Swap celica 6gen
Swap celica 6gen
Ahojte, prosim Vas o odpovede a nazory, co by bolo lepsie, co scim sa da alebo neda.
Ide o to, ze mam uz v aute nieco zainvestovane a nerad by som ho predaval pod cenu, takze ho radsej ani nepredam. Ale kedze som trosku hladny po vykone a chcem ostat pri 6gen, tak som zadal dve hlasovacie otazky..
Swap by bol do mojho auta a v kazdom z dvoch pripadov by som kupoval auto z UK alebo JP komplet a pojazdne... celkove naklady planujem tak okolo 6tis eur.
teda bud GTFOUR alebo SSIII s Beam-som
skvely postreh, v oboch pripadoch sa ostane len pri predohrabe a namietky ku tejto tematike nechajme, som presvedceny, ze tych 250-300 ps na predok s LSD sa este da.

Ide o to, ze mam uz v aute nieco zainvestovane a nerad by som ho predaval pod cenu, takze ho radsej ani nepredam. Ale kedze som trosku hladny po vykone a chcem ostat pri 6gen, tak som zadal dve hlasovacie otazky..
Swap by bol do mojho auta a v kazdom z dvoch pripadov by som kupoval auto z UK alebo JP komplet a pojazdne... celkove naklady planujem tak okolo 6tis eur.
teda bud GTFOUR alebo SSIII s Beam-som
skvely postreh, v oboch pripadoch sa ostane len pri predohrabe a namietky ku tejto tematike nechajme, som presvedceny, ze tych 250-300 ps na predok s LSD sa este da.
ex: celica 5gen 3S-GE cervena
ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS 300

IS 300
- MichalS
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
(Trochu rejpavy dotaz ale myslim to vazne a musim se zeptat - je to strasne zajimave ale kdyby jsi se uz teda k takovemu auto dostal, nebylo by LEPSI neswapovat tvoje auto ale swapnout do toho UK/Japonce tvou motorovou mezistenu + do nej nahazet ty dily co mas ve svem aute v lepsim stavu a udelat z nej LHD ??? Myslím si ze konecný efekt i z celkového designu auta (vystouple lemy atd... atd...) by byl zazivnejsi.)

Po 5ti letech jsem obnovil web s Celicama - schemata, linky, navody, fotodokumentace - http://www.t18.wz.cz

- ArnieGT
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Naprostý souhlas s MichalS,...swapni interiér ze svého do zachovalé GT4 a jsem uplně jinde  

Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75' 
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz

JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
- 
				ToyoCarE
este je tretia moznost,,, motor Beams s 6kvaltom z auta Caldina,,,,,,,,, ale osobne by som isiel do kombinacie GT4,, teda podvozok GT4 a motor Turbo,,, ale,, riesim to aj ja teraz,, a je problem s uchytmi na zadnu napravu,, je tam asi 4 body na karoserii,, + dalej budes mat problemy s vyfukom,, pretoze ak sa nemylim, tak GT4 ma vyfuk tahany popod podlahu spolujazdca,, tych veciciek je vela na prerabannie,, ja totok planujem na Carinu,, ale ci to budem robit,, enviem....

- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
nechápu... vůůůbec nechápu proč investovat do 3SGE když jak svět a praxe ukázala---- jedná se o motor co má vydržet. A to je to zásadní. Vydrží prostě šlapat mnohem dýl než 3SGTE.... ve standardním/ i nestandardním režimu s osřejším zacházením jakýkoliv swapy nechápu a je to neekonomický jednání.... chvílí bude to upgradovaný auto dělat průvan, ale pak prostě zdechne.... a to druhý.... pojede pořád... a bude si pouštět třeba kubánskou muziku pro pobavení   

a pak ti hodí na hrobeček kytičku... já bych ti tam hodil zbytek doutníčku, za tu snahu k ničemu....
 a pak ti hodí na hrobeček kytičku... já bych ti tam hodil zbytek doutníčku, za tu snahu k ničemu....   a LSD bych si dal pod jazyk..."viva 3SGE"
 a LSD bych si dal pod jazyk..."viva 3SGE" 

a pak ti hodí na hrobeček kytičku... já bych ti tam hodil zbytek doutníčku, za tu snahu k ničemu....
 a pak ti hodí na hrobeček kytičku... já bych ti tam hodil zbytek doutníčku, za tu snahu k ničemu....   a LSD bych si dal pod jazyk..."viva 3SGE"
 a LSD bych si dal pod jazyk..."viva 3SGE" 
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

připiš + 1 hlaslibor12 píše:...Osobně hlasuji pro beams + nitro

...když nevím co bych roupama dělal rozumnějšího, taky se zabývám myšlenkou jak udělat z rychle vypadající Celicy rychle jezdící Celicu
 .
 . 3SGTE je pravděpodobně snazší cesta k vyššímu výkonu, nicméně BEAMS + nitro o dost sofistikovanější. Co vyjde levněji těžko říct, provozně podle mě NA motor.

ja tiez viem tak, ze 6gen su rovnake....Joe_y píše:..no to je dobre, do teď jsem si myslel, že karoserie 6g je stejna pro 3SGE i GT FourMichalS píše:...efekt i z celkového designu auta (vystouple lemy atd... atd...)
ex: celica 5gen 3S-GE cervena
IS 300

IS 300
- martin.matess
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
jo jo jsou to stejné boudy, já měl 6g ssII a je to stejná kačena jako gt4 akorád už tam není ten hrásnej zbytek a 3sgte ti na lsd špajzku pujde, ale otázka je zda to vydrží? a nebo použít gt4 špajzku a nějak upravit diferák, nebo spíš vývodovou část špajzky?? s kamarádem právě zvažujeme instalaci 6gs3gte do 5g a taky jako fwd mutaci, a rozhodně se nebojím že by to ten předek nepobral, a když jsme u toho, tak hlasuji pro 3sgte a pokud si to chceš nechat, tak vyhozený prachy nebo ne, když je máš a chceš to tak máš mou plnou podporu  micron to hold vidí jinak a chápu ho, ale kdyby každý jednal ekonomicky tak je ve světě automobilismu nuda
 micron to hold vidí jinak a chápu ho, ale kdyby každý jednal ekonomicky tak je ve světě automobilismu nuda  

micron to hold vidí jinak a chápu ho, ale kdyby každý jednal ekonomicky tak je ve světě automobilismu nuda
http://www.martinmatess.estranky.cz/ 
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw

Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
-