ma pravdu predsedoKto chce diesel nech ho ma a hotovo.

Som rad, ze si mi spravil psychoanalyzu zadarmo. Ak je taka kvalitna ako tvoje "dojmy", tak ... bud pochvalenmatus69 píše:problem je v tom, ze ty si samonasieraci typ, vidis cez cervenu clonu.
typicky priklad su spomenute emisie - vobec som neporovnaval benzin a naftak, napisal som "stale velmi nizke emisie"
a ty uz vyskakujes.
Ja diskutujem na nete od roku 1997, takze uz viem odhadnut kto je aky, a nepotrebujem diskutovat s kazdym. Takze ak pises k veci, rad sa pripojim, ak reagujes podrazdene, tak mas smolu.
Toto si neporovnaval benzin 1,8 VVTi 129 PS vs DCAT 177 ??? Tak potom fakt neviem o com tocis. Toto si rad necham vysvetlit ...matus69 píše: no a potom je to o tom vykone, porovnavaj spotreby rovnakeho vykonu.
130k nemozes porovnavat so 177k, ved tam je narast vykonu o takmer 40% pricom ma o 3% nizsiu spotrebu - a stale velmi nizke emisie. Co je na tom zle?
Do Rajchu nepojedu, abych si ověřil spotřebu...CommonUser píše:Zasa - ktore mesto a kedy ...
Aj tak mi je to divne, ze v meste mas menej ako na dialnici. Ty mas nejake idealne trasy. Mne zere v meste, teda pardon ... vo velkomeste viac ako na dialnici. Na SK sa to k tvojmu prikladu podoba , hmm ... zeby ten traffic taky rozdielny bol ... ??? Skor to bude zapchami a semaformi na kazdom rohu.
Já bych tam (2.úsek) měl s tempomatem asi kolem osmi. Vidíš, jak máš fajnové auto.CommonUser píše:Pre karciho202:
1. usek - priem. 130 km/h, spotreba 8,0L - (video na poziadanie)
2.usek - tempomat zaseknuty cez 100 km na 130 km/h, na trati 215 km aj s dialnicou D1. Celkova priem speed 92 km/h, spotreba 6,2 L. Nocna jazda.
Yep, raz mi to musis ukazat ako sa da pracovat v preplnenom prude s binarnou logikou - bud ides v rade so vsetkymi alebo stojis - tiez so vsetkymi.kar202 píše: Zato ve městě záleží jak umíš předvídat, využívat kinetiku, správně řadit, dívat se do dálky, předvídat, co ti naskočí na křižovatce na světlech....s tím se dá pracovat. Když to umíš, děláš to v podstatě podvědomě. Když to neumíš, můžeš se to buť naučit a nebo taky ne
Přeji ti, aby to tak zůstalo. Řekl bych, že je to tak padesát na padesát. Je možné, že byl jen zasekaný soft. Je ale také možné, že ten opakovaný nouzový režim měl svůj důvod (mikrošpony z čerpadla) a tobě se to podařilo uvolnit tou jízdou ve vysokých otáčkách. Při ní došlo k přepsání hodnot v řj, což jsi následně vyřešil tím resetem. Je moc dobré vědět, že se to dá takto při troše štěstí řešit (to platí samozřejmě jen pokud je to těch druhých padesát). I to je ale dobré, kdyby se to zasekalo znovu, jde znovu použít stejnou metodu s šancí, že se to znovu povede. Nic to nestojí a výsledek je OK (snad by znovu byl). Takhle bych si představoval opravymatus69 píše:len aby som ukoncil sagu - auto sa opravilo same.
Cez vikend som nakoniec nikam nesiel, ale v sobotu som na noc odpojil bateriu, nech sa to poriadne zresetne a dneska to uz zralo normalne ako predtym, cize 3.8l pri 60km/h.
Ty brdo, ako mozes potom niekomu radit, ze jazdi za vela alebo za malo, ked jazdis len okolo komina ?kar202 píše:Tak este raz a budem pisat pomalu a po Slovensky. Mna nezaujima ako je zapchaty Karl Marx Stad![]()
ci ine velkomesto u sudruhu v zapadnom NDR. Mna to zaujima u mne okolokomina kade tade jazdim. No a tu je to inak. Zatial.... Teraz mam na palubaku krasnych zprumerovanych 5,7. No a vies prečo?
Lebo to bohatvojho viem..., no a mam to fasa auto
![]()