové řady MR2
Odpovědět
kolja
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

ovládání oken

Příspěvek od kolja »

dobrý den malý dotaz , na dovezené MR rok 1992 nejde ovládání stahování okna pravé strany spolujezdce . Levá strana bez problému. Nevíte někdo které relé přepíná (ovládá) tyto stahovačky, a kde je umístněno. ???

Vyzkoušel jsem vyměnit ovládání (přepínače) ale problém je stále stejný, když jsem rozdělal čalounění dveří zjistil jsem, že předešlý majitel dal do pravých dveří na svorkovnici přepínače klemu, a tato úprava pouze ovládá dveře ze strany spolujezdce. Podle manuálu (body electrical system) strana BE-67, to vypadá, že by tam měly být dvě relátka?? ale nejsem si jistý. Každá rada dobrá??? :-)
MR 2 TARGA 180 kW (245 PS)
Invader
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Invader »

myslím že by melo byt na oboch stranach ale je jaasny že pokud ti nepujde jeden z ovladacu tak ti ty okna nepobezi, (to ale vis sam) osobne bych zkusil nez vyndavat tapec tak prendat OBĚ ovladaní z jinýho stroje a zkusit jestli to jde pokud to nepujde tak bych se podival pod ty kryty prahu dopředu kde jsou pripojeny dvere do elektriky ,jestli tam nejsou ty relatka protoze tam nejaky sou to vím ale na co jsou a jestli jsou na obouch stranach to uz si nepamatuju :)
Auto je dar od boha ale buh urcite nepocital s tim ze bude mit clovek lepsi karu nez mel on

MR2 MKII rev 1 (Crash)
MR2 MKII rev 1 + klima (Crash)
MR2 MKII rev 2 + invader kit (in used)

Audi 80 1,8 B3 1990 (car for works)
mazda mx5 1.8NA 96kw
kolja
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kolja »

Invader píše:myslím že by melo byt na oboch stranach ale je jaasny že pokud ti nepujde jeden z ovladacu tak ti ty okna nepobezi, (to ale vis sam) osobne bych zkusil nez vyndavat tapec tak prendat OBĚ ovladaní z jinýho stroje a zkusit jestli to jde pokud to nepujde tak bych se podival pod ty kryty prahu dopředu kde jsou pripojeny dvere do elektriky ,jestli tam nejsou ty relatka protoze tam nejaky sou to vím ale na co jsou a jestli jsou na obouch stranach to uz si nepamatuju :)
čau, jj , jak píšeš přepínače jsem prohodil z jiného a problém stále stejný,
Relátka jsou na pojistkovém panelu v levém sloupku ale i pod palubkou, Budu muset tedy asi každé relé vytáhnout a kontrolovat po jednom. :cry:
ale dík za odpověď
MR 2 TARGA 180 kW (245 PS)
Invader
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Invader »

a jeste jednu vec bych zkusil urcite mas sundany tapece zkusil bych vzit voltmetr a promerit privod k moturku na stahovaní jestli do nej jde napeti,
pokud ne tak bych to hledat dal v elektrice pokud je v prdeli moturek tak ho tu mam to neni problem, rikam to jen proto ze ja s tim mel problemy taky a pak jsem zjisti lze mi do ovladaní na ridicovu stranu nejde jedno +
tak jsem to proklemoval ve velikym ovladaci a beha to v pohode

a nebo jeste jedna vec je to dovoz tak jestli tam nemuze bejt treba nejakej alarm co ma v sobe dotahovani oken a tam ti to hapruje
ale to uz fakt strilim od boku.
Auto je dar od boha ale buh urcite nepocital s tim ze bude mit clovek lepsi karu nez mel on

MR2 MKII rev 1 (Crash)
MR2 MKII rev 1 + klima (Crash)
MR2 MKII rev 2 + invader kit (in used)

Audi 80 1,8 B3 1990 (car for works)
mazda mx5 1.8NA 96kw
Odpovědět

Zpět na „MR2“