Jo mam tam rezavou lesenarskou trubkuB-) a urcite vni nebude jen jedna diraB-), tak co jineho tam 15letej blbecek co mu Celdu koupil fotrik muze met:-D:-D:-D:-D...snad pojedem z Bruntali vsichni na sraz spolu
Kde jsme koho potkali ;-)
- Pavel Slepecky
- Navigátor
Re: 15?
Supr díky. Zkusím si to vytisknout a někam nalepit. Já už konečně rozhýbal tu svojí mrchu, tak už ju tam taky potkáš. Jsem zjistil, že s tou tmavě modrou šestkou jsme skoro sousedi. Pak taky tam parkuje krásná bíla rollka, to asi neznáš, co? Já stávám většinou u divadla a nebo naproti flojdum
joo a to budeš asi ty, párkrát si nám projel pod oknem a nemáš prasklej výfuk?
[/quote]
Jo mam tam rezavou lesenarskou trubkuB-) a urcite vni nebude jen jedna diraB-), tak co jineho tam 15letej blbecek co mu Celdu koupil fotrik muze met:-D:-D:-D:-D...snad pojedem z Bruntali vsichni na sraz spolu
Celica T20 GT
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
PavoB> 100% tahle
http://www.annonce.cz/detail/toyota-cel ... fkj6e.html
http://www.annonce.cz/detail/toyota-cel ... fkj6e.html
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
wlad: po tom, co sem viděl na sk foru fotky legonový celicy... tak si začínám cabrio taky rozmejšlet teda
R.I.P s cabrio by to dopadlo dooost jinak. Zázrak...
Ten pyl je všude, sem nevěděl že je to z řepky, sem si myslel že někdo vysypal nějakej bordelos po sídlišti
Ten pyl je všude, sem nevěděl že je to z řepky, sem si myslel že někdo vysypal nějakej bordelos po sídlišti
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++