Toyota Avensis 1.8 VVT-i 95kw,rv 2005-2006
odhlučnění dobrý,ale po dálnici je to zas něco jinýho že jo..tlumení nerovností sem an dálnici taky neměl takovou možnost porovnat a srovnat,a zátah motoru sem čekal že to bude vetší skok,ale to se taky pozná až při náhlym předjíždení na okreskách...ale jede to pěkne,jedu jedu trocha plynu a najednou bylo an tachometru 160 a vubec mi to nepřišlo... 

no mě to taky prvně nepřipadlo, že to jede nějak rychle, ale jen do tý doby dokud jsem nekouknul na tachometrrepinho píše:odhlučnění dobrý,ale po dálnici je to zas něco jinýho že jo..tlumení nerovností sem an dálnici taky neměl takovou možnost porovnat a srovnat,a zátah motoru sem čekal že to bude vetší skok,ale to se taky pozná až při náhlym předjíždení na okreskách...ale jede to pěkne,jedu jedu trocha plynu a najednou bylo an tachometru 160 a vubec mi to nepřišlo...

- CommonUser
- Věčnej rejpal
...jo jo, úplně jinýKarlosCZ píše:na zatah ma Ave jiny motorizace![]()

http://www.autopart.cz/generate_page.ph ... &archive=1
Toyota Avensis 2.2 D CAT Lux 130kw
Zrychlení třeba do mírného kopce z 90 km/h na 120 km/h na třetí rychl. stupeň - a srovnatelné s Ibizou 47 kW? Tak to bych se hodně divil.repinho píše:to jo rychlost se vnima uplne jinak,ale prekvapil mi i ,,malej,, zatah...nebo ne malej,ale na 2.0 s 108kw sem to čekal vetsí,zvlast dyž sem presedlal z Ibizy 1.2 47kw